Smakosze.pl Porady Ekspresowy sposób na zmiękczenie kapusty na gołąbki
canva/lit

Ekspresowy sposób na zmiękczenie kapusty na gołąbki

8 sierpnia 2021
Autor tekstu: Monika Dec

Gołąbki to wyśmienity przysmak, który powoduje szybsze bicie serca u niejednego smakosza. W jaki sposób przygotować na nie kapustę? Okazuje się, że wcale nie potrzebujemy do tego ani garnka, ani wody!

Każdy, kto robił gołąbki wie, że przed przystąpieniem do pracy trzeba najpierw sparzyć i odpowiednio przygotować kapustę. Jak to zrobić najszybciej? Zdradzamy kilka tricków, które z pewnością wprowadzą niemałą rewolucję do Waszej kuchni.

Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Obserwuj nas w
autor
Monika Dec

Wydawczyni portalu Smakosze.pl. Codziennie zbieram dla Was najlepsze przepisy i kulinarne ciekawostki. Absolwentka Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych UW. W wolnych chwilach gotuję, podróżuję i czytam książki.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail redakcja@smakosze.pl

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: redakcja@smakosze.pl
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy