Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

pieczarki i ser
Kładę pieczarki i ser na ciasto francuskie i odpalam piekarnik. Ta kolacja to mistrzostwo
zupa pieczarkowa
Zapomnij o pomidorowej. Ta zupa na rosole jest 100 razy lepsza
ziemniaki w wodzie
Zawsze wlewam do gotujących się kartofli. Po wyjęciu z wody mają piękny kolor i się nie rozpadają
ziemniaki w garnku
Kiedy powinno się solić wodę na ziemniaki? Większość osób ciągle popełnia ten sam błąd
masło
Promocja zaczęła się wczoraj rano. W Biedronce jest masło za darmo, trzeba się spieszyć
wątróbka
Żadna drobiowa i wieprzowa. To ta wątróbka jest napakowana białkiem i witaminami
bigos
Tak zrobisz najlepszy bigos na Święta. Te 3 zasady to podstawa, znam je od babci
muszki owocówki
Wlej do naczynia i wymieszaj. Muszki owocówki znikną w jedną noc
masa na kotlety mielone
Zetrzyj na tarce i wrzuć do masy na mielone. Jak dla mnie to najlepszy dodatek do kotletów
pierogi
Kupił pierogi za 54 zł za kilogram. Po spróbowaniu wiedział wszystko
mięso
Zalej wrzątkiem, ostudź i namocz mięso. Będzie idealnie soczyste i delikatne
pokrojone grzyby
Nie sznurek, nie piekarnik, grzyby susz tylko tak. Patent zasługuje na medal
Szyld dino
W Dino do reszty powariowali. Tylko dziś mięso, owoce i warzywa za ułamek ceny
patent
Włóż pierś z kurczaka do miski i odpal mikser. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
czyszczenie grzybów
Żadne mrożenie, czy suszenie. Grzyby zachowają świeżość przez cały rok
racuchy
Żadne jabłka. Jesienią robię racuchy tylko z tymi owocami
None
Strzelczyk z nagłym apelem. Padł ofiarą paskudnego oszustwa
mięso w marynacie
Żadne mleko, żadna cebula. Mięso marynuję tylko tak, wychodzi rewelacja
zupa
Zapomnij o pomidorowej. Ta zupa na rosole jest 100 razy lepsza
jabłka na cieście francuskim
Weź jabłka, ułóż je na cieście francuskim i włóż do piekarnika. Ten deser jest lepszy niż szarlotka
kotlety mielone
Ścieram i dodaję do masy na kotlety mielone. Wychodzą idealnie puszyste i soczyste
surówka
Przepis na tę surówkę podpatrzyłem w chińskiej restauracji. Moja rodzina wciąż o nią prosi
Smażenie ryby
Moja babcia zawsze kładła koło kuchenki podczas smażenia ryb. Wchłania cały zapach, cudowny trik na święta
lepienie kotletów mielonych
Kotlety mielone robię inaczej, niż wszyscy. Przepis mam z zeszytu babci
bułki z masłem czosnkowym
Zrób ciasto, posmaruj tą mieszanką i zawiń w rulon. Te bułki to hit w moim domu
logo sklepu Biedronka
Tylko dziś w Biedronce kupisz je za ułamek ceny. Kto pierwszy, ten lepszy
szatkowanie kapusty
Jeśli masz kapustę, zrób taką surówkę. Smakuje lepiej niż z restauracji
gołąbki
Na obiad zrobiłam gołąbki z nietypowym farszem. Podam je też na Wigilię
pieczarki i ser
Przemysław Bociąga Kładę pieczarki i ser na ciasto francuskie i odpalam piekarnik. Ta kolacja to mistrzostwo
Czytaj więcej >
zupa pieczarkowa
Przemysław Bociąga Zapomnij o pomidorowej. Ta zupa na rosole jest 100 razy lepsza
Czytaj więcej >
ziemniaki w wodzie
