Smakosze.pl

kapusta

kapusta - może być biała, czerwona, pekińska lub włoska. Ma szerokie zastosowanie w kuchni oraz w medycynie naturalnej.

Widok:

Kafelki

Lista

Gołąbki bez ryżu i sosu pomidorowego — tradycyjny przepis
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Przepis z 1917 roku na gołąbki bez ryżu

Czytaj więcej >
Genialne pomysły na wykorzystanie resztek kapusty po gołąbkach
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Genialne pomysły na wykorzystanie resztek kapusty po gołąbkach. Już nigdy nic się nie zmarnuje

Czytaj więcej >
gołąbki z kapusty
Porady

Renata Materlińska

Jak długo gotować gołąbki z młodej kapusty? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości

Czytaj więcej >
Porady

Magdalena Patacz

Jak sparzyć kapustę na gołąbki w mikrofalówce? Nie ma nic prostszego

Czytaj więcej >
Gołąbki z farszem ziemniaczanym
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Gołąbki z farszem ziemniaczanym. Idealne na obiad dla całej rodziny

Czytaj więcej >
gołąbki bez zawijania
Przepisy

Renata Materlińska

Gołąbki bez zawijania z kiszoną kapustą. Niezawodny przepis

Czytaj więcej >
Ewa Wachowicz, kaszanka
Przepisy

Renata Materlińska

Wachowicz łączy kaszankę z wybornym dodatkiem. Wielki smakołyk w zachwycającej wersji

Czytaj więcej >
młoda kapusta kiszona
Przepisy

Renata Materlińska

Prosta i pyszna młoda kapusta kiszona w słoiku. Perfekcyjna kiszonka na lata

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Proste gołąbki z mięsem z rosołu. Sekretnym składnikiem jest aromatyczna kiełbasa

Czytaj więcej >
Porady

Magdalena Patacz

Najłatwiejszy patent na zwijanie krokietów po wczorajszych naleśnikach. Praktyczny poradnik krok po kroku

Czytaj więcej >
bigos
Porady

Renata Materlińska

Jak zrobić idealny wielkanocny bigos? Pamiętaj o kluczowych zasadach

Czytaj więcej >
kartacze
Przepisy

Renata Materlińska

Obłędne kartacze z kapustą i grzybami. O niebo lepsze od tradycyjnych

Czytaj więcej >
zupa z młodej kapusty
Przepisy

Renata Materlińska

Kuroń robi zupę z młodej kapusty inaczej niż wszyscy. Smakuje lepiej niż w restauracjach

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Okrasa przebił wszystkich. Jego patent na kotlety schabowe jest najlepszy z możliwych

Czytaj więcej >
surówka z kapusty
Przepisy

Renata Materlińska

Delikatna surówka z kapustą, ogórkami konserwowymi i zieloną cebulką. Najlepszy dodatek do mięsa

Czytaj więcej >
surówka z kapusty
Przepisy

Magdalena Patacz

Wyjątkowa surówka jak z chińskiej restauracji. Kilka chwil, a rodzina oniemieje z zachwytu

Czytaj więcej >
kluski śląskie i zrazy
Przepisy

Renata Materlińska

Tradycyjny śląski obiad krok po kroku: rolada, kluski śląskie i modra kapusta

Czytaj więcej >
gołąbki
Przepisy

Renata Materlińska

Niezwykłe ukraińskie gołąbki z ziemniakami i mięsem. Niebo na podniebieniu

Czytaj więcej >
gołąbki po kaszubsku
Przepisy

Renata Materlińska

Przepis na gołąbki po kaszubsku. Ich sekret tkwi w wyjątkowym farszu

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Zachwycająca kiszona kapusta w nowoczesnym wydaniu według Darii Ładochy. Takiego efektu się nie spodziewasz

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Jakie mięso jest najlepsze do gołąbków? Zaskakujący wybór jest strzałem w 10

Czytaj więcej >
Jak zrobić gołąbki bez zawijania?
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Jak zrobić gołąbki bez zawijania? Znamy ekspresowy sposób, sekretny składnik zmienia wszystko

Czytaj więcej >
gołąbki z kapusty
Przepisy

Renata Materlińska

Zachwycające w każdym kęsie gołąbki po turecku. Farsz skrywa niespodziankę

Czytaj więcej >
Anna Lewandowska, gołąbki
Przepisy

Renata Materlińska

Lewandowska nie piecze gołąbków, ma lepszy patent. Farsz zachwyci każdego

Czytaj więcej >
kapusta z kiełbasą
Przepisy

Renata Materlińska

Banalna jednogarnkowa smażona kapusta z polską kiełbasą. Szybki obiad dla całej rodziny

Czytaj więcej >
Porady

Magdalena Patacz

Jak ekspresowo sparzyć kapustę na gołąbki? Zapomnij o garnku z wodą

Czytaj więcej >
kotlety mielone
Przepisy

Renata Materlińska

Soczyste kotlety mielone z kapustą kiszoną. Idealne połączenie smaków

Czytaj więcej >
gołąbki z kapusty
Przepisy

Renata Materlińska

Przepyszne gołąbki z mięsem i kalafiorem. Niecodzienny farsz zrobi furorę wśród domowników

Czytaj więcej >