Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Porady > Ekspresowy sposób na zmiękczenie kapusty na gołąbki
Monika Dec
Monika Dec 08.08.2021 02:00

Ekspresowy sposób na zmiękczenie kapusty na gołąbki

Projekt bez tytułu - 2021-08-08T183923.799
canva/lit

Gołąbki to wyśmienity przysmak, który powoduje szybsze bicie serca u niejednego smakosza. W jaki sposób przygotować na nie kapustę? Okazuje się, że wcale nie potrzebujemy do tego ani garnka, ani wody!

Każdy, kto robił gołąbki wie, że przed przystąpieniem do pracy trzeba najpierw sparzyć i odpowiednio przygotować kapustę. Jak to zrobić najszybciej? Zdradzamy kilka tricków, które z pewnością wprowadzą niemałą rewolucję do Waszej kuchni.

Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Tagi: