Kuchenne Rewolucje od kuchniinstagram.com/magdagessler_official/

Brała udział w nagraniach kuchennych rewolucji. Powiedziała szczerze, co myśli o Magdzie Gessler

Kuchenne Rewolucje nagrywane są w całej Polsce i wiele osób z każdego miejsca ma szansę, aby znaleźć się na nagraniu. Pewna kobieta, która uczestniczyła w nagraniach Kuchennych Rewolucji zdradziła jak wygląda cały proces "od kuchni". Powiedziała też co szczerze myśli o Magdzie Gessler, zaskakujące.

Kuchenne Rewolucje oglądane przez nas w telewizji zazwyczaj są świetną rozrywką, przy której bawić się może cała rodzina. Pani Magda, która od samego początku emisji programu prowadzi show, jest duszą i ciałem Rewolucji. Jej energiczny i wybuchowy temperament oraz nieopisana wiedza w prowadzeniu restauracji i gotowaniu pomogła wielu restauracjom wyjść z dołka na prostą. Poznaliśmy relację uczestniczki, która brała udział w nagrywaniu programu. Jak wspomina pracę na planie oraz co sądzi o Magdzie Gessler?

Gessler wytknęła właścicielce powiększone usta i drogie ciuchy. Wiemy, jak po emisji Gessler wytknęła właścicielce powiększone usta i drogie ciuchy. Wiemy, jak po emisji "Kuchennych rewolucji" potoczyły się losy jej restauracjiCzytaj dalej

Kuchenne Rewolucje - kobieta podzieliła się wspomnieniami z nagrywania programu

Jak to bywa w pracy na planie i tutaj nie da się obejść bez dubli. Jak opowiada internautka, tych było kilka. Pierwszy z nich został wykonany już podczas dawania zaproszenia kolację, aby nadać odrobiny dramaturgii całemu wydarzeniu. Syn uczestniczki musiał - powtórzyć wyjście oraz spontaniczne "Ooooo", które wyrwało mu się na widok wozów transmisyjnych - pisze internautka na portalu gp24.pl

Dzisiaj grzeje: 1. Zamiast do lodówki lub zamrażarki, włóż koperek do słoika. Powód zachwyca, już nigdy nie zrobisz inaczej
2. Wspaniała wiadomość dla 74 tys. Polaków. Ich emerytury zostaną podniesione i to znacznie

W swojej historii opisywała przebieg całej kolacji, która jednym słowem była bardzo przyjemna a dania podawane w restauracji nad wyraz smaczne. Najciekawsze są jednak jej słowa dotyczące pani Magdy, która również uczestniczyła w nagrywaniu ponownego otwarcia lokalu o nazwie Złoty Pikling, która funkcjonuje w hotelu PTTK przy ul. Szarych Szeregów 1 w Słupsku.

- Prawdziwą, nie z ekranu. Energiczną, barwną, swojską. Drobniejszą niż w telewizji, ale wiadomo, kamera pogrubia. Słowo wstępne wygłosiła dwukrotnie, bo kolację podano w dwóch salkach. Było o tradycji słupskiej kuchni, także tej przedwojennej, do czego nawiązuje nowy wystrój lokalu i menu - wspomina pani Anna Czerny-Marecka autorka tekstu. - A dorodny pikling na moim talerzu został przez Gwiazdę wyróżniony, gdyż nad nim właśnie tłumaczyła, jak się do niego zabrać - dodaje z sympatią pani Anna.

Najlepsze newsy:

      1. Już dziś całkowicie zmieni się ważny podatek. Za wiele produktów zapłacicie więcej, ale są też dobre wieści
      2. Rząd podjął decyzję. Już dziś znoszą zakaz, wielka ulga dla tysięcy Polaków
      3. Ważne ogłoszenie dla wszystkich, którzy jutro chcą zrobić zakupy w Lidlu, Biedronce, Dino, Auchan i innych sklepach. Nie wszyscy mieli świadomość
      4. Wiele osób popełnia 2 błędy przy robieniu ogórków małosolnych. Wiemy, jak ich łatwo uniknąć
      5. 3 proste tricki sprawią, że ogórki kiszone będą idealnie chrupkie. Lepszych nie da się zrobić
      6. Anna Lewandowska nie chciała już dłużej milczeć. Przyznała się do choroby, która wpłynęła na jej życie

Źródło: gp24.pl

Następny artykuł