Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Surówka z pora - prosty przepis
Najprostsza na świecie surówka z pora. Ideał do obiadu
Marynowane buraki w plastrach do słoików na zimę
Marynowane buraki w plastrach do słoików na zimę. Bomba witaminowa
Dlaczego do kawy warto dodać sól?
Dlaczego warto dodać sól do kawy? Efekt może zaskoczyć
Najdelikatniejsze żeberka w miodzie, mięso samo odchodzi od kości. Sekretem jest rękaw do pieczenia
Najdelikatniejsze żeberka w miodzie, mięso samo odchodzi od kości. Sekretem jest rękaw do pieczenia
Niepotrzebna czynność i wątróbka wyjdzie twarda jak podeszwa. Unikaj go jak ognia
Niepotrzebna czynność i wątróbka wyjdzie twarda jak podeszwa. Unikaj jej jak ognia
Uwielbiana papryka konserwowa z miodem. Hit do słoików na zimę
Uwielbiana papryka konserwowa z miodem. Hit do słoików na zimę
Jak wykorzystać papierówki? Nie każdy zna 1 niesamowity patent
Jak wykorzystać papierówki? Nie każdy zna 1 niesamowity patent
Jeden błąd i suszone grzyby spleśnieją. Zdradzamy, jak go uniknąć
Jeden błąd i suszone grzyby spleśnieją. Zdradzamy, jak go uniknąć
Puszysty sernik na wodzie
Obłędnie puszysty sernik pieczony na wodzie. Już nigdy nie zrobisz inaczej
Znudziły Ci się zwykłe schabowe? Amerykański patent nie ma sobie równych. Cały sekret tkwi w panierce
Znudziły Ci się zwykłe schabowe? Amerykański patent nie ma sobie równych
Cukinia w wyjątkowej zalewie bije na głowę nawet ogórki. Sekret tkwi w 1 wyrazistej przyprawie
Cukinia w wyjątkowej zalewie bije na głowę nawet ogórki. Sekret tkwi w 1 wyrazistej przyprawie
Placki ziemniaczane z pomidorem i szczypiorkiem. Nowa wersja klasyki
Placki ziemniaczane z pomidorem i szczypiorkiem. Nowa wersja klasyki
Letnie gołąbki od Strzelczyka
Letnie gołąbki według przepisu Tomasza Strzelczyka. Wychodzą cudownie soczyste
Modra kapusta z jabłkiem
Babcia Stasia wiedziała jak zrobić idealną modrą kapustę. Zawsze dolewała do niej 1 łyżkę wyrazistego dodatku
 Idealnie soczysty i kruchy pieczony schab. Pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno
Idealnie soczysty i kruchy pieczony schab. Pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno
Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Okrasa zdradził kiedy jest idealny moment na posolenie ryby. Wielu popełnia poważny błąd
Okrasa zdradził kiedy jest idealny moment na posolenie ryby. Wielu popełnia poważny błąd
Carbonara bez mięsa jest pyszna
Carbonara w bezmięsnej wersji z chrupiącą ciecierzycą. Wege przysmak zachwyci nawet mięsożerców
Jak zmiękczyć kapustę na gołąbki bez gotowania? Potrzebujesz jedynie piekarnika, nie da się łatwiej
Jak zmiękczyć kapustę na gołąbki bez gotowania? Potrzebujesz jedynie piekarnika, nie da się łatwiej
Kiedy powinno się mrozić pierogi — surowe czy po ugotowaniu? Odpowiedź zaskakuje
Kiedy powinno się mrozić pierogi — surowe czy po ugotowaniu? Odpowiedź zaskakuje
Dlaczego ogórki kiszone gazują, zalewa robi się mętna i pojawia się biały osad? Garść porad
Dlaczego ogórki kiszone gazują, zalewa robi się mętna i pojawia się biały osad? Garść porad
Kolorowa i soczysta młoda kapustka z boczkiem. Intensywny czerwony kolor uzyskasz po dodaniu 1 składnika
Kolorowa i soczysta młoda kapustka z boczkiem. Intensywny czerwony kolor uzyskasz po dodaniu 1 składnika
Kotlety schabowe po góralsku
Kotlety schabowe po góralsku zaskoczą zdetronizują klasyczną wersję dania. Hit nad hity
Pyszne gruszki w occie - prosty przepis
Obłędnie pyszne gruszki w occie na słodko. Niezastąpiony dodatek do serów
Jak przechowywać ogórki, żeby dłużej zachowywały świeżość?
Jak wykorzystać przerośnięte ogórki? Zapomnij o kiszeniu, jest lepszy patent
Zupa z cukinii - przepis Magdy Gessler
Gessler pokazała przepis na zupę z cukinii. Wielki sezonowy przysmak
Domowa nutella ze śliwek - prosty przepis
Bajecznie smaczna domowa nutella ze śliwek. Smakołyk dla dużych i małych
 Leczo z batatem i bez mięsa
Zachwycające leczo bez grama mięsa. Zastąpiono go hitowym warzywem
Surówka z pora - prosty przepis
Emilia Maciejewska-Latosińska Najprostsza na świecie surówka z pora. Ideał do obiadu
Czytaj więcej >
Marynowane buraki w plastrach do słoików na zimę
Emilia Maciejewska-Latosińska Marynowane buraki w plastrach do słoików na zimę. Bomba witaminowa
Czytaj więcej >
Dlaczego do kawy warto dodać sól?