Maciej Jurczyk Zawsze wlewam do gotujących się kartofli. Po wyjęciu z wody mają piękny kolor i się nie rozpadają
Czytaj więcej >
ziemniaki w garnku
Maciej Jurczyk Kiedy powinno się solić wodę na ziemniaki? Większość osób ciągle popełnia ten sam błąd
Czytaj więcej >
masło
Aleksandra Proch Promocja zaczęła się wczoraj rano. W Biedronce jest masło za darmo, trzeba się spieszyć
Czytaj więcej >
wątróbka
Maciej Jurczyk Żadna drobiowa i wieprzowa. To ta wątróbka jest napakowana białkiem i witaminami
Czytaj więcej >
bigos
Katarzyna Rachańska Tak zrobisz najlepszy bigos na Święta. Te 3 zasady to podstawa, znam je od babci
Czytaj więcej >
muszki owocówki
Katarzyna Rachańska Wlej do naczynia i wymieszaj. Muszki owocówki znikną w jedną noc
Czytaj więcej >
masa na kotlety mielone
Maciej Jurczyk Zetrzyj na tarce i wrzuć do masy na mielone. Jak dla mnie to najlepszy dodatek do kotletów
Czytaj więcej >
pierogi
Katarzyna Rachańska Kupił pierogi za 54 zł za kilogram. Po spróbowaniu wiedział wszystko
Czytaj więcej >
mięso
Katarzyna Rachańska Zalej wrzątkiem, ostudź i namocz mięso. Będzie idealnie soczyste i delikatne
Czytaj więcej >
pokrojone grzyby
Maciej Jurczyk Nie sznurek, nie piekarnik, grzyby susz tylko tak. Patent zasługuje na medal
Czytaj więcej >
Szyld dino
Przemysław Bociąga W Dino do reszty powariowali. Tylko dziś mięso, owoce i warzywa za ułamek ceny
Czytaj więcej >
patent
Katarzyna Rachańska Włóż pierś z kurczaka do miski i odpal mikser. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
czyszczenie grzybów
Przemysław Bociąga Żadne mrożenie, czy suszenie. Grzyby zachowają świeżość przez cały rok
Czytaj więcej >
racuchy
Maciej Jurczyk Żadne jabłka. Jesienią robię racuchy tylko z tymi owocami
Czytaj więcej >
None
Magdalena Patacz Strzelczyk z nagłym apelem. Padł ofiarą paskudnego oszustwa
Czytaj więcej >
mięso w marynacie
Katarzyna Rachańska Żadne mleko, żadna cebula. Mięso marynuję tylko tak, wychodzi rewelacja
Czytaj więcej >
zupa
Katarzyna Rachańska Zapomnij o pomidorowej. Ta zupa na rosole jest 100 razy lepsza
Czytaj więcej >
jabłka na cieście francuskim
Maciej Jurczyk Weź jabłka, ułóż je na cieście francuskim i włóż do piekarnika. Ten deser jest lepszy niż szarlotka
Czytaj więcej >
kotlety mielone
Maciej Jurczyk Ścieram i dodaję do masy na kotlety mielone. Wychodzą idealnie puszyste i soczyste
Czytaj więcej >
surówka
Maciej Jurczyk Przepis na tę surówkę podpatrzyłem w chińskiej restauracji. Moja rodzina wciąż o nią prosi
Czytaj więcej >
Smażenie ryby
Przemysław Bociąga Moja babcia zawsze kładła koło kuchenki podczas smażenia ryb. Wchłania cały zapach, cudowny trik na święta
Czytaj więcej >
lepienie kotletów mielonych
Maciej Jurczyk Kotlety mielone robię inaczej, niż wszyscy. Przepis mam z zeszytu babci
Czytaj więcej >
bułki z masłem czosnkowym
Przemysław Bociąga Zrób ciasto, posmaruj tą mieszanką i zawiń w rulon. Te bułki to hit w moim domu
Czytaj więcej >
logo sklepu Biedronka
