Smakosze.pl

Wegetarianizm

Wegetarianizm

Widok:

Kafelki

Lista

Jak przechowywać fasolkę szparagową?
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Jak przechowywać fasolkę szparagową? 1 sposób sprawi, że będzie dłużej świeża
Czytaj więcej >
Papryka faszerowana na Halloween
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Strasznie smaczna papryka faszerowana. Obiad idealny na Halloween. Nie tylko dzieci będą zachwycone
Czytaj więcej >
Papierówki
Produkty

Monika Dec

Wyjątkowe zalety papierówek
Czytaj więcej >
Pasztet z selera  alternatywa dla mięsnych rarytasów
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Prosty przepis na pasztet z selera. Idealny dodatek do chleba
Czytaj więcej >
Przenigdy nie wyrzucaj liści rzodkiewki
Produkty

Emilia Maciejewska-Latosińska

Przenigdy nie wyrzucaj liści rzodkiewki. Sporo zaoszczędzisz i zyskasz pyszne specjały
Czytaj więcej >
Warzywne krokiety zachwycą najbliższych
Przepisy

Jakub Kossakowski

Lekkie krokiety z nietypowym, warzywnym farszem
Czytaj więcej >
flaczki z boczniaka
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Delikatne, bezmięsne flaczki z boczniakow
Czytaj więcej >
Projekt bez tytułu (19)
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Obłędnie pyszna pasta z ogórki kiszonych. Zmiksowane z chrupiącym dodatkiem smakują najlepiej
Czytaj więcej >
Kotlety mielone z kaszy gryczanej wg. Tomasza Strzelczyka
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Zapomnij o zwykłych mielonych. Strzelczyk zdradził najlepszy sposób na kotlety. Nie potrzebujesz nawet mięsa mielonego
Czytaj więcej >
Obłędne brokuły w cieście z sosem czosnkowym
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Obłędne brokuły w cieście z sosem czosnkowym. Nawet mięsożercy się im nie oprą
Czytaj więcej >
Najlepsza dieta na 2023
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Wiodący badacze przemówili. Wskazali najlepszą dietę na 2023 rok. Nie każdy będzie zadowolony
Czytaj więcej >
Niby schabowy z kalafiora
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Niby schabowy z kalafiora. Jarski przysmak za niewielkie pieniądze
Czytaj więcej >
Zapiekanka gyros w wersji roślinnej
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Zastąpiliśmy 1 składnik w kultowej zapiekance gyros. Efekt „wow” gwarantowany
Czytaj więcej >
kotlety
Przepisy

Renata Materlińska

Zwykłe mielone im nie dorównają. Delikatne kotlety z selera pokocha rodzina
Czytaj więcej >
Tani obiad Katarzyny Bosackiej
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Obiad we włoskim stylu za 5 złotych? Katarzyna Bosacka wyjawiła niesamowity patent
Czytaj więcej >
Brukselka w cieście piwnym
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Chrupiąca, delikatna i wcale nie gorzka. Brukselka w cieście z dodatkiem złocistego napoju
Czytaj więcej >
Gotowanie brokuła bez tajemnic
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Gotowanie brokuła bez tajemnic. Chrupkość i apetyczny kolor gwarantowane
Czytaj więcej >
Czy wegetarianie jedzą jajka?
Porady

Magdalena Patacz

Czy wegetarianie jedzą jajka?
Czytaj więcej >
Kukurydza jest idealna na wegetariański grill
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Planujesz wegetariański grill? Obłędny przepis na kukurydzę zachwyci też mięsożerców
Czytaj więcej >
Dobroczynna kawa Anny Lewandowskiej
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Ania Lewandowska zdradziła recepturę na odchudzającą kawę. Wszystko dzięki 3 dodatkom
Czytaj więcej >
Smakowite kotlety jaglane z grzybami
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Smakowite kotlety jaglane z grzybami. Podane z surówką z dyni stanowią pyszny jesienny obiad
Czytaj więcej >
Kotlety gryczane z grzybami
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Fantastyczne kotlety gryczane. Obiad bez grama mięsa
Czytaj więcej >
Surówka z marchewki lepsza niż z restauracji
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Surówka z marchewki i musztardy. Lepsza niż z restauracji
Czytaj więcej >
Kiszony kalafior z marchewką i kurkumą
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Kiszony kalafior z marchewką i kurkumą. Lepszy nawet od ogórków
Czytaj więcej >
Strogonow bez grama mięsa
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Strogonow bez grama mięsa. Roślinna wersja tradycyjnego dania zachwyca smakiem
Czytaj więcej >
Fasolka szparagowa - jak ją gotować?
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Co zrobić, żeby fasolka szparagowa miała idealny kolor po ugotowaniu? Pomoże prosty patent
Czytaj więcej >
Tofu, które odmienia życie
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Tofu, które odmienia życie. Chrupie i smakuje jak marzenie. Nikt nie zdoła mu się oprzeć
Czytaj więcej >
pasztet wegański
Przepisy

Adrianna Szałkowska

Pasztet wegetariański - wyśmienity przepis na bezglutenowy przysmak
Czytaj więcej >