Smakosze.pl Produkty Nie do wiary, ile kosztuje sernik w wielkanocnym cateringu Anny Korcz. Cena wbija w fotel
Fot. Canva/ponce-photography; Instagram - AnnaKorcz

Nie do wiary, ile kosztuje sernik w wielkanocnym cateringu Anny Korcz. Cena wbija w fotel

12 marca 2024
Autor tekstu: Maciej Jurczyk

Znana z serialu Na wspólnej aktorka Anna Korcz zdradziła menu świątecznego cateringu ze swojej restauracji. W ofercie znalazł się sernik, bez którego wiele osób nie wyobraża sobie świąt wielkanocnych. Cena tego ciasta jest naprawdę wysoka.

Nie tylko aktorka

Anna Korcz jest znana przede wszystkim jako aktorka filmowa i teatralna. Mało kto wie, że artystka jest także właścicielką Zacisza Pomiechówek . Miejsce specjalizuje się w organizacji wesel oraz ślubów plenerowych .

W tym roku Zacisze przygotowało ofertę cateringową na Wielkanoc. W ostatnim czasie to bardzo częste rozwiązanie, bo wielu z nas nie ma czasu na gotowanie i pieczenie przed świętami.

wielkanocny żurek.jpg
Fot. Canva/arfo
Tłumy broniły kultowego baru w Warszawie. „Zapiekanki to nasze dobro narodowe"

Świąteczny catering od aktorki

Oferta prowadzonej przez aktorkę firmy cateringowej jest naprawdę bogata i ciekawa. Każdy znajdzie w niej coś dla siebie. W menu znalazł się między innymi staropolski żurek, pasztet z królika, a nawet pieczona kaczka.

Ceny zaczynają się od 55 złotych, a kończą na 190 złotych. Te największe kwoty dotyczą wypieków.

Ceny ciast w cateringu Anny Korcz

W ofercie można znaleźć sporo ciast. Nie zabrakło oczywiście tradycyjnego mazurka, za którego kilogram trzeba zapłacić 55 złotych. Oprócz niego są także dwa rodzaje sernika. Ich cena jest sporym zaskoczeniem.

W ofercie znajduje się sernik baskijski oraz sernik z białą czekoladą i serkiem mascarpone. Będą dostępne w średnim rozmiarze, a koszt takiego ciasta to 99 złotych . Większy rozmiar sernika to koszt rzędu 190 złotych .

Sprawdź przepis na ziemniaki oraz poznaj niezwykły sposób na odchudzanie .

sernik.jpg
Fot. Canva/Ahanov Michael
Nikt nie wierzy, że sam piekę to ciasto. Wygląda i smakuje jak milion dolarów
Tomasz Strzelczyk zdradził, co postawi na wielkanocnym stole. „Jestem tradycjonalistą”
Obserwuj nas w
autor
Maciej Jurczyk

Redaktor portalu Smakosze.pl. Absolwent kulturoznawstwa, a obecnie student 
dziennikarstwa Uniwersytetu Wrocławskiego. Jest fanem dobrego jedzenia, a nowych
smaków poszukuje podczas wakacyjnych podróży. Chcąc poznać tajniki japońskiej kuchni,
dwa lata przepracował w gastronomii, gdzie zdobył kulinarne doświadczenie. W kuchni
najbardziej ceni sobie minimalizm, dokładność oraz niezwykłe kompozycje smaków.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: jakub.kossakowski@smakosze.pl
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy