Surówka colesławMaxpixel / licencja CC 0

Sekretna receptura na surówkę Colesław już krąży po sieci. Niespodziewane, co trzeba zrobić, żeby smakowała cudownie

Surówka, której nie da się kochać. Sekretny przepis już robi furorę na stołach. Smakosze są zaskoczeni, że zwykły dodatek do obiadu może być tak doskonały. Wystarczy wykonać jedną niepozorną czynność, która diametralnie zmienia smak Colesława.

Surówka Colesław znana jest głównie z sieci fast-food KFC, w której zawsze smakuje obłędnie. Amatorzy sztuki kulinarnej na całym świecie zachodzą w głowę, jak sprawić by była równie pyszna, gdy przygotowujemy ją z zaciszu swojej kuchni. W końcu udało się odkryć największy sekret, którego strzegły restauracje. Teraz możesz jadać pyszną surówkę kiedy chcesz, a jej walory smakowe będą po prostu nieocenione. Przygotowanie surówki Colesław zajmuje zaledwie kilkanaście minut, a efekt zwala z nóg.

3 nagłe komunikaty GIS. Ostrzegają przed 2 produktami, wszyscy używają ich do gotowania, z trzeciego każdy robi kanapki3 nagłe komunikaty GIS. Ostrzegają przed 2 produktami, wszyscy używają ich do gotowania, z trzeciego każdy robi kanapkiCzytaj dalej

Surówka jak z popularnej restauracji w twoim domu

Siła smaku tej surówki tkwi przede wszystkim w prostocie. Nie potrzebujemy wymyślnych składników ani skomplikowanych technik. aby była wyśmienita. Ważny jest jeden trick, który od razu zmienia jej strukturę. Restauracje doskonale go znajdą i niezmiennie stosują. Teraz także i ty możemy wykonać ją po mistrzowsku. Przygotuj składniki i do dzieła. Ta surówka będzie atrakcją każdego obiadu i na pewno przypadnie do gustu domownikom. Doskonale łączy się z potrawami z grilla oraz klasycznym kotletem schabowym. Możemy spożywać ją także samodzielnie, jako zdrową przekąskę w ciągu dnia.

Dzisiaj grzeje:

  1. Rok szkolny przesunięty o dwa tygodnie? Minister MEN odpowiedział wszystkim rodzicom
  2. Gwiazda jest załamana po wyrzuceniu z Pytania na śniadanie. Zastąpi ją Kasia Cichopek, kulisy zwalają z nóg
  3. Grupa nastolatków znalazła 24-karatowe złoto. Pieniądze czekały na odkrycie ponad tysiąc lat

Potrzebujesz:

  • 1/8 główki kapusty białej
  • 1 marchewkę
  • 1 małą cebulę
  • 1 łyżeczkę cukru pudru
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżkę mleka
  • sól
  • pieprz do smaku

Kapustę musimy poszatkować bardzo drobno. Następnie przekładamy ją na durszlak i zasypujemy solą. Po kilkunastu minuta kapusta będzie przyjemnie miękka, niczym w ulubionej restauracji. Marchewkę obieramy ścieramy na drobno. Cebulę obieramy i kroimy w małą kostkę. Dodajemy obydwa warzywa do kapusty. Po chwili dorzucamy także resztę przypraw oraz majonez i mleko. Surówkę dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na około 2 godziny. Po tym czasie wszystkie smaki się połączą, a nasz obiad zyska cudowny dodatek, który nie może się znudzić.

Klienci w euforii, 1 z największych sieci supermarketów w Polsce w każdą niedzielę będzie mogła być czynnaKlienci w euforii, 1 z największych sieci supermarketów w Polsce w każdą niedzielę będzie mogła być czynnaCzytaj dalej

Najlepsze newsy:

  1. Prawdziwa przyczyna śmierci Marii Czubaszek. Ujawniono kilka faktów, wielu nie zdawało sobie sprawy
  2. Jechali za granicę, za miesiąc mieli wziąć ślub. Nowe fakty o tragedii, o której usłyszała cała Polska
  3. Kamery uchwyciły wszystko. Magda Gessler pobiła się ze współpracownikami
  4. Wspaniałe wieści z Biedronki. Brawo, wszystkie panie przyklasną z radością
  5. Schabowe inaczej, spróbuj przepisu Ewy Wachowicz na chrupiące i soczyste kotlety. W sam raz na niedzielny obiad z rodziną
  6. Leo Messi na wylocie z FC Barcelony? Klub już teraz szuka następcy, padło na znane nazwisko

Źródło: shareinfo

Po ciekawe treści kulinarne zapraszamy również na naszego Instagrama

Koniecznie obejrzyj nieziemsko pyszny i prosty przepis na przepyszny posiłek!

Następny artykuł