"Kuchenne Rewolucje" znowu zaskoczyły fanówScreen zdjęcia z profilu facebook.com/KuchenneRewolucjeTVN

Gessler w furii krzyczała i rzucała mrożonkami. Porównała knajpę do śmierdzącego śmietnika i oskarżyła właścicieli o sprzedawanie najcięższych chorób

"Kuchenne Rewolucje" przyzwyczaiły swoich widzów do ekstremalnych emocji. Najnowszy odcinek zdecydowanie w nie obfitował, a sama Gessler nie przebierała w słowach. W powietrzu latały mrożonki, aż ciężko uwierzyć.

"Kuchenne Rewolucje" mają w zamyśle pomóc restauratorom, którzy nie za bardzo radzą sobie z prowadzeniem biznesu. Nie zawsze jednak droga do sukcesu jest łatwa i przyjemna. Magda Gessler w najnowszym odcinku nie szczędziła przykrych słów, od których w oku może zakręcić się łza.

Kolejny porażający, pilny alarm z GIS. Możliwe okropne objawy po zjedzeniu kultowego produktuKolejny porażający, pilny alarm z GIS. Możliwe okropne objawy po zjedzeniu kultowego produktuCzytaj dalej

W najnowszym odcinku programu "Kuchenne Rewolucje" Gessler nie wytrzymała

Na pierwszym miejscu Magda Gessler bez wątpienia stawia jakość produktów. Jeśli jedzenie nie jest świeże, przechowywanie produktów pozostawia wiele do życzenia, a pracownicy kuchni operują w brudzie - restauratorka nie ma litości. Wiele jej interwencji w takich miejscach kończyło się ogromną awanturą.

Równie wściekła jest wtedy, kiedy do jej stolika podawane są dania wykonane z gotowych półproduktów. Wszelkie mrożonki, sosy z proszku czy koncentratów są dla niej niedopuszczalne. W najnowszym odcinku "Rewolucji" Magda pokazała na cą ją stać, gdy zamówione przez nią jedzenie nie spełnia wymagań.

Tym razem skierowała kroki do restauracji o nazwie "Pizzeria Familijna", która mieści się w miejscowości Żerków w Małopolsce. Knajpę prowadzi małżeństwo, Małgorzata i Przemysław. Choć nie mają doświadczenia w gastronomii, postanowili otworzyć pizzerie z uwagi na brak podobnego miejsca w Żerkowie.

Dzisiaj grzeje:

  1. Wzmacnia odporność i pozwala zwalczyć najgorsze przeziębienie. Syrop z 3 składników bije rekordy popularnosći
  2. TVN pilnie alarmuje, zacznie się dziś z samego rana, potrwa do 6:00 w sobotę. Lepiej odwołać wszystkie wyjazdy
  3. Zaskakujący produkt, który może uchronić Twoje zdrowie. Zdrowszy od czosnku, ogórków kiszonych i zakwasu z buraków razem wziętych

Ich biznes działa od 8 lat - mężczyzna prowadzi i zarządza biznes, a także sprząta, zaś jego żona zajmuje się papierkową robotą. Chcąc zaspokoić potrzeby głodnych gości, Przemek stwierdził, że rozszerzy kartę dań. W taki sposób obok pizzy można zamówić u nich także kabab i odgrzewane zapiekanki.

Już na samym początku Magda skrytykowała lokal: - Okropnie to wygląda. Produkty są najgorszej jakości. Salami najtańsze jakie może być (...) Spróbuję kawałek tej pizzy, ale powiem szczerze, że zaufania nie wzbudza. Dramat. Śmierdzi śmietnikiem! Okropne to jest. Daleko temu do dobrej pizzy - stwierdziła restauratorka przed kamerami.

Pozytywnym zaskoczeniem okazały się jednak dania domowe. - Ziemniaki są zaskakująco przepyszne. Mają dużo tłuszczu od smażenia kotletów mielonych z cebulą. Tak jak dawniej. Surówka bardzo dobra, ale smaku mięsa brak - podsumowała Gessler. Niestety następnego dnia postanowiła nie oszczędzać właścicieli podczas rozmowy.

- To jest sprzedawanie ludziom ciężkich chorób, by mieć trochę grosza. Wstyd! (...) Ja nie będę z wami pracować w truciu ludzi. Wy dla mnie trujecie ludzi! - oskarżała małżeństwo. Następnie udała się do kuchni, gdzie znalazła mrożonki, którymi zaczęła rzucać na podłogę, aby dobitnie przekazać właścicielom, by odeszli od pomysłu podawania mrożonych produktów. Efekt jej wysiłku możecie podziwiać na zdjęciu powyżej, które pochodzi z profilu KuchenneRewolucjeTVN na Facebooku.

Finalnie Gessler postanowiła wprowadzić do menu dużo dań z indyka i usunąć fast foody. Nazwa także została odmieniona i lokal nazywa się teraz "Tłusty indyk". Na finalnej kolacji goście byli zachwyceni, a Magda zadowolona z pracy całej ekipy.

Kilka tygodniu później wróciła do restauracji w Żerkach. Z początku była zaskoczona brakiem regionalnych dań w karcie, jednak szybko zorientowała się, że goście po złożeniu zamówienia mają dostęp do szwedzkiego stołu z wędlinami i innymi miejscowymi produktami. Wychodziła z takimi słowami: - Nigdzie nie znajdziecie takiego tłustego, takiego pysznego, takiego maślanego, takiego nieprawdopodobnego indyka jak tu, w bistro "Tłusty indyk" - chwaliła lokal. Podsumowując, "Rewolucja" przeszła pomyślnie.

Kupiłeś ostatnio masło? GIS pilnie wycofał uwielbiane przez wszystkich, jeśli masz objawy, natychmiast skontaktuj się z lekarzemKupiłeś ostatnio masło? GIS pilnie wycofał uwielbiane przez wszystkich, jeśli masz objawy, natychmiast skontaktuj się z lekarzemCzytaj dalej

Najlepsze newsy:

  1. Godziny dla seniorów kuriozalną sytuacją i solą w oku. Sklepy żądają zmian
  2. Ryzyko jest ogromne. GLW pilnie przypomina o obowiązujących nakazach i zakazach
  3. Masz w kieszeni 5 złotych? Biegnij po składniki na wybitne ciasto, błyskawiczne i tanie, smakuje jak niebo
  4. Gessler zdradziła największe tajemnice dot. idealnego ciasta i farszu na pierogi. Przepis zachwyca każdego
  5. Połącz parę składników i gotowe szybciej niż w 5 minut. Błyskawiczne ciasto bez pieczenia
  6. Zacznie się już w poniedziałek. Polacy powinni być przygotowani
  7. Wszyscy przegapili informację. Sanepid pyta o miejsce na zbiorowe mogiły. Przerażające doniesienia

Źródło: fakt.pl, plejada.pl

Zapraszamy również na naszego Instagrama

Następny artykuł