Wieprzowina
Wieprzowina - mięso pochodzące ze świni. Podstawa tradycyjnych polskich dań takich jak: kotlety schabowe, kotlety mielone mielone i inne.
Widok:
Kafelki
Lista
Porady
Aleksandra Proch
Gessler wytknęła Polakom błąd w przyrządzeniu kotletów schabowych. Przez niego tracą smak
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Co zrobić, gdy zimne nóżki wyjdą mętne?
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Pyszne gołąbki z młodej kapusty. Mają najdelikatniejszy smak
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Placki ziemniaczane z gulaszem
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Inne niż wszystkie - kotlety mielone zawijane w plastry boczku
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Konkretne schabowe w musztardowej panierce bez ani jednego jajka
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Tradycyjne kotlety schabowe od Magdy Gessler
Czytaj więcej >
Przepisy
Redakcja smakosze.pl
Wielu Polaków popełnia błąd podczas robienia kotletów mielonych. Chodzi o namaczanie bułki
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Szybki przepis na domowy smalec z fasoli. Wystarczy 10 minut i wyborne smarowidło gotowe
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Zupa krem z fasoli z puszki - obiad w kilka chwil
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Prosty patent na faszerowaną cukinię. Doskonały pomysł na pyszny obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Obłędna marynata do pieczonego schabu według Kuronia
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Podlewasz mięso na gulasz gorącą wodą? Wlej też szklankę aromatycznego napoju. Smak dania zachwyci
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Karkówka w plastrach zachwyca soczystością i smakiem. Idealny pomysł na leniwy obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Aromatyczna kapusta zasmażana po góralsku. Wyróżnia ją 1 uwielbiany składnik
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Hitowe kotlety schabowe po kowalsku - idealna propozycja na zimowy obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Zapomnij o bułce w mleku. Ten dodatek do mielonych bije ją na głowę
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Jajka faszerowane szynką. Prosta i smaczna wielkanocna przekąska
Czytaj więcej >
Porady
Dominika Mika
Jakie sztuczki stosują sprzedawcy, by nieświeże mięso dobrze wyglądało?
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Jak ubijać kotlety schabowe?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Hitowe kotlety mielone bez nadmiaru tłuszczu. Trudno o zdrowsze i bardziej soczyste
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Gotujesz kiełbasę? Nie popełnij błędu, który może Cię wiele kosztować
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Co zrobić, żeby kotlety schabowe były miękkie? 2 czynności mają ogromne znaczenie
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Soczysty bryzol wieprzowy. Lepszy niż kotlet schabowy i mielony razem wzięte
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Wyjątkowy jesienny bigos z dodatkiem sezonowych owoców. Ugotuj raz, a zakochasz się w jego smaku
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Ciocia Bożena nie zawija gołąbków w zwykle liście kapusty. Stawia na składnik, który wzbudza emocje
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Kotlety schabowe po myśliwsku. Przepyszna propozycja obiadowa
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Babcine kotlety mielone bez kajzerki - z dodatkiem chałki
Czytaj więcej >