Wołowina
Wołowina - jedno z najważniejszych mięs wielu kuchni na całym świecie. Podstawowy składnik hamburgerów, steków czy gulaszy.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Magdalena Patacz
Jak przygotować flaki, żeby były miękkie? Wyjaśniamy krok po kroku
Czytaj więcej >
Porady
Dominika Mika
Jakie sztuczki stosują sprzedawcy, by nieświeże mięso dobrze wyglądało?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Policzki wołowe przepis Okrasy - lepszych nie jadłeś
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Obiad na 3 dni, czyli wołowina duszona z warzywami. Szybki i pyszny przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Gulasz w kociołku z mięsem - przepis na rozgrzewający obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Tradycyjny przepis na miękkie i kruche bitki wołowe
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Jak zrobić bitki wieprzowe w aromatycznym sosie?
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Strzelczyk wziął wołowinę i pokazał jak robi tatara. Sposób podania przyprawia o konsternację
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Niezawodny patent na idealny tatar
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Prosty i sprawdzony przepis na cepeliny. Klasyczny, kresowy specjał na 2 sposoby
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Szponder wołowy. Pomysł na obiad dla całej rodziny
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Obłędny tatar bez ani grama mięsa. Sekret tkwi w 1 składniku
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Kotlet z mięsa wołowego. Przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Jednogarnkowy gulasz węgierski. Sekret tkwi w wyjątkowej marynacie
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Kultowa kanapka drwala jak z McDonald's. Teraz nie musisz czekać na sezon, zrobisz ją z łatwością w domu
Czytaj więcej >
Produkty
Aleksandra Proch
Do kiedy można zjeść Burgera Drwala w McDonald's? Poznaliśmy datę
Czytaj więcej >
Restauracje
Renata Materlińska
Współpraca Maty z McDonald's skrytykowana przez Katarzynę Bosacką
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Prosty sposób na pysznego tatara
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Tradycyjny gulasz wołowy - przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Farsz na krokiety z mięsem - zawsze wychodzi
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Tatar Magdy Gessler zachwyca największych mięsożerców. "Oko pirata" pięknie wygląda i jeszcze lepiej smakuje
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Żadne kotlety, żadna patelnia. Z mielonego mięsa przygotujesz soczystą roladę. Rodzina Ci podziękuje
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Szybki i prosty smażony ryż z wołowiną. Orientalny powiew świeżości
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Wołowina wellington - mamy kultowy, najlepszy przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Najlepszy przepis na udziec wołowy
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Mięciutkie zrazy bez zawijania. Koniecznie dodaj do sosu 1 składnik. Aromat przyciągnie całą rodzinę
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Wołowina z warzywami. Idealna na obiad dla całej rodziny
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Najlepsze burgery o rewelacyjnym smaku. Idealne na świętowanie Światowego Dnia Hamburgera 28 maja
Czytaj więcej >