Magda Gessler - wywołująca wielkie emocje gwiazda TVN, prowadząca "Kuchenne Rewolucje", jurorka programu 'MasterChef".
Słynna restauratorka – Magda Gessler – przygotowała ofertę cateringu na Boże Narodzenie. Za przygotowane przez jej kucharzy dania należy zapłacić spore pieniądze. Przyjrzyjmy się ofercie i sprawdźmy, ile kosztuje tradycyjny barszcz i uszka. Czy catering od Magdy Gessler jest wart swojej ceny?
Wieczorem – 17 listopada – telewidzowie dowiedzą się, kto będzie zwycięzcą 13 edycji programu Masterchef. Przed emisją odcinka Magda Gessler udzieliła wywiadu, w którym w dosadnych słowach zdradziła, dlaczego jest zawiedziona finałem. Wcale nie chodziło o zakulisowe plotki z produkcji programu, a o jedzenie. Jak to możliwe na tym etapie programu?
Magda Gessler, swoim zwyczajem, przedstawia przepis na tradycyjną wigilijną potrawę, wyciągając z niej to, co najlepsze. Jej uszka do barszczu to kwintesencja świąt i związanych z nimi smaków.
Kuchenne Rewolucje to program, który nieprzerwanie od 14 lat cieszy się w naszym kraju popularnością. Prowadząca Magda Gessler nadal ma wielkie ambicje i liczy na zmiany w programie. O tym, czy będzie to możliwe, zdecyduje zarząd stacji TVN.
Magda Gessler nie traci czasu i już teraz zaczyna sprzedawać potrawy wigilijne. Tradycyjne świąteczne specjały wyglądają pysznie, ale zaskakują ceną. Catering wart swojej ceny, a może gruba przesada? Ciekawi jesteśmy twojego zdania na ten temat.
Według poznańskiej tradycji na 11 listopada nie może zabraknąć Rogali Świętomarcińskich. Ten przysmak zyskał uznanie w całym kraju, dlatego do sprzedaży wprowadziła go również Magda Gessler. Jej cukiernia Słodki Słony oferuje rola w zaskakujących cenach. Dla porównania sprawdziliśmy także ceny w popularnej Biedronce.
Co Magda Gessler sprzedaje w Biedronce? Ciekawe, że nie jest to potrawa, mieszanka przypraw ani żaden magiczny składnik. Są to otóż… sztućce.
Magda Gessler, swoim zwyczajem, stoi na straży poprawności i tradycji w polskich daniach. Jej sposób na kotlety mielone jest bardziej pracochłonny. Zapewnia jednak, ze efekty są wyśmienite.
Książulo odwiedził Gorącą Kiełbasiarnię w Łodzi. Próbował rozmaitych dań i szczerze mówił, co o nich myśli. Po wizycie popularnego youtubera restauracja od razu zareagowała. Wydała oświadczenie o zaskakującej treści.
Jeśli marzy ci się, klarowny i wyborny rosół, to skorzystaj z patentu Magdy Gessler. Znana restauratorka do tej lubianej zupy dodaje przyprawę, którą masz w swojej kuchni. Rosół wychodzi znakomity, aromatyczny i niezwykle zdrowy.
Prowadzenie lokalu gastronomicznego to nie lada wyzwanie. Wie o tym Magda Gessler, która bez ogródek mówi o problemach, z jakimi mierzą się restauratorzy. Okradanie przez zaufanych ludzi to problem w tej branży. Gwiazda programów kulinarnych zwraca też uwagę na pewną istotną kwestię, która dotyczy pracowników.
Świdnicka restauracja Baszta niedługo nacieszyła się skutkami kuchennej rewolucji. Miesiąc po udziale w programie, po dwóch latach działalności, zamknęła się na dobre. Przyczyny tej decyzji pozostają tajemnicą.
W restauracji Magdy Gessler w sprzedaży pojawiły się gotowe dania na wynos. W ofercie znajdują się posiłki przygotowane z sezonowych produktów, a prym wiodą przede wszystkim grzyby. Ile kosztują gotowe dania Gessler i czy każdego na nie stać? Czytaj dalej i oceń to sama.
