Co nas czeka w tym tygodniu w Biedronce? Uwielbiane produkty w dobrej cenie
Nowy tydzień promocji w Biedronce jet okazja do uzupełnienia domowych zapasów. Za zakupy w markecie i tym razem zapłacimy mniej. W gazetce znalazły się specjalne oferty na słodycze, sezonowe owoce i mięso. Sprawdźcie, na co zwrócić szczególną uwagę.
Biedronka znowu kusi wyjątkowo korzystnymi ofertami. W tym tygodniu do gazetki trafił szereg przydatnych produktów, z którymi przygotujemy niezwykłe dania dla całej rodziny. Znajdzie się też coś na deser.
Co tym razem jest tańsze w Biedronce?
Do środy wyjątkowo korzystną cenę będzie miała czerwona papryka (8,99 zł/kg). Warzywo to będzie idealne do zrobienia smakowitego leczo . Sycące danie jednogarnkowe zasmakuje całej rodzinie. Możecie do jego przygotowania wykorzystać pomidory z puszki. Kupując dwa opakowania produktu marki Gusto Bello, zapłacicie jedynie 2,49 zł/szt.
W dobrej cenie dostępne są też kiełbaski białe Go Vege na bazie białka pszennego. Nowość idealna dla wegetarian i wegan kosztuje teraz jedynie 5,99 zł/opak. Idealnie sprawdzi się na kolację czy śniadanie. Warto też zaopatrzyć się w pesto — kupując dwa słoiki produktu Gusto Bello, jeden będzie nas kosztował jedynie 3,49 zł.
Biedronka przygotowała także gratkę dla amatorów lodów. Lody marki Big Milk kupowane w duecie będą objęte specjalnym rabatem. Za tańszy produkt zapłacimy tylko 1 zł. W ramach promocji kupić możemy zarówno ulubiony deser w wersji na patyku, jak i w pojemniku.
Biedronka oferuje mięso w niskich cenach
Rodzinny obiad może w tym tygodniu stanowić pyszne danie z mięsem mielonym np. makaron z domowym sosem bolognese . Posiadając kartę Moja Biedronka, zakupicie bowiem mięso mielone z szynki za jedyne 6,99 zł/opak. Wystarczy, że weźmiecie z półki dwie sztuki produktu, by uzyskać 58-procentowy rabat. Oferta obowiązuje tylko do środy, 8 czerwca.
W wybranych sklepach w atrakcyjnej cenie 8,99 zł/kg kupicie również mięso na gulasz. Już oczyszczony i pokrojony specjał będzie idealny do przygotowania węgierskiego rarytasu według przepisu Roberta Makłowicza . Koniecznie wypróbujcie.
Źródło zdjęcia: canva/Yaroslav Danylchenko
Artykuły polecane przez Redakcję Smakoszy:
-
Co zrobić, aby gotowana brukselka nie była gorzka? Wyjaśniamy
-
Bajecznie chrupiące i delikatne sznycelki drobiowe. Sekretem jest marynata
-
Czym najlepiej słodzić kawę i herbatę poza cukrem? Zdrowsze alternatywy
Źródło: biedronka