Czy "Kuchenne Rewolucje" będą miały kolejne sezony?
"Kuchenne Rewolucje" emitowane są już od ponad 10 lat, co samo w sobie jest wynikiem wybitnym. Dzięki niemu można dojść do wniosku, że widzowie ciągle chcą poznawać przygody Magdy Gessler, która nierzadko pokazuje spore problemy polskich restauracji.
Mimo wszystko nie brakuje zmartwionych opinii fanów programu, którzy obawiają się, że w końcu zostanie on zdjęty z ramówki TVN'u - argumentują to pandemią oraz zmianami w życiu osobistym prowadzącej. Portal newsy.gotujmy.pl zdecydował się zapytać Gessler o plany przejścia na emeryturę.
Czy "Kuchenne Rewolucje" znikną z anteny?
Niedawno restauratorka została babcią - jej córka Lara Gessler pod koniec października zeszłego roku urodziła swoją córeczkę, której nadano imię Nena. Dla Magdy Gessler to niewątpliwie nowość i dodatkowe obowiązki, w końcu zajmowanie się wnukami to wymagające zadanie.
Dodatkowo problematyczne jest obecnie nagrywanie nowych odcinków "Rewolucji" z uwagi na pandemię i obostrzenia nałożone przez rząd na restauracje. Gessler występuje również w innych programach i prowadzi własne lokale, dlatego znalezienie odpowiedniej ilości czasu na nagrania to duże wyzwanie.
Na razie wyniki „Kuchennych rewolucji” są tak dobre, że planujemy je bez końca (śmiech). Poza tym pandemia wymusiła na nas zupełnie inne podejście do zmian w restauracji. Dlatego odcinki w tym sezonie są inne, pokazują nowe rozwiązania - powiedziała Gessler dla redakcji newsy.gotujmy.pl
Fani mogą spać spokojnie
Jak widać, póki co producenci są zadowoleni z wyników, a Magda Gessler, pomimo napiętego grafiku, nie zamierza rezygnować z prowadzenia programu. Każdy, kto nie może doczekać się na kolejne odcinki, nie ma więc żadnych powodów do obaw.
Na naszym portalu zamieściliśmy także mnóstwo innych ciekawych informacji kulinarnych, które mogą ci się przydać. Przeczytaj ten artykuł , w którym zdradzamy ukrytą funkcję młynka do kawy z czasów PRL. W tym tekście pokazujemy jak przygotować specjalny napój oczyszczający tętnice z niebezpiecznych złogów. Powyższy kadr pochodzi z filmu na kanale JastrzabPost na YouTube.
Źródło: Jakub Kaminski/East News
Jak wygląda plan zdjęciowy w czasach koronawirusa?
Największą różnicę widać w ilości realizatorów. Mniejsza ekipa filmowa, która musi stosować się do rygorystycznych zasad reżimu sanitarnego, musi sprostać takiej samej liczbie zadań jak niegdyś. Dlatego praca na planie jest bardziej wymagająca.
Mimo wszystko praca samej Gessler zanadto się nie zmieniła. Ciągle próbuje dań, ocenia je, dogląda pracy na kuchni i wprowadza swoje rozwiązania. Wszyscy muszą zachować odpowiednie odstępy, a także często dezynfekować dłonie i nosić osłonę ust oraz nosa.
Artykuły polecane przez Redakcję Smakoszy:
źródło: newsy.gotujmy.pl