Piekarnik
Piekarnik - rodzaj sprzętu kuchennego służący do pieczenia potraw i ciast. Może być gazowy, elektryczny lub parowy.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Przepis na pieczone ziemniaki po marokańsku. Rozgrzewająca i pełna smaku przekąska jest na wyciągniecie ręki
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Zachwycający domek z piernika krok po kroku
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Jak zdjąć skórkę z orzechów włoskich? Mamy 2 niezawodne sposoby
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Karkówka w plastrach zachwyca soczystością i smakiem. Idealny pomysł na leniwy obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Karolina Szmulewicz
Lekko słodka pieczona brukselka z dodatkiem miodu i czosnku
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Aromatyczny pieczony kalafior z czosnkiem
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Szybkie, beztłuszczowe krokiety z piekarnika w orzechowej panierce
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Jak wykorzystać w kuchni obierki z jabłek? Smaczne i zdrowe nie mogą się zmarnować
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak suszyć śliwki domowym sposobem?
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Kultowy przysmak - pieczone spirale z ziemniaków w boskich przyprawach
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Buraki - lepiej piec czy gotować? Wybierz najlepsze rozwiązanie i ciesz się ich doskonałym smakiem
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Pieczone ziemniaki w greckim stylu. Ich sekretem jest banalnie prosta marynata
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Obłędnie puszysty sernik pieczony na wodzie. Już nigdy nie zrobisz inaczej
Czytaj więcej >
Przepisy
Dominika Mika
Przepis na proste ciasto z jabłkami, czyli szarlotkę z papierówek
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Prosty makowiec według przepisu Ewy Wachowicz
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Wyjątkowa babka wielkanocna prosto z Lubelszczyzny. Klasyka w doskonałym wydaniu
Czytaj więcej >
Przepisy
Agata Kaszuba
Moussaka wprost ze słonecznej Grecji - przepis prostszy niż myślisz
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak wykorzystać obierki po ziemniakach?
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
W jakiej formie najlepiej piec sernik i szarlotkę? Nie zawiedziesz się na ich smaku
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Pieczony kalafior w panierce z parmezanu i czosnku. 100 razy lepszy od gotowanego
Czytaj więcej >
Przepisy
Agata Kaszuba
Obłędny fondant czekoladowy według przepisu Magdy Gessler
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Przepyszne pieczone ziemniaki z boską chrupiącą skórką
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Błyskawiczne pierniczki babci - najszybszy przepis na Boże Narodzenie
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Najprostsze ciasto z 2 składników. Zero wysiłku, a efekt zachwyca
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Jak zrobić ciasto budyniowe?
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Do czego służy szuflada pod piekarnikiem?
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Obłędna szarlotka z gruszkami. Prosty przepis na przepyszny deser, każdy poprosi o dokładkę
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Jak wyczyścić zabrudzony piekarnik?
Czytaj więcej >