ciasto
Ciasto - masa elastyczna, zazwyczaj powstała z zagniecenia mąki, wody i innych składników. Podstawa chleba, pizzy, i ciast cukierniczych.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Magdalena Patacz
Zachwycające kwiaty czarnego bzu w cieście. Cudowna letnia przekąska
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Ekspresowe ciasto czekoladowe - 10 minut i gotowe. Zdradzamy najszybszy przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Cudowny przepis na naleśniki z 1837 roku. Zapomnij o mleku i wodzie
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Babka wielkanocna piaskowa. Puszysta i wyrośnięta
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Włączył kamerę i pokazał, jak w najprostszy sposób zrobić idealne ciasto na pierogi. Bezcenne rady
Czytaj więcej >
Produkty
Magdalena Patacz
Rabarbar jest warzywem czy owocem? Rozwiązujemy odwieczną zagadkę
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Cudowny przepis na pierogi z jagodami. Smak dzieciństwa
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Malinowe ciasto bez pieczenia. Idealny deser na długi weekend
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Puszyste naleśniki na kefirze. Pamiętaj o 1 kluczowym szczególe
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Kruche ciasteczka z cukrem. Klasyka wszystkich deserów
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Kultowe ciasto z rabarbarem i kruszonką. Zdradzamy przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Przepis na knedle z truskawkami. Cudowna propozycja na letni obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Przepyszny i puszysty biszkopt bez jajek. Wystarczy użyć 1 banalny trick, zachwyty gwarantowane
Czytaj więcej >
Produkty
Emilia Maciejewska-Latosińska
Co czeka na nas od czwartku w Lidlu? Nowa oferta robi wrażenie
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Prosta tarta z truskawkami. Idealny deser na Dzień Matki
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Lekki jak chmurka sernik truskawkowy na zimno. Dzięki naszym radom na pewno się uda
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Jak uratować przypalony sernik? Kluczowa jest jedna czynność
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Jak zrobić sernik bez spodu?
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Jak najszybciej i najlepiej odgrzać pierogi? 1 sposób zachwyci wszystkie gospodynie
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Najłatwiejszy patent na zwijanie krokietów po wczorajszych naleśnikach. Praktyczny poradnik krok po kroku
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Piszinger według przepisu babci Ani Starmach. 2 łyżki sekretnego składnika robią cały efekt
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką. Wychodzi idealnie za każdym razem
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Kultowy galaretkowiec na mleku. Najszybsze i najlepsze ciasto bez pieczenia
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Co można przyrządzić w prodiżu?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
4 maja - Dzień Piekarza. Jak przygotować chleb jak z piekarni?
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Najlepsze sezonowe pierogi z bobem i boczkiem. Duet idealny
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Charakterne kopytka z niespodzianką. Takich jeszcze nie jadłeś
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Najczęściej popełniane błędy podczas robienia pierogów. Unikaj ich bezwzględnie
Czytaj więcej >