Maciej Jurczyk Tylko dziś w Biedronce kupisz je za ułamek ceny. Kto pierwszy, ten lepszy
Czytaj więcej >
szatkowanie kapusty
Przemysław Bociąga Jeśli masz kapustę, zrób taką surówkę. Smakuje lepiej niż z restauracji
Czytaj więcej >
gołąbki
Katarzyna Rachańska Na obiad zrobiłam gołąbki z nietypowym farszem. Podam je też na Wigilię
Czytaj więcej >
pieczarki i ser
Kładę pieczarki i ser na ciasto francuskie i odpalam piekarnik. Ta kolacja to mistrzostwo
zupa pieczarkowa
Zapomnij o pomidorowej. Ta zupa na rosole jest 100 razy lepsza
ziemniaki w wodzie
Zawsze wlewam do gotujących się kartofli. Po wyjęciu z wody mają piękny kolor i się nie rozpadają
ziemniaki w garnku
Kiedy powinno się solić wodę na ziemniaki? Większość osób ciągle popełnia ten sam błąd
masło
Promocja zaczęła się wczoraj rano. W Biedronce jest masło za darmo, trzeba się spieszyć
wątróbka
Żadna drobiowa i wieprzowa. To ta wątróbka jest napakowana białkiem i witaminami
bigos
Tak zrobisz najlepszy bigos na Święta. Te 3 zasady to podstawa, znam je od babci
muszki owocówki
Wlej do naczynia i wymieszaj. Muszki owocówki znikną w jedną noc
masa na kotlety mielone
Zetrzyj na tarce i wrzuć do masy na mielone. Jak dla mnie to najlepszy dodatek do kotletów
pierogi
Kupił pierogi za 54 zł za kilogram. Po spróbowaniu wiedział wszystko
mięso
Zalej wrzątkiem, ostudź i namocz mięso. Będzie idealnie soczyste i delikatne
pokrojone grzyby
Nie sznurek, nie piekarnik, grzyby susz tylko tak. Patent zasługuje na medal
Szyld dino
W Dino do reszty powariowali. Tylko dziś mięso, owoce i warzywa za ułamek ceny
patent
Włóż pierś z kurczaka do miski i odpal mikser. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
czyszczenie grzybów
Żadne mrożenie, czy suszenie. Grzyby zachowają świeżość przez cały rok
racuchy
Żadne jabłka. Jesienią robię racuchy tylko z tymi owocami
None
Strzelczyk z nagłym apelem. Padł ofiarą paskudnego oszustwa
mięso w marynacie
Żadne mleko, żadna cebula. Mięso marynuję tylko tak, wychodzi rewelacja
zupa
Zapomnij o pomidorowej. Ta zupa na rosole jest 100 razy lepsza
jabłka na cieście francuskim
Weź jabłka, ułóż je na cieście francuskim i włóż do piekarnika. Ten deser jest lepszy niż szarlotka
kotlety mielone
Ścieram i dodaję do masy na kotlety mielone. Wychodzą idealnie puszyste i soczyste
surówka
Przepis na tę surówkę podpatrzyłem w chińskiej restauracji. Moja rodzina wciąż o nią prosi
Smażenie ryby
Moja babcia zawsze kładła koło kuchenki podczas smażenia ryb. Wchłania cały zapach, cudowny trik na święta
lepienie kotletów mielonych
Kotlety mielone robię inaczej, niż wszyscy. Przepis mam z zeszytu babci
bułki z masłem czosnkowym
Zrób ciasto, posmaruj tą mieszanką i zawiń w rulon. Te bułki to hit w moim domu
logo sklepu Biedronka
Tylko dziś w Biedronce kupisz je za ułamek ceny. Kto pierwszy, ten lepszy
szatkowanie kapusty
Jeśli masz kapustę, zrób taką surówkę. Smakuje lepiej niż z restauracji
gołąbki
Na obiad zrobiłam gołąbki z nietypowym farszem. Podam je też na Wigilię