Kuchenne Rewolucje - wielki szok dla fanówKadr z programu Kuchenne Rewolucje prod. TVN

Ekipa przez lata milczała jak zaklęta, ale wyszło na jaw. Ciemna strona Kuchennych Rewolucji, dramat ludzi, którzy zaufali restauratorce

Kuchenne Rewolucje skrywały wielki sekret. Dziesiątki osób przeżywały prawdziwy dramat. Jak wyglądają kulisy programu?

Kuchenne Rewolucje pomogły dziesiątkom restauracji, które nie radziły sobie z wysokimi standardami swoich klientów. Charyzmatyczna restauratorka i prowadząca program Magda Gessler dzieli się w nim swoją wiedzą z właścicielami lokali i wspomaga ich w wielkich zmianach, jakie często widzimy na antenie telewizji TVN. Choć konflikty wynikające z upartości uczestników programu i wybuchowego charakteru prezenterki są codziennością na planie, wiele knajp zdołało odzyskać wiatr w żaglach i wyjść na prostą.

Zmienił się nie do poznania, najnowsze zdjęcie sprawia, że kraje się serce. Ukochany aktor bardzo schudł, niebywałe co robi dla niego żonaZmienił się nie do poznania, najnowsze zdjęcie sprawia, że kraje się serce. Ukochany aktor bardzo schudł, niebywałe co robi dla niego żonaCzytaj dalej

Kuchenne Rewolucje - znamy przykre szczegóły

Magda Gessler ma niewątpliwą wiedzę na temat prowadzenia lokali gastronomicznych. Sama jest właścicielką kilku restauracji, które prężnie się rozwijają i przyciągają wielu klientów. Sama restauratorka obrosła w pewnego rodzaju legendę i stała się czołową specjalistką odnośnie restauracji. W ciągu przeszło 10 lat emisji "Kuchennych Rewolucji" Gessler zdołała naprawić dziesiątki jak nie setki knajp, które stały na skraju upadku.

Dzisiaj grzeje:

  1. Okrzyknięto ją najpiękniejszą babcią świata, jej figura i twarz zachwycają. Sekret urody emerytki tkwi w odpowiednim żywieniu i peelingach
  2. Zgubiła obrączkę zaraz po ślubie. Niewiarygodne, gdzie znalazła ją kilka dni przed 40. rocznicą

Wiele właścicieli, pomimo zgłoszenia się do show, reagowali z niechęcią na zmiany proponowane przez prowadzącą. Z tego wynikało wiele kłótni, które nierzadko kończyły się nawet latającymi talerzami rzucanymi przez wściekłą do granic możliwości Magdę. Mimo wszystko w końcu dochodzili do konsensusu i wychodzili na rewolucji obronną ręką. Zarządzający restauracjami zyskiwali wreszcie prężnie rozwijające się i generujące odpowiednie przychody gastronomie, a Magda Gessler raz po raz pokazywała, że jest w stanie wyciągnąć z dołka mnóstwo osób.

Niestety, nie każda rewolucja kończyła się pozytywnie. Czasem do opinii publicznej przedostają się informacje, z których wynika, że część restauracji rezygnowała z pomysłów Gessler i powracała do starych menu, wystrojów czy zasad prowadzenia działalności. Największym zaskoczeniem jest jednak fakt, że nie wszystkie restauracje, które zdecydowały się zostawić zmiany z rewolucji, utrzymały się na rynku.

Tak stało się z restauracją Le Papillon Noir, która zmieniła nazwę w trakcie rewolucji na Schwarze Schmetterling. Gessler postanowiła skupić się w menu lokalu na kuchni niemieckiej. Niestety, jeszcze przed emisją odcinka gastronomia została zamknięta. Podobnie sytuacja wyglądała z El Mundo, która zmieniła nazwę na Pod Cielakiem. Właściciele zdradzili, że po rewolucjach gości zwyczajnie zaczęło ubywać i musieli zamknąć biznes. Pizzeria Vincenti, która później nazywała się Sero-o-mania, także nie zdołała wytrzymać presji. Pomimo pozytywnych opinii knajpa specjalizująca się w serach splajtowała. Choć dramat dziesiątek ludzi trwał, ekipa filmowa przez lata milczała na ten temat skrywając go jako największy sekret.

Ciężko jednak ocenić po czyjej stronie stoi wina, ponieważ to nie Gessler zarządza restauracjami, lecz ich właściciele. A trzeba przyznać, że większość knajp radzi sobie doskonale.

Ciężko uwierzyć, ile lat kończy dziś Krzysztof Krawczyk. Ze względu na zły stan zdrowia artysta jakiś czas temu musiał przejść na specjalną dietęCiężko uwierzyć, ile lat kończy dziś Krzysztof Krawczyk. Ze względu na zły stan zdrowia artysta jakiś czas temu musiał przejść na specjalną dietęCzytaj dalej

Najlepsze newsy:

  1. Kolejny podatek idzie w górę. Uda się go uniknąć tylko nielicznym
  2. Tysiące zachorowań przed okryciem wirusa? Niespodziewane doniesienia
  3. Masowo popełniamy 5 błędów w pieczeniu ciast, dlatego nie wychodzą albo pojawia się zakalec. Każdy z nas zrobił choć jedną rzecz z listy
  4. A miało być tak pięknie. Klienci Biedronki są wściekli, padły mocne słowa
  5. Mówią o niej "surówka antystresowa", wszystko z 1 powodu. Niesamowicie soczysta i smaczna, wygrywa prostotą wykonania
  6. Polsat przekazał dramatyczne wiadomości. Łodzie zaczęły tonąć, rozbijały się o skały. Wiadomości z zagranicy wprawiają w osłupienie

Źródło: zycie.news

Po ciekawe treści kulinarne zapraszamy również na naszego Instagrama

Następny artykuł