Sernik bez sera jest przepysznyyoutube.com/Mariusz B

Najtańszy, najszybszy i najpyszniejszy. Cudowny sernik bez sera, rewelacyjna receptura trafiła do sieci

Sernik, jak sama nazwa wskazuje, tradycyjnie wykonywany jest z sera, który najczęściej kupujemy w wiaderkach. Sernik z przepisu poniżej jest przygotowywany bez dodatku sera, jednak smakuje doskonale. Bardzo tani i szybki, jego receptura właśnie trafiła do sieci.

Sernik bez sera? Brzmi jak coś, co nie ma prawa się udać, lecz jest całkowicie na odwrót. Sernik bez sera, na który receptura wypłynęła do sieci, jest iście królewski. Smakuje wspaniale, jest tani i robi się go szalenie szybko. Kiedy spróbujesz porównać sernik z i bez sera będziesz mocno zdziwiony wrażeniami smakowymi.

Z twojego konta mogą zniknąć wszystkie pieniądze. Ważne ostrzeżenie dla klientów Biedronki przed nowym oszustwemZ twojego konta mogą zniknąć wszystkie pieniądze. Ważne ostrzeżenie dla klientów Biedronki przed nowym oszustwemCzytaj dalej

Sernik możesz zrobić bez sera - z tym przepisem wychodzi wspaniały

Jeśli akurat w sklepie zabrakło sera w wiaderku na sernik, ciągle możesz przygotować sernik. Z pewnością kiedy go zrobisz i podasz domownikom lub gościom, nikt nie odczuje różnicy i zaczną chwalić twoje wypieki. Wykonanie go jest bardzo proste i szybkie. Przekonaj się sam, kiedy zaczniesz go robić.

Składniki:

  • 6 jajek kurzych
  • 3 szklanki mąki pszennej tortowej
  • 2 saszetki budyniu śmietankowego
  • 3 opakowania śmietany 18%
  • łyżka proszku do pieczenia
  • łyżka cukru wanilinowego
  • 1 kostka masła
  • 1.5 szklanki cukru
  • pół szklanki wiórków kokosowych
  • puszka brzoskwiń w zalewie

Dzisiaj grzeje:

  1. Co się dzieje z organizmem po zjedzeniu rabarbaru? Nie mamy dobrych wieści o przysmaku z dzieciństwa
  2. Premier obiecał Polakom wzrost jedno z zasiłków. Dostaniesz niemal o połowę więcej

Przygotowanie:

  1. Do miski wsyp przesianą mąkę, dodaj do niej pół szklanki cukru, proszek do pieczenia, żółtka jaj oraz pocięte bardzo drobno zmrożone masło.
  2. Wymieszaj masę tak, aby byłą jednolita. Podziel ciasto na dwie części, jedną włóż do zamrażalnika, drugą wyłóż blachę i posyp ją wiórkami kokosowymi.
  3. Ubij pianę z białek jaj, dodaj do niej szklankę cukru, cukier wanilinowy, 2 saszetki budyniu oraz śmietanę. Delikatnie wymieszaj całość tak, aby nie uciekły bąbelki powietrza. Do piany dodaj posiekane brzoskwinie z puszki..
  4. Wylewamy masę na spód ciasta i rozprowadzamy równomiernie. Następnie wyjmujemy zmrożone ciasto i ścieramy je na wiórki, aby powstała kruszonka, którą obsypujemy wierzch ciasta.
  5. Pieczemy ciasto w 180 stopniach przez około godzinę. Smacznego.

Najlepsze newsy:

  1. Zdejmiemy maseczki. Szumowski powiedział, kiedy nadejdzie czas
  2. Nie żyje polski muzyk, miał koronawirusa. Był naszą dumą narodową
  3. Tacki do grillowania mają ukrytą funkcję. Ważna wiadomość dla wszystkich grillujących
  4. Ola Kwaśniewska wysłała męża po koperek i awokado. Zaniemówiła widząc co przyniósł muzyk, popłaczecie się ze śmiechu
  5. Jedz codziennie 2-składnikowe naleśniki z bananów. Po 2 tygodniach nie rozpoznasz się w lustrze
  6. Niewiarygodne wieści z Chin. Chcą zrobić 11 mln testów jak najszybciej

Źródło: youtube.com/Mariusz B

Następny artykuł