Takich Kuchennych Rewolucji jeszcze nie było. Magda Gessler trafiła do miejsca, w jakim jeszcze nigdy nie przeprowadzała kulinarnej metamorfozy. Gwiazda stacji TVN pomagała właścicielce food trucka.
Przyprawa, którą Gessler dodaje do rosołu, może wydawać się radykalnym zerwaniem z tradycją. Nic jednak bardziej mylnego. Niepozorny dodatek odnajduje się świetnie w tej arcypolskiej zupie.
Magda Gessler na gotowaniu zna się jak mało kto. Teraz podpowiada, co zrobić, by kluski śląskie nie wyszły gumowate. Ta rada jest na wagę złota. Warto zastosować ją w swojej kuchni.
Magda Gessler i Kuchenne Rewolucje już od 15 lat przyciągają przed ekrany miliony widzów. Program kulinarny budzi kontrowersje i wywołuje emocje. Teraz Magda Gessler rozprawia się z plotkami. Gwiazda TVN nie owija niczego w bawełnę.
Tomasz Jakubiak ostatnimi czasy był nieobecny w przestrzeni medialnej. Dziś na swoim profilu na Instagramie zamieścił wstrząsający film. Chudszy o 20 kg i wyraźnie wyniszczony powiedział o chorobie, którą zdiagnozowali u niego lekarze. W komentarzach zaroiło się od słów wsparcia.
Jak wybrać najlepszą sztukę mięsa? Wie to doskonale Magda Gessler. Gwiazda programów kulinarnych zakupy odpowiednich produktów ma w małym palcu. Podczas zakupów powiedziała też coś, co zaskoczy niejednego.
Znany youtuber Książulo w swoim niedawnym nagraniu znów wziął się za krytykę Magdy Gessler. Tym razem spojrzał na nią przez pryzmat najnowszego odcinka Kuchennych Rewolucji. W swoim programie nie szczędzi jej słów krytyki.
W ostatnim odcinku programu Masterchef Magda Gessler w dosadny sposób wyraziła opinię o daniu przygotowanym przez parę uczestników. Interweniować musiał inny juror. Dla wielu mocne słowa związanej ze stacją TVN restauratorki były oburzające.
Jesień to w polskich kulinariach dynie, leśne grzyby i powrót „Kuchennych Rewolucji”. W nowym sezonie wprowadzono jednak zmianę, którą internauci powitali raczej chłodno. Dla niektórych to koniec epoki.
Kuchenne Rewolucje można kochać lub nienawidzić. Niewiele osób jednak chyba oparłoby się pokusie sprawdzenia lokalu, który w tym programie brał udział. Jeden z naszych czytelników przypadkiem trafił na taką restaurację i postanowił sprawdzić, ile to w ogóle warte. Podzielił się z nami wrażeniami z tej wizyty.
Magda Gessler opowiedziała o kulisach powstawania Kuchennych Rewolucji. Teraz wiemy, jak wygląda wybór uczestników do programu oraz kto płaci za remont restauracji. Wiele kwestii może zaskoczyć.
Kotlety schabowe ulubionym daniem Polaków. Znana restauratorka - Magda Gessler - twierdzi, że Polacy to klasyczne danie przygotują w zły sposób. W mocnych słowach celebrytka związana ze stacją TVN wskazała czego unikać.
Ogórki kiszone są smaczne i zdrowe. Zwykle robimy je z dodatkiem liści porzeczki lub dębu. Jednak warto sięgnąć po sposób Magdy Gessler na tę kiszonkę. Znana restauratorka do kiszenia ogórków wykorzystuje liście, które znajdziesz w niejednym ogrodzie.
Już od września rusza 13. sezon Masterchefa. Jednak w popularny programie szykują się spore zmiany. Magdzie Gessler nie będzie towarzyszyć już Ania Starmach. Zastąpi ją znany restaurator i ceniony autorytet kulinarny.
Magda Gessler, jak zawsze na straży naszych kulinarnych tradycji, przestrzega przed jednym składnikiem rosołu. Jej zdaniem skład zupy, którą gotuje się w wielu polskich domach, daleko odbiega od ideału. Warto postawić na wyższą jakość, nawet za pewną cenę.