Smakosze.pl

Wołowina

Wołowina - jedno z najważniejszych mięs wielu kuchni na całym świecie. Podstawowy składnik hamburgerów, steków czy gulaszy.

Widok:

Kafelki

Lista

Jak przygotować flaki, żeby były miękkie? Wyjaśniamy krok po kroku
Przepisy

Magdalena Patacz

Jak przygotować flaki, żeby były miękkie? Wyjaśniamy krok po kroku
Czytaj więcej >
Oszukane mięso
Porady

Dominika Mika

Jakie sztuczki stosują sprzedawcy, by nieświeże mięso dobrze wyglądało?
Czytaj więcej >
Policzki wołowe przepis Okrasy
Przepisy

Magdalena Patacz

Policzki wołowe przepis Okrasy - lepszych nie jadłeś
Czytaj więcej >
duszona wołowina
Przepisy

Renata Materlińska

Obiad na 3 dni, czyli wołowina duszona z warzywami. Szybki i pyszny przepis
Czytaj więcej >
Gulasz w kociołku z mięsem
Przepisy

Magdalena Patacz

Gulasz w kociołku z mięsem - przepis na rozgrzewający obiad
Czytaj więcej >
bitki wołowe
Przepisy

Renata Materlińska

Tradycyjny przepis na miękkie i kruche bitki wołowe
Czytaj więcej >
bitki
Przepisy

Renata Materlińska

Jak zrobić bitki wieprzowe w aromatycznym sosie?
Czytaj więcej >
tatar tomasz strzelczyk
Przepisy

Aleksandra Proch

Strzelczyk wziął wołowinę i pokazał jak robi tatara. Sposób podania przyprawia o konsternację
Czytaj więcej >
tatar
Przepisy

Renata Materlińska

Niezawodny patent na idealny tatar
Czytaj więcej >
cepeliny
Przepisy

Renata Materlińska

Prosty i sprawdzony przepis na cepeliny. Klasyczny, kresowy specjał na 2 sposoby
Czytaj więcej >
Szponder
Porady

Magdalena Patacz

Szponder wołowy. Pomysł na obiad dla całej rodziny
Czytaj więcej >
tatar
Przepisy

Renata Materlińska

Obłędny tatar bez ani grama mięsa. Sekret tkwi w 1 składniku
Czytaj więcej >
Kotlet z mięsa wołowego
Przepisy

Magdalena Patacz

Kotlet z mięsa wołowego. Przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
gulasz
Przepisy

Renata Materlińska

Jednogarnkowy gulasz węgierski. Sekret tkwi w wyjątkowej marynacie
Czytaj więcej >
kanapka drwala
Przepisy

Renata Materlińska

Kultowa kanapka drwala jak z McDonald's. Teraz nie musisz czekać na sezon, zrobisz ją z łatwością w domu
Czytaj więcej >
Burger Drwala z McDonald's
Produkty

Aleksandra Proch

Do kiedy można zjeść Burgera Drwala w McDonald's? Poznaliśmy datę
Czytaj więcej >
McDonald's skrytykowany
Restauracje

Renata Materlińska

Współpraca Maty z McDonald's skrytykowana przez Katarzynę Bosacką
Czytaj więcej >
tatar
Porady

Renata Materlińska

Prosty sposób na pysznego tatara
Czytaj więcej >
Tradycyjny gulasz wołowy
Przepisy

Magdalena Patacz

Tradycyjny gulasz wołowy - przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
Farsz na krokiety z mięsem
Przepisy

Magdalena Patacz

Farsz na krokiety z mięsem - zawsze wychodzi
Czytaj więcej >
Magda Gessler, tatar
Przepisy

Renata Materlińska

Tatar Magdy Gessler zachwyca największych mięsożerców. "Oko pirata" pięknie wygląda i jeszcze lepiej smakuje
Czytaj więcej >
mięsna rolada
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Żadne kotlety, żadna patelnia. Z mielonego mięsa przygotujesz soczystą roladę. Rodzina Ci podziękuje
Czytaj więcej >
ryż z wołowiną
Przepisy

Renata Materlińska

Szybki i prosty smażony ryż z wołowiną. Orientalny powiew świeżości
Czytaj więcej >
Wołowina wellington
Przepisy

Magdalena Patacz

Wołowina wellington - mamy kultowy, najlepszy przepis
Czytaj więcej >
Udziec wołowy przepis
Przepisy

Magdalena Patacz

Najlepszy przepis na udziec wołowy
Czytaj więcej >
Miękkie zrazy bez zawijania
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Mięciutkie zrazy bez zawijania. Koniecznie dodaj do sosu 1 składnik. Aromat przyciągnie całą rodzinę
Czytaj więcej >
Wołowina z warzywami
Przepisy

Magdalena Patacz

Wołowina z warzywami. Idealna na obiad dla całej rodziny
Czytaj więcej >
Najlepsze burgery o rewelacyjnym smaku. Nie ma doskonalszych
Przepisy

Magdalena Patacz

Najlepsze burgery o rewelacyjnym smaku. Idealne na świętowanie Światowego Dnia Hamburgera 28 maja
Czytaj więcej >