Olej Zwierzęcy
Olej zwierzęcy, inaczej ciekły tłuszcz pochodzenia zwierzęcego, często znajduje swoje zastosowanie w gastronomii.
Widok:
Kafelki
Lista
Dieta
Adam Moskal
Tłuszcze trans - ogromne zmiany od 2 kwietnia
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Jak zrobić śnieżnobiały, aksamitny smalec? Kluczowa jest 1 zasada i 1 dodatek
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Co zrobić, żeby tłuszcz nie pryskał podczas smażenia? Mamy prosty patent
Czytaj więcej >
Produkty
Adam Moskal
Czy warto codziennie jeść masło?
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Zupełnie nowa wersja tradycyjnego smalczyku z dodatkiem rodzynek
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Jak zrobić idealne faworki na tłusty czwartek?
Czytaj więcej >
Porady
Karolina Szmulewicz
Sprytny sposób na wykorzystanie zatyczki od oleju
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak przechowywać tłuszcze i oleje? Garść najważniejszych porad
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Oryginalny smalczyk z gruszką i chrupiącą niespodzianką
Czytaj więcej >
Produkty
Aleksandra Proch
Dietetyk porównał masło i margarynę. Zdecydowanie bardziej poleca 1 z produktów
Czytaj więcej >
Produkty
Jakub Kossakowski
Na czym najlepiej smażyć potrawy?
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Dawny przepis na zasmażane buraczki. Kiedyś nie mogło zabraknąć 1 składnika
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Na jakim oleju smażysz karpia? 1 wybór bije inne na głowę
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Na jakim tłuszczu smażyć pączki?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Czytaj więcej >
Porady
Jakub Kossakowski
Na czym najlepiej smażyć kotlety schabowe?
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Cudowny, domowy smalczyk - idealny na przekąskę
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Co zrobić, aby olej nie pryskał podczas smażenia? Zdradzamy sprytny patent
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Jak zrobić naleśniki bez jajek?
Czytaj więcej >
Produkty
Adam Moskal
Horrendalnie wysokie ceny oleju nie przestają rosnąć
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Kontrowersyjny smalec - używać czy nie? Poznaj wady i zalety popularnego tłuszczu
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Na jakim tłuszczu smażyć kotlety schabowe?
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
O czym trzeba pamiętać podczas smażenia na głębokim tłuszczu?
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jaki jest największy błąd podczas smażenia placków ziemniaczanych?
Czytaj więcej >
Produkty
Adam Moskal
Mięso i oleje drożeją w zatrważającym tempie
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Sprytny patent na pryskający tłuszcz na patelni
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak wybrać odpowiedni tłuszcz do smażenia?
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Jak usmażyć idealne naleśniki?
Czytaj więcej >