Smakosze.pl

Pierogi

Pierogi - kawałki ciasta wykonanego z mąki, wody i jaj wypełnione farszem. Na przykład pierogi ruskie czy pierogi z grzybami.

Widok:

Kafelki

Lista

Lewandowska miesza aż 4 mąki i robi ciasto na pierogi. Lżejsze i smaczniejsze niż inne
Przepisy

Magdalena Patacz

Lewandowska miesza aż 4 mąki i robi ciasto na pierogi. Wychodzą lżejsze i smaczniejsze niż inne
Czytaj więcej >
Pierogi wrzucane do wody
Porady

Adam Moskal

Jak uniknąć sklejania się pierogów podczas gotowania? Patent jest prostszy niż myślisz
Czytaj więcej >
pierogi z grzybami i twarogiem
Przepisy

Aleksandra Proch

Do farszu na pierogi z grzybami dodajesz kapustę? Zapomnij o niej, teraz szał robi inne nadzienie
Czytaj więcej >
Pierogi w wyjątkowej odsłonie
Porady

Jakub Kossakowski

Sposób na elastyczne ciasto na pierogi
Czytaj więcej >
pierogi z mięsem
Przepisy

Renata Materlińska

Wyśmienite pierogi dominikańskie. Farsz z białej kiełbasy nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
XIX wieczny patent na ciasto na pierogi zachwyca do dziś. Tak gotowały nasze prababki
Przepisy

Magdalena Patacz

XIX-wieczny przepis na ciasto na pierogi zachwyca do dziś. Tak gotowały nasze prababki
Czytaj więcej >
pierogi
Przepisy

Renata Materlińska

Małopolskie pierogi z żółtym serem. Mamy najlepszy przepis
Czytaj więcej >
pierogi ruskie
Przepisy

Renata Materlińska

Najlepszy, tradycyjny przepis na ruskie pierogi
Czytaj więcej >
pierogi gyros
Przepisy

Aleksandra Proch

Hitowe pierogi gyros z ciasta francuskiego są najszybszą i najlepszą przekąską. Mamy przepis
Czytaj więcej >
Gotowanie pierogów
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Co zrobić by pierogi nie rozpadały się podczas gotowania?
Czytaj więcej >
Uszka do barszczu
Przepisy

Adam Moskal

Tradycyjny przepis naszych babć na domowe uszka do barszczu
Czytaj więcej >
Pierogi z truskawkami i twarogiem
Przepisy

Dominika Mika

Przepis na pierogi z truskawkami, twarogiem i startą cytryną
Czytaj więcej >
Ciasto na pierogi z dodatkiem masła
Przepisy

Jakub Kossakowski

Prosty sposób na elastyczne ciasto na pierogi
Czytaj więcej >
Ciasto na pierogi
Porady

Adam Moskal

Elastyczne i miękkie ciasto na pierogi z wodą i mlekiem
Czytaj więcej >
Pierogi są jedną z ulubionych potraw Polaków
Przepisy

Monika Dec

Banalnie proste pierogi ruskie bez lepienia
Czytaj więcej >
jak gotować zamrożone pierogi
Porady

Aleksandra Proch

Zamroziłaś pierogi na święta? Podczas gotowania pamiętaj o 1 zasadzie. Bez niej łatwo o klapę
Czytaj więcej >
Pieczone pierogi
Przepisy

Adam Moskal

Wigilijne pierogi bez gotowania, pyszna odmiana
Czytaj więcej >
Dlaczego pierogi się nie lepią?
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Wystarczy 1 niewielki błąd i pierogi rozpadną się podczas gotowania. Polacy popełniają go nagminnie
Czytaj więcej >
potrawy wigilijne
Porady

Aleksandra Proch

Które potrawy wigilijne można przygotować wcześniej? Z naszym harmonogramem ze wszystkim zdążysz
Czytaj więcej >
Pierogi będą jeszcze lepsze
Przepisy

Jakub Kossakowski

Przepis Magdy Gessler na ciasto na pierogi
Czytaj więcej >
Projekt bez tytułu - 2021-09-07T221605.119
Przepisy

Monika Dec

Wyjątkowe pierogi z kapustą i serem - nie ma większego przysmaku
Czytaj więcej >
pierogi bez jajek
Przepisy

Aleksandra Proch

Babcia Ewa zawsze robi ciasto na pierogi bez jajek. Wiadomo, czym je zastępuje
Czytaj więcej >
EN 01408678 4463
Produkty

Adam Moskal

Wyjątkowa akcja Biedronki, rób zakupy i oszczędzaj
Czytaj więcej >
Przepis podstawowy na leniwe pierogi
Przepisy

Magdalena Patacz

Przepis podstawowy na leniwe pierogi
Czytaj więcej >
ciasto na pierogi
Przepisy

Redakcja smakosze.pl

Sekret ciasta na pierogi z 1920 roku zachwyca do dziś. Nie ma doskonalszej receptury
Czytaj więcej >
Przepis Karola Okrasy na ciasto na pierogi
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Przepis Karola Okrasy na ciasto na pierogi. Niebywałe, w czym tkwi jego sekret
Czytaj więcej >
pierogi
Przepisy

Renata Materlińska

Pierogi z białą kiełbasą i chrzanem - idealne na Wielkanoc. Każdy poprosi o dokładkę
Czytaj więcej >
pierogi
Przepisy

Renata Materlińska

Najprostsze ciasto na pierogi. Wystarczą 2 składniki
Czytaj więcej >