Smakosze.pl Produkty Co czeka na nas w Biedronce po Świętach? Sieć przygotowała nową ofertę
Jakub Kaminski/East News

Co czeka na nas w Biedronce po Świętach? Sieć przygotowała nową ofertę

18 kwietnia 2022
Autor tekstu: Adam Moskal

Już jutro, czyli 19 kwietnia, sklepy ponownie zostaną otwarte i Biedronka już przygotowała nową ofertę promocyjną. Niżej zebraliśmy najlepsze okazje, aby każdy smakosz mógł kupić pyszne smakołyki za niewielkie pieniądze. W tym tygodniu dostępne będą tańsze mięsa, ryby oraz wiele innych produktów.

Biedronka jest jednym z najczęściej wybieranych sklepów spożywczych w Polsce - głównie przez łatwą dostępność do placówek, a także niskie ceny. Jeśli więc potrzebujesz pójść na zakupy, portugalska sieć będzie dobrym wyborem.

Oferta Biedronki po świętach

Dla osób, którym mięsa nigdy nie jest za mało, Biedronka oferuje wiele możliwości zakupu. Sznycle z fileta z piersi indyka, pakowane po jeden kilogram, kosztują 22,79 zł za jedno opakowanie.

Chude mięso mielone z szynki wieprzowej marki Kraina Mięs, które jest pakowane w paczki o pojemności 500 g, można kupić w świetnej ofercie. Przy zakupie dwóch sztuk, jedna kosztuje tylko 7,49 zł.

Fani szybkich obiadów także znajdą coś dla siebie. Paluszki rybne panierowane marki Marefino przy zakupie dwóch sztuk, każda o wadze 250 g, kosztują jedynie 4,19 zł za jedną paczkę.

Inne pyszne promocje

Na śniadanie nie ma nic lepszego niż jeszcze ciepłe pieczywo posmarowane masłem. Przy zakupie 4 bułek porannych fitness o wadze 80 g każda, za jedną płaci się tylko 90 groszy.

Do bułeczek polecamy wybrać jedną z pysznych i soczystych wędlin. Kiełbasa krakowska parzona, szynka gotowana oraz polędwica drobiowa w plastrach marki Kraina Wędlin, przy zakupie 2 sztuk, kosztują tylko 5,49 zł za jedną paczkę.

Poszukiwacze nowych smaków mogą zakochać się w ciekawych parówkach wędzonych z kurcząt w paczce o wadze 1 kg. Kupując dwie takie opakowania, jedno kosztuje jedynie 4,99 zł.

Chcesz poznać więcej ciekawych wiadomości ze świata kulinariów? Sprawdź ten artykuł , w którym zdradzamy, jak przygotować pyszny gulasz z kiełbasą. W tym tekście z kolei prezentujemy, jak prawidłowo przechowywać jajka w lodówce.

Pieczywo

Źródło zdjęcia: canva/aureliofoxrj, pixabay

Artykuły polecane przez Redakcję Smakoszy:

Źródło: biedronka

Obserwuj nas w
autor
Adam Moskal

Redaktor serwisu Smakosze. Profesjonalnie kulinariami zajmuję się ponad półtora roku, lecz gotowaniem i pisaniem o jedzeniu interesuję się już od dzieciństwa. W swoich tekstach staram się zawrzeć najważniejsze informacje, które pozwalają ugotować przepyszne potrawy nawet laikom. To w kuchni zdobywam największe doświadczenie, tworząc dania z całego świata — od indyjskiego butter chicken, po polską pieczoną kaczkę z jabłkami. Wolny czas poświęcam na pływanie kajakiem po polskich jeziorach oraz odwiedzanie kolejnych ciekawych restauracji.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail redakcja@smakosze.pl

 

 

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: redakcja@smakosze.pl
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy