TVN rezygnuje z uwielbianego programu. Widzom może się to nie spodobać
TVN zmienił ramówkę. Emitowany dotychczas w środowe wieczory program kulinarny dłużej nie będzie wyświetlany. Sprawdziliśmy, dlaczego stacja zdecydowała się na inne tytuły i wiemy, czego spodziewać się w przyszłym sezonie.
Niespodziewana zmiana ramówki TVN
Wiele programów w telewizji pojawia się co roku. Widzowie cenią sobie możliwość przyjemnego spędzenia wieczoru, przyzwyczajają się do ich formuły i nierzadko z ogromnym zapałem śledzą wydarzenia.
W przypadku programów kulinarnych często obserwują też pasjonujące zmagania utalentowanych ludzi. Tacy bohaterowie zaskakują kreatywnymi daniami i inspirują do zmian we własnej kuchni. Trudno się więc dziwić, że nowe ramówki nie zawsze są mile widziane.
Kulinarny show znika z TVN
„Ugotowani w parach” na antenie stacji gościli od marca do maja tego roku. Seria była próbą reaktywacji programu typu reality show „Ugotowani”, który widzowie TVN mogli śledzić w latach 2010-2018. Tym razem w każdym z odcinków trzy pary rywalizowały o to, która z nich poda najlepszą kolację. Stawką było aż 5 tysięcy złotych.
Program cieszył się sporą popularnością wśród telewidzów. Co środę ponad 700 tysięcy osób zasiadało przed ekranami i kibicowało swoim faworytom. W przyszłym roku entuzjastom tego show nie będzie do śmiechu.
TVN kasuje „Ugotowanych w parach”
Już teraz miejsce kulinarnego show w ramówce TVN zajmuje kolejna edycja „Totalnych remontów Szelągowskiej”. Na wiosnę też nie możemy liczyć na powrót programu.
Na pocieszenie pozostaje podana przez portal Wirtualnemedia.pl informacja, że w ramówce przewidziane zostało miejsce dla opisywanego przez nas wcześniej programu „MasterChef Nastolatki” . W tym formacie uczestnicy rywalizować będą w kulinarnych zadaniach, a w jury zasiądą Dorotą Szelągowską, Michel Moran i Tomaszem Jakubiakiem.
Polecaliśmy wam już przepisy autorstwa dwóch pierwszych kulinarnych osobistości. Maślankowe racuchy oraz pasta kanapkowa z bakłażana z pewnością zachwycą waszych bliskich. Są bardzo smaczne i proste w przygotowaniu.
Źródło: wirtualnemedia.pl