Emilia Maciejewska-Latosińska Dlaczego warto dodać sól do kawy? Efekt może zaskoczyć
Czytaj więcej >
Najdelikatniejsze żeberka w miodzie, mięso samo odchodzi od kości. Sekretem jest rękaw do pieczenia
Magdalena Patacz Najdelikatniejsze żeberka w miodzie, mięso samo odchodzi od kości. Sekretem jest rękaw do pieczenia
Czytaj więcej >
Niepotrzebna czynność i wątróbka wyjdzie twarda jak podeszwa. Unikaj go jak ognia
Magdalena Patacz Niepotrzebna czynność i wątróbka wyjdzie twarda jak podeszwa. Unikaj jej jak ognia
Czytaj więcej >
Uwielbiana papryka konserwowa z miodem. Hit do słoików na zimę
Magdalena Patacz Uwielbiana papryka konserwowa z miodem. Hit do słoików na zimę
Czytaj więcej >
Jak wykorzystać papierówki? Nie każdy zna 1 niesamowity patent
Magdalena Patacz Jak wykorzystać papierówki? Nie każdy zna 1 niesamowity patent
Czytaj więcej >
Jeden błąd i suszone grzyby spleśnieją. Zdradzamy, jak go uniknąć
Magdalena Patacz Jeden błąd i suszone grzyby spleśnieją. Zdradzamy, jak go uniknąć
Czytaj więcej >
Puszysty sernik na wodzie
Magdalena Patacz Obłędnie puszysty sernik pieczony na wodzie. Już nigdy nie zrobisz inaczej
Czytaj więcej >
Znudziły Ci się zwykłe schabowe? Amerykański patent nie ma sobie równych. Cały sekret tkwi w panierce
Magdalena Patacz Znudziły Ci się zwykłe schabowe? Amerykański patent nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
Cukinia w wyjątkowej zalewie bije na głowę nawet ogórki. Sekret tkwi w 1 wyrazistej przyprawie
Magdalena Patacz Cukinia w wyjątkowej zalewie bije na głowę nawet ogórki. Sekret tkwi w 1 wyrazistej przyprawie
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane z pomidorem i szczypiorkiem. Nowa wersja klasyki
Magdalena Patacz Placki ziemniaczane z pomidorem i szczypiorkiem. Nowa wersja klasyki
Czytaj więcej >
Letnie gołąbki od Strzelczyka
Emilia Maciejewska-Latosińska Letnie gołąbki według przepisu Tomasza Strzelczyka. Wychodzą cudownie soczyste
Czytaj więcej >
Modra kapusta z jabłkiem
Emilia Maciejewska-Latosińska Babcia Stasia wiedziała jak zrobić idealną modrą kapustę. Zawsze dolewała do niej 1 łyżkę wyrazistego dodatku
Czytaj więcej >
 Idealnie soczysty i kruchy pieczony schab. Pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno
Magdalena Patacz Idealnie soczysty i kruchy pieczony schab. Pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno
Czytaj więcej >
Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Magdalena Patacz Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Czytaj więcej >
Okrasa zdradził kiedy jest idealny moment na posolenie ryby. Wielu popełnia poważny błąd
Magdalena Patacz Okrasa zdradził kiedy jest idealny moment na posolenie ryby. Wielu popełnia poważny błąd
Czytaj więcej >
Carbonara bez mięsa jest pyszna
Emilia Maciejewska-Latosińska Carbonara w bezmięsnej wersji z chrupiącą ciecierzycą. Wege przysmak zachwyci nawet mięsożerców
Czytaj więcej >
Jak zmiękczyć kapustę na gołąbki bez gotowania? Potrzebujesz jedynie piekarnika, nie da się łatwiej
Magdalena Patacz Jak zmiękczyć kapustę na gołąbki bez gotowania? Potrzebujesz jedynie piekarnika, nie da się łatwiej
Czytaj więcej >
Kiedy powinno się mrozić pierogi — surowe czy po ugotowaniu? Odpowiedź zaskakuje
Magdalena Patacz Kiedy powinno się mrozić pierogi — surowe czy po ugotowaniu? Odpowiedź zaskakuje
Czytaj więcej >
Dlaczego ogórki kiszone gazują, zalewa robi się mętna i pojawia się biały osad? Garść porad
Magdalena Patacz Dlaczego ogórki kiszone gazują, zalewa robi się mętna i pojawia się biały osad? Garść porad
Czytaj więcej >
Kolorowa i soczysta młoda kapustka z boczkiem. Intensywny czerwony kolor uzyskasz po dodaniu 1 składnika
Magdalena Patacz Kolorowa i soczysta młoda kapustka z boczkiem. Intensywny czerwony kolor uzyskasz po dodaniu 1 składnika
Czytaj więcej >
Kotlety schabowe po góralsku
Emilia Maciejewska-Latosińska Kotlety schabowe po góralsku zaskoczą zdetronizują klasyczną wersję dania. Hit nad hity
Czytaj więcej >
Pyszne gruszki w occie - prosty przepis
Emilia Maciejewska-Latosińska Obłędnie pyszne gruszki w occie na słodko. Niezastąpiony dodatek do serów
Czytaj więcej >
Jak przechowywać ogórki, żeby dłużej zachowywały świeżość?
