Smakosze.pl Show-biznes od kuchni Smutne wieści o uczestniczce Kuchennych Rewolucji
PIOTR LAMPKOWSKI/SE/EASTNEWS/East News

Smutne wieści o uczestniczce Kuchennych Rewolucji

21 września 2021
Autor tekstu: Renata Materlińska

Napłynęły do nas smutne wieści o uczestniczce Kuchennych Rewolucji. Zmarła pani Marzena Koniuszy, właścicielka baru Agata, w którym w sierpniu gościła Magda Gessler wraz z ekipą Kuchennych Rewolucji.

Bar mleczny Agata z Gorzowa Wielkopolskiego wziął udział w nowej edycji Kuchennych Rewolucji. W sierpniu, po wizycie Magdy Gessler, bar zaczął nowe życie. Jego duszą była właścicielka Marzena Koniuszy, która przepracowała w nim 40 lat.

Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Smutne wieści o uczestniczce Kuchennych Rewolucji

Niestety, dzisiaj doszły do nas smutne wieści. Właścicielka Baru Agata, Marzena Koniuszy, zmarła w wieku 59 lat. W żałobie pogrążeni są pracownicy baru, jak i okoliczni mieszkańcy. Bar słynął bowiem ze smacznego i taniego jedzenia, pani Marzena zaś z dużej życzliwości.

Po sierpniowej wizycie Magdy Gessler bar stał się słynny i jak przyznała Marzena Koniuszy w rozmowie z Gazetą Lubuską — zaczęło go odwiedzać nawet 5 razy więcej klientów niż dotychczas.

Bar Agata w Kuchennych Rewolucjach

Magda Gessler , której podniebienie ciężko zadowolić pierwszą lepszą potrawą, była wprost zachwycona daniami serwowanymi w Barze Agata. Jak podaje o2, na Facebooku napisała: „Dania przepyszne, byłam w szoku! Niech żyje pani Marzenna, jej córka i cały zespół!".

Restauratorka dodała też: „Szefowa kuchni, Pani Marzena pracująca 40 lat w tym miejscu fantastycznie gotuje i zarządza kuchnia"

Niestety pani Marzena Koniuszy nie dożyła premiery odcinka z jej barem w roli głównej. Jego emisja jest przewidziana na 18 listopada.

Dziękujemy, że jesteś z nami i zapraszamy na darmową, zamkniętą grupę na Facebooku tylko dla Smakoszy

Artykuły polecane przez Redakcję Smakoszy:

źródło: o2

Zapraszamy na nasz Instagram

Obserwuj nas w
autor
Renata Materlińska

Redaktorka serwisu Smakosze. Lubię gotować, odkrywać nowe smaki i potrawy. Dlatego po każdej podróży wprowadzam do domowego menu danie, które mi posmakowało. Z wykształcenia jestem technologiem żywności, studiowałam też dietetykę. Przez wiele lat prowadziłam kuchnię w dwutygodniku Przyjaciółka i miesięczniku Poradnik Domowy. Poza dobrym jedzeniem dużą przyjemność sprawia mi jazda na rowerze i muzyka.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail redakcja@smakosze.pl

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: redakcja@smakosze.pl
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy