Magda Gessler - wywołująca wielkie emocje gwiazda TVN, prowadząca "Kuchenne Rewolucje", jurorka programu 'MasterChef".
Niestety nie żyje Sebastian Hebel, uczestnik “Kuchennych rewolucji”. Mężczyzna wystąpił w nich dwa razy. Był właścicielem lokalu gastronomicznego “Gospoda Kaszubski Polot”, w którym Magda Gessler kiedyś przeprowadziła rewolucję. W mediach społecznościowych pojawiły się posty żegnające Pana Sebastiana.
Jak mogliśmy dowiedzieć się z ostatniego odcinka programu, Magda Gessler, czyli znana w Polsce restauratorka i ekspertka kulinarna, razem z ekipą “Kuchennych rewolucji” postanowiła pomóc lokalowi gastronomicznemu z Gdyni i przeprowadzić w nim dobrze wszystkim znaną rewolucję. Jak jej poszło i co się zmieniło? Okazuje się, że nie miał kto dla niej gotować.
Święta zapasem, więc już czas poznać rady doświadczonych kucharzy i ekspertów w kwestii przygotowywanych na Wielkanoc potraw. Głos zabrała także Magda Gessler, która wskazała, jak przygotować doskonały żurek. Restauratorka zdradziła także, czego do tej zupy nie dodawać. Brak jednego składnika zaskoczy niejedną kucharkę i kucharza.
To już ten czas w roku, kiedy zaczynamy ekscytować się cateringiem świątecznym od sław. Pierwsza w kolejce jest oczywiście Magda Gessler. Najsławniejsza restauratorka ma nam w tym roku wiele do zaoferowania.
Magda Gessler od wielu lat z powodzeniem prowadzi program “Kuchenne rewolucje”, który jest emitowany na stacji TVN. W samym programie, jak i na planie wydarzyło się już wiele zaskakujących sytuacji, które przyciągnęły uwagę społeczności. Szczególnie mowa tu o fizycznych upadkach, jakich doświadczyła Magda Gessler. Teraz w wywiadzie wyznała coś, czego nikt sie nie spodziewał.
MasterChef to niezwykle popularny program TVN-u, który towarzyszy nam już od kilkunastu lat. Sieć telewizyjna pokazała właśnie swoją kolejną ramówkę. Była fala zwolnień, a fani zastanawiali się, czy w stacji znajdzie się miejsce dla programu MasterChef. Teraz wszystko już wiadomo
Coraz bardziej świadome wybory konsumenckie skłaniają nas do zdrowszego i prostszego stylu jedzenia. Niemniej jednak wielu z nas nadal boryka się z problemem uniknięcia plastiku w posiłkach. Jest to ostatnio gorący temat do dyskusji, a nawet wypowiedziała się o tym Katarzyna Bosacka. Komentarze internautów mogą szokować.
Kolejny, trzeci już odcinek nowego sezonu „Kuchennych Rewolucji” nie obył się bez kontrowersji i sporej dawki emocji. Pewna siebie szefowa kuchni zarzuciła Magdzie Gessler, że mówi nieprawdę. Był to odwet za niepochlebną opinię restauratorki. Oj działo się.
Nadeszła nowa wiosenna ramówka telewizyjna, a więc na stacji TVN znowu pojawią się seriale i programy, którymi będziemy mogli się cieszyć do woli. Między innymi mowa o programie Magdy Gessler “Kuchenne rewolucje”. Niedawno ekspertka kulinarna wyjaśniła, co jest powodem tego, że restauracje mimo metamorfozy upadają.
Zgodnie z zapowiedzią stacji TVN nowy sezon „Kuchennych Rewolucji” naszpikowany jest emocjami i zwrotami akcji. Już w pierwszym odcinku doszło do scysji pomiędzy Magdą Gessler a właścicielami. Tym razem chodziło o zupę pomidorową. Kto w tym konflikcie miał rację?
Internetowy krytyk kulinarny – Książulo – odwiedził restaurację po „Kuchennych Rewolucjach”. Słynna restauratorka przeprowadziła tam zmiany ponad 10 lat temu i przez długi czas lokal funkcjonował bardzo dobrze. Tymczasem okazuje się, że jeden szczegół w kotlecie schabowym zadziwił youtubera. Czy restauracja jest godna polecenia?
Stacja TVN pod koniec lutego wprowadziła wiosenną ramówkę. Pojawiły się nie tylko nowe programy i twarze, ale także nowy godziny nadawania znanych programów. Zmiany objęły także program „Kuchenne Rewolucje”, które w tym roku obchodzą jubileusz.
Żurek wielkanocny z przepisu Magdy Gessler jest nie do pobicia. Gwiazda stacji TVN tę zupę przygotowuje w nieco inny sposób z zakwasu, który robi sama. Poznaj jego tajniki i zrób podobny we własnym domu. Domownicy nie będą mogli się nachwalić jego smaku i docenią twój wkład w jego przygotowanie. Przepisem będziesz dzielić się ze wszystkimi.
27 lutego obchodzony jest tłusty czwartek. Z tej okazji w ofercie cukierni należącej do Magdy Gessler pojawiały się pączki. Ich cena może przyprawić o zawrót głowy. Czy mimo to są warte swojej ceny? Ich smak sprawdził jeden z klientów, który swoją opinią podzielił się w postaci recenzji na platformie TikTok.
Od dłuższego czasu bardzo popularne w Internecie jest to, że znani influenserzy próbują i oceniają smak jedzenia z różnych restauracji. Ekspertem w tej dziedzinie jest niewątpliwie youtuber Książulo, który ma ogromną grupę fanów. Znanym z testowania różnorodnych rzeczy jest również autor kanału na YouTube “Sprawdzam Jak”. Tym razem postanowił on spróbować gołąbków od Magdy Gessler. Możecie być zaskoczeni tym, co powiedział.
Biedronka nie zawodzi swoich klientów. Sieć tnie ceny podstawowych produktów, kusi walentynkowymi słodyczami oraz sprzedaje ekspres do kawy i hit od Gessler w dużo niższej cenie. Szczegóły w artykule.
Tłusty Czwartek zbliża się wielkimi krokami. Niektórzy już myślą o słodkich przysmakach, które będą spożywać w ten dzień. Oczywiście prawdopodobnie największy popyt będzie tradycyjnie na pączki i faworki. Jak zatem wygląda kwestia ich cen? Niestety kwoty, jakie trzeba zapłacić za te przekąski, znowu poszybowały w górę.
Magda Gessler to jedna z najpopularniejszych gwiazd TVN. Od wielu lat prowadzi swój program o nazwie „Kuchenne rewolucje” oraz jest jurorką w „MasterChef”. Niestety ostatnie wieści na jej temat nie są pozytywne i na pewno zaskoczą wszystkich fanów programów, w których bierze udział.
Dymitr Błaszczyk z kanału Sprawdzam Jak w najnowszym filmie przetestował gotowe dania z restauracji Magdy Gessler. Wśród nich znalazły się także śledzie po kaszubsku za 57 złotych za 300 gramów. Czy przysmak jest wart swojej ceny?
Niemal każdy ma swój sposób na gotowanie rosołu. Ma go też Magda Gessler i bez owijania w bawełnę mówi, czego nigdy nie doda do tej lubianej zupy. Słowa gwiazdy TVN mogą zszokować niejednego smakosza.
Gołąbki są jednym z najbardziej lubianych dań obiadowych. Jednak Magda Gessler robi je w wyjątkowy sposób. Jej gołąbki z pęczakiem to poezja smaku. Przepis znanej restauratorki każdy powinien wypróbować.
Kuchenne Rewolucje od lat należą do najpopularniejszych programów w telewizji TVN. Są prawdziwym fenomenem, który ma rzeszę wiernych fanów. Mało kto, może pochwalić się takim sukcesem jak Magda Gessler. Wkrótce kolejny sezon programu i zmiana, która zaskoczy niejednego miłośnika tej produkcji. Tego jeszcze nie było!
Magda Gessler to restauratorka i gwiazda mediów uwielbiana przez tysiące Polaków. Wygląda jednak na to, że zadarła z nie tym łosiem. Sympatia ludzi może łatwo zwrócić się przeciwko niej, mając na uwadze, jak słodkie zwierzę znalazło się w centrum sporu, który toczy kucharka.
Magda Gessler i jej rodzina przeżywają trudne chwile. Znana restauratorka i gwiazda “Kuchennych Rewolucji” poinformowała o odejściu bliskiej osoby. Zamieściła w sieci poruszający wpis i wzruszającą fotografię.
Już dziś można obejrzeć nowy program Magdy Gessler na antenie stacji TVN. Znana restauratorka i królowa kuchni została gospodynią talk-show, jakiego w polskiej telewizji jeszcze nie było. Podczas gotowania będzie rozmawiać z gwiazdami o życiu i poruszać trudne tematy. W sieci już zawrzało.
Dymitr Błaszczyk, autor popularnego kanału Sprawdzam Jak na Youtubie, odwiedził kolejną w swoim życiu restaurację Magdy Gessler. Spróbował kilku dań, by wyrobić sobie opinię i przedstawić ją nam w swojej recenzji.
Kac, glątwa, kociokwik, szewski poniedziałek… Mamy wiele ładnych słów na brzydkie objawy nadużycia alkoholu. Tyle samo mamy też sposobów na leczenie go. Magda Gessler podzieliła się tymi, które zna.
Barszcz czerwony najlepiej smakuje w Święta Bożego Narodzenia. Wigilijny barszcz Magdy Gessler to dopiero rarytas. Swój smak zawdzięcza wyjątkowemu dodatkowi. Być może znajdziesz go w swojej kuchni.