Smakosze.pl Show-biznes od kuchni Gessler zdradziła prawdę o Kuchennych Rewolucjach. Większość fanów nie miała o tym pojęcia
Fot. YouTube/tvnpl

Gessler zdradziła prawdę o Kuchennych Rewolucjach. Większość fanów nie miała o tym pojęcia

17 sierpnia 2024
Autor tekstu: Maciej Jurczyk

Magda Gessler opowiedziała o kulisach powstawania Kuchennych Rewolucji . Teraz wiemy, jak wygląda wybór uczestników do programu oraz kto płaci za remont restauracji. Wiele kwestii może zaskoczyć.

Gessler odpowiedziała na pytania internautów

Kuchenne Rewolucje to program, który od lat przyciąga setki tysięcy widzów przed telewizory. Prowadząca program - Magda Gessler - zapowiedziała, że trwają pracę nad 29 sezonem programu, który będziemy mieli okazję zobaczyć w jesiennej ramówce TVN-u.

Niedawno Magda Gessler zorganizowała sesję Q&A, która polegała na tym, że Internauci zadawali jej pytania, na które celebrytka musiała odpowiedzieć. Dzięki temu poznaliśmy kulisy powstawania popularnego programu.

kuchnia.jpg
Fot. Canva/gerenme
Ścieram na tarce i dodaję do placków z cukinii. Wszyscy kręcili nosem, a teraz błagają o dokładki

Kuchenne Rewolucje - cała prawda

Wśród pytań od fanów znalazło się sporo takich, które dotyczyły kwestii kulis programu. Chodziło między innymi o to, kto decyduje o doborze uczestników. Okazało się, że nie odpowiada za to Gessler, a osoby odpowiadające za produkcję programu.

Dla wielu widzów nurtującą kwestią są finanse. Ciekawi ich, kto płaci za remont i wszelkie zmiany w restauracjach, które przechodzą metamorfozę. Odpowiedź Gessler była sporym zaskoczeniem, bo okazało się, że wszelkie koszty ponosi stacja TVN.

Celebrytka powiedziała także, że restauratorzy po rewolucjach mogą zgłosić się  do niej prywatnie, jeżeli napotkają jakiekolwiek problemy.

Zawsze mają moje wsparcie, mogą zadzwonić. Odbiorę, doradzę - napisała w odpowiedzi na Instagramie.

Gessler zapowiedziała także zmiany

W ostatnim czasie Magda Gessler rozmawiała z Faktem, gdzie zdradziła informacje o nowym sezonie. Widzów i restauratorów czekają spore zmiany. Nie będzie już tak, że wiele restauracji po rewolucjach zostało zamkniętych. Doświadczona restauratorka ma w planach, że większość restauracji utrzyma się na rynku i jak szacuje, odpadnie tylko 10 procent lokali . Jak to ma dokładnie wyglądać, nie wiadomo. Wszystko okaże się wraz z nadejściem nowego sezonu. A co ty myślisz o Kuchennych Rewolucjach ?

Kroję schab i układam serki topione. Rodzina co tydzień prosi mnie o ten obiad
Ten przepis na galaretkowiec podpatrzyłam w internecie. Robię go tylko z 2 składników
Obserwuj nas w
autor
Maciej Jurczyk

Redaktor portalu Smakosze.pl. Absolwent kulturoznawstwa, a obecnie student 
dziennikarstwa Uniwersytetu Wrocławskiego. Jest fanem dobrego jedzenia, a nowych
smaków poszukuje podczas wakacyjnych podróży. Chcąc poznać tajniki japońskiej kuchni,
dwa lata przepracował w gastronomii, gdzie zdobył kulinarne doświadczenie. W kuchni
najbardziej ceni sobie minimalizm, dokładność oraz niezwykłe kompozycje smaków.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: jakub.kossakowski@smakosze.pl
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy