Smakosze.pl

Jajka

Jajka - najpopularniejsze są kurze. Wykorzystywane do przyrządzania dań takich jak: jajecznica, jajka sadzone, jajka na miękko, jajka na twardo i inne.

Widok:

Kafelki

Lista

Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo. Zawsze się udaje, skorupka nigdy nie pęka

Czytaj więcej >
Apetyczna i aromatyczna jajecznica we włoskim stylu
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Apetyczna i aromatyczna jajecznica we włoskim stylu

Czytaj więcej >
jajko w koszulce
Porady

Renata Materlińska

Jak ugotować jajko w koszulce? Zdradzamy najlepsze patenty

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Jak zrobić puszysty mus kawowy? 1 czynność ma ogromne znaczenie

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Zachwycające kwiaty czarnego bzu w cieście. Cudowna letnia przekąska

Czytaj więcej >
Porady

Adam Moskal

Czego nie wkładać do mikrofali?

Czytaj więcej >
Europejski Dzień Śniadania 2022
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

24 kwietnia - Europejski Dzień Śniadania - Co najlepiej jadać? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości

Czytaj więcej >
Soczyste ciasto czekoladowe w 10 minut
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Ekspresowe ciasto czekoladowe - 10 minut i gotowe. Zdradzamy najszybszy przepis

Czytaj więcej >
placki warzywne
Przepisy

Renata Materlińska

Placki z cukinii i ziemniaków zachwycają chrupkością. Dzieci i najbliżsi będą błagać o więcej

Czytaj więcej >
zapiekanka
Przepisy

Renata Materlińska

Zapiekanka ziemniaczana z szynką i serem. Pomysł na niedrogi i pyszny obiad

Czytaj więcej >
Cudowny przepis na naleśniki z 1837 roku
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Cudowny przepis na naleśniki z 1837 roku. Zapomnij o mleku i wodzie

Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane wyjdą złociste i nie ściemnieją
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Jak zrobić złociste placki ziemniaczane, które nie ściemnieją? Zdradzamy najlepszy przepis

Czytaj więcej >
Puszyste naleśniki ziemniaczane
Przepisy

Renata Materlińska

Obłędnie puszyste naleśniki ziemniaczane. O niebo lepsze od tradycyjnych

Czytaj więcej >
Media donoszą o podwyżkach cen jajek
Produkty

Emilia Maciejewska-Latosińska

Media donoszą o podwyżkach cen jajek. Znamy szczegóły

Czytaj więcej >
Ekspresowe puszyste racuchy z 3 składników
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Ekspresowe puszyste racuchy z 3 składników. Sekret tkwi w 1 sztuczce

Czytaj więcej >
domowy makaron
Przepisy

Renata Materlińska

Jak zrobić domowy makaron do rosołu? Znamy najlepszy patent

Czytaj więcej >
Puszysty i sycący omlet z cukinią
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Puszysty i sycący omlet z cukinią. Prosty sposób na pyszne śniadanie

Czytaj więcej >
chrupiący kurczak
Przepisy

Renata Materlińska

Kurczak rodem z KFC. Domowa wersja jest tańsza, smaczniejsza i bardziej chrupiąca

Czytaj więcej >
rurki z kremem
Przepisy

Renata Materlińska

Prosty sposób na domowe rurki z bitą śmietaną

Czytaj więcej >
kotlety schabowe
Przepisy

Redakcja smakosze.pl

Zaskakujące w każdym kęsie kotlety schabowe po dziekańsku. Mamy przepis

Czytaj więcej >
zapiekana cukinia
Przepisy

Renata Materlińska

Prosty patent na faszerowaną cukinię. Doskonały pomysł na pyszny obiad

Czytaj więcej >
gołąbki bez zawijania
Przepisy

Renata Materlińska

Gołąbki bez zawijania z kiszoną kapustą. Niezawodny przepis

Czytaj więcej >
Puszyste naleśniki na kefirze
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Puszyste naleśniki na kefirze. Pamiętaj o 1 kluczowym szczególe

Czytaj więcej >
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Cudowna warstwowa sałatka wielkanocna z jajkiem i kurczakiem. Smaczna i efektowna

Czytaj więcej >
Ciasto na naleśniki z dodatkiem cukinii
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Rewolucyjne ciasto na naleśniki z dodatkiem cukinii. Mniej kalorii, więcej zdrowia

Czytaj więcej >
Receptura na kultowe ciasto "Kopiec kreta"
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Receptura na kultowe ciasto "Kopiec kreta". Idealne do kawy z najbliższymi

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Stara kucharka pokazała przepis na ciasto na pierogi. Bez masła, ale z nietypowym dodatkiem

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Jak zrobić idealnie doprawiony kremowy szpinak? Pyszny dodatek do obiadu

Czytaj więcej >