Pierogi
Pierogi - kawałki ciasta wykonanego z mąki, wody i jaj wypełnione farszem. Na przykład pierogi ruskie czy pierogi z grzybami.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Magdalena Patacz
Lewandowska miesza aż 4 mąki i robi ciasto na pierogi. Wychodzą lżejsze i smaczniejsze niż inne
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Jak uniknąć sklejania się pierogów podczas gotowania? Patent jest prostszy niż myślisz
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Do farszu na pierogi z grzybami dodajesz kapustę? Zapomnij o niej, teraz szał robi inne nadzienie
Czytaj więcej >
Porady
Jakub Kossakowski
Sposób na elastyczne ciasto na pierogi
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Wyśmienite pierogi dominikańskie. Farsz z białej kiełbasy nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
XIX-wieczny przepis na ciasto na pierogi zachwyca do dziś. Tak gotowały nasze prababki
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Małopolskie pierogi z żółtym serem. Mamy najlepszy przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Najlepszy, tradycyjny przepis na ruskie pierogi
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Hitowe pierogi gyros z ciasta francuskiego są najszybszą i najlepszą przekąską. Mamy przepis
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Co zrobić by pierogi nie rozpadały się podczas gotowania?
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Tradycyjny przepis naszych babć na domowe uszka do barszczu
Czytaj więcej >
Przepisy
Dominika Mika
Przepis na pierogi z truskawkami, twarogiem i startą cytryną
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Prosty sposób na elastyczne ciasto na pierogi
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Elastyczne i miękkie ciasto na pierogi z wodą i mlekiem
Czytaj więcej >
Przepisy
Monika Dec
Banalnie proste pierogi ruskie bez lepienia
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Zamroziłaś pierogi na święta? Podczas gotowania pamiętaj o 1 zasadzie. Bez niej łatwo o klapę
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Wigilijne pierogi bez gotowania, pyszna odmiana
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Wystarczy 1 niewielki błąd i pierogi rozpadną się podczas gotowania. Polacy popełniają go nagminnie
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Które potrawy wigilijne można przygotować wcześniej? Z naszym harmonogramem ze wszystkim zdążysz
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Przepis Magdy Gessler na ciasto na pierogi
Czytaj więcej >
Przepisy
Monika Dec
Wyjątkowe pierogi z kapustą i serem - nie ma większego przysmaku
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Babcia Ewa zawsze robi ciasto na pierogi bez jajek. Wiadomo, czym je zastępuje
Czytaj więcej >
Produkty
Adam Moskal
Wyjątkowa akcja Biedronki, rób zakupy i oszczędzaj
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Przepis podstawowy na leniwe pierogi
Czytaj więcej >
Przepisy
Redakcja smakosze.pl
Sekret ciasta na pierogi z 1920 roku zachwyca do dziś. Nie ma doskonalszej receptury
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Przepis Karola Okrasy na ciasto na pierogi. Niebywałe, w czym tkwi jego sekret
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Pierogi z białą kiełbasą i chrzanem - idealne na Wielkanoc. Każdy poprosi o dokładkę
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Najprostsze ciasto na pierogi. Wystarczą 2 składniki
Czytaj więcej >