Przepisy
Porady
Zdrowie
Kulinarny Showbiznes
Produkty
Restauracje
smakosze.pl
Redaktorzy
Marianna Umerle
Zobacz artykuły redaktora Marianna Umerle w serwisie smakosze.pl
Marianna Umerle
Autorka tekstów.
Domowe łazanki z kapustą kiszoną i grzybami
Minestrone – zupa jarzynowa prosto z Włoch
Pieczeń rzymska wieprzowa z jajkiem
Pasta kanapkowa z dyni, masła orzechowego i curry
Naleśniki ze szpinakiem, serem feta i suszonymi pomidorami
Zupa rybna z pomidorami
Tradycyjny chlebek pita – najprostszy przepis
Tort czekoladowy z wiśniami
Żeberka zapiekane w kiszonej kapuście z boczkiem
Pleśniak – kruche ciasto z dżemem z czarnej porzeczki
Polędwiczki wieprzowe z kurkami i śmietaną
Schab duszony w sosie węgierskim z cebulką
Strogonow drobiowy z papryką
Tarta z truskawkami i kremem budyniowym na kruchym cieście
Kwaśnica z grzybami i ziemniakami – bez mięsa
Fit lemoniada z arbuzem i miętą
Mule po marynarsku, czyli w białym winie z czosnkiem i pietruszką
Krucha i soczysta pieczona szynka – bez konserwantów
Makowiec zawijany z orzechami, żurawiną i lukrem
Słodkie bułeczki cynamonowe, czyli cinnamon rolls
Domowy grzaniec na przeziębienie
Przepis na kapustę kiszoną, czyli królową kiszonek
FIlet drobiowy w cieście francuskim ze szpinakiem i serem feta
Enchilada z kurczakiem – obiad z Meksyku
Zasmażane buraczki z jabłkiem – tradycyjny przepis
Biszkopt z truskawkami, galaretką i bitą śmietaną
Ciasto jogurtowe z owocami i kruszonką
Żurek z ziemniakami - najlepszy, tradycyjny przepis
Zupa porowo - ziemniaczana - ekspresowy pomysł na obiad
Zupa koperkowa z efektownym dodatkiem
Sznycle z indyka w wyjątkowej panierce
Sernik na zimno - pyszny deser bez pieczenia
Pierogi z mięsem - klasyczny przepis na uwielbiane danie
Pieczona dynia i jej zachwycające zalety
-