Znaki zodiaku tworzące mistrzowskie duety w kuchniPixabay.com

2 mistrzowskie duety w kuchni. Jeśli znajdziesz swój znak zodiaku jesteś szczęściarzem

4 znaki zodiaku mają niesłychane szczęście, 8 pozostałych niestety ma pecha. W gwiazdach zapisane jest apogeum kulinarnego szczęścia dla dwóch duetów. Które horoskopy będą tryskać radością, a które zaleją się łzami, iż nie znalazły wśród szczęśliwców?

Znaki zoidaku mają znaczenie pod względem radości z gotowania i umiętności kulinarnych? Wróżki twierdzą, że tak. Najlepiej mają radzić sobie 4 znaki zodiaku tworzące dwa mistrzowskie duety.

Lidl oszukuje wszystkich Polaków? W sklepach trwa ukrywana przed nami skandaliczna praktykaLidl oszukuje wszystkich Polaków? W sklepach trwa ukrywana przed nami skandaliczna praktykaCzytaj dalej

Które znaki zodiaku mają szczęście, a które pecha?

Niestety, kulinarnymi pechowcami są: Baran, Byk, Bliźnięta, Lew, Panna, Waga, Skorpion i strzelec. Pozostałe 4 znaki są wśród szczęściarzy, ale tylko w dwóch konkretnych dueatach. Gotowanie potrafią zamienić w czynność spektakularną, pobudzającą zmysły do granic możliwości.

Pierwszy mistrzowski duet w kuchni tworzą Ryby i Koziorożec. Kiedy biorą się za gotowanie cały świat im zazdrości. Razem łączą składniki w sposób niebanalny. Dzięki zachętom osoby spod znaku Ryb zodiakalny Koziorożec potrafi przełamać swój strach przed niektórymi połączeniami smakowymi. Na przykład do mięska na patelni dodaje słodkie brzoskwinki. Całość okrasza pikanterią dorzucając szczyptę chili. Zwieńcza w ten sposób bogactwo smaku jak bita śmietana nadaje charakteru gofrom. Zapachy z kuchni podczas przygody kulinarnej tego duetu wywołują ekstazę zmysłów, aż chce się krzyczeć z rozkoszy doznań smakowych.

Dzisiaj grzeje: 1. Z ostatniej chwili: właśnie wykryto nową wielką manipulacje klientami w Biedronce

2. Afera mięsna. W nocy odświeżali stare mięso w tajemnicy i szykowali do sprzedaży

Drugi królewski duet w kuchni tworzą Wodnik i Rak. Osoby spod tych znaków zodiaku nie bawią się w kuchenne ceregiele i poszukiwanie nowych czy egzotycznych smaków. Stawiają na tradycję. Potrafią wyczarować cuda nawet z banalnej kiełbasy. Ich ulubionym narzędziem jest patelnia. Są do niej nadzwyczaj cierpliwi. I żadne sushi czy kebaby nie zaprzątają im głowy. Lubią gotować na ostro, ich dania nie mogą być nudne, bo nie są nudnymi osobami. Stworzony przez Wodnika i Raka tatar to kompozycja idealna. Puszyste ale stymulujące zmysły desery to też ich specjalność. Domowe lody z bitą śmietaną w ich wykonaniu to istna eksplozja zmysłów.

Najlepsze newsy:

  1. Znaleziono "supernosiciela" koronawirusa? Interweniowała brytyjska służba zdrowia
  2. Choroba Leśniowskiego-Crohna wyniszcza jelita. Warto znać jej objawy oraz metody leczenia
  3. Biedronka oszukała wszystkich? Przed chwilą policja pilnie wkroczyła do sklepu, Polacy będą wściekli
  4. Przypadkiem wykryto mafię parówkową. Wszyscy jedliśmy kiełbasę z mięsa do utylizacji
  5. Straszne, kebaby i kiełbasy w Polsce powstają z MOM. Znajdziemy w nim niejadalne, niestrawne i trujące rzeczy?
  6. Gdy skończyła 18 lat, jadła tylko po trzy jabłka dziennie prawie przez rok. Jej wygląd powala

Następny artykuł