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak wykorzystać przerośnięte ogórki? Zapomnij o kiszeniu, jest lepszy patent
Czytaj więcej >
Zupa z cukinii - przepis Magdy Gessler
Emilia Maciejewska-Latosińska Gessler pokazała przepis na zupę z cukinii. Wielki sezonowy przysmak
Czytaj więcej >
Domowa nutella ze śliwek - prosty przepis
Emilia Maciejewska-Latosińska Bajecznie smaczna domowa nutella ze śliwek. Smakołyk dla dużych i małych
Czytaj więcej >
 Leczo z batatem i bez mięsa
Emilia Maciejewska-Latosińska Zachwycające leczo bez grama mięsa. Zastąpiono go hitowym warzywem
Czytaj więcej >
Surówka z pora - prosty przepis
Najprostsza na świecie surówka z pora. Ideał do obiadu
Marynowane buraki w plastrach do słoików na zimę
Marynowane buraki w plastrach do słoików na zimę. Bomba witaminowa
Dlaczego do kawy warto dodać sól?
Dlaczego warto dodać sól do kawy? Efekt może zaskoczyć
Najdelikatniejsze żeberka w miodzie, mięso samo odchodzi od kości. Sekretem jest rękaw do pieczenia
Najdelikatniejsze żeberka w miodzie, mięso samo odchodzi od kości. Sekretem jest rękaw do pieczenia
Niepotrzebna czynność i wątróbka wyjdzie twarda jak podeszwa. Unikaj go jak ognia
Niepotrzebna czynność i wątróbka wyjdzie twarda jak podeszwa. Unikaj jej jak ognia
Uwielbiana papryka konserwowa z miodem. Hit do słoików na zimę
Uwielbiana papryka konserwowa z miodem. Hit do słoików na zimę
Jak wykorzystać papierówki? Nie każdy zna 1 niesamowity patent
Jak wykorzystać papierówki? Nie każdy zna 1 niesamowity patent
Jeden błąd i suszone grzyby spleśnieją. Zdradzamy, jak go uniknąć
Jeden błąd i suszone grzyby spleśnieją. Zdradzamy, jak go uniknąć
Puszysty sernik na wodzie
Obłędnie puszysty sernik pieczony na wodzie. Już nigdy nie zrobisz inaczej
Znudziły Ci się zwykłe schabowe? Amerykański patent nie ma sobie równych. Cały sekret tkwi w panierce
Znudziły Ci się zwykłe schabowe? Amerykański patent nie ma sobie równych
Cukinia w wyjątkowej zalewie bije na głowę nawet ogórki. Sekret tkwi w 1 wyrazistej przyprawie
Cukinia w wyjątkowej zalewie bije na głowę nawet ogórki. Sekret tkwi w 1 wyrazistej przyprawie
Placki ziemniaczane z pomidorem i szczypiorkiem. Nowa wersja klasyki
Placki ziemniaczane z pomidorem i szczypiorkiem. Nowa wersja klasyki
Letnie gołąbki od Strzelczyka
Letnie gołąbki według przepisu Tomasza Strzelczyka. Wychodzą cudownie soczyste
Modra kapusta z jabłkiem
Babcia Stasia wiedziała jak zrobić idealną modrą kapustę. Zawsze dolewała do niej 1 łyżkę wyrazistego dodatku
 Idealnie soczysty i kruchy pieczony schab. Pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno
Idealnie soczysty i kruchy pieczony schab. Pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno
Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Okrasa zdradził kiedy jest idealny moment na posolenie ryby. Wielu popełnia poważny błąd
Okrasa zdradził kiedy jest idealny moment na posolenie ryby. Wielu popełnia poważny błąd
Carbonara bez mięsa jest pyszna
Carbonara w bezmięsnej wersji z chrupiącą ciecierzycą. Wege przysmak zachwyci nawet mięsożerców
Jak zmiękczyć kapustę na gołąbki bez gotowania? Potrzebujesz jedynie piekarnika, nie da się łatwiej
Jak zmiękczyć kapustę na gołąbki bez gotowania? Potrzebujesz jedynie piekarnika, nie da się łatwiej
Kiedy powinno się mrozić pierogi — surowe czy po ugotowaniu? Odpowiedź zaskakuje
Kiedy powinno się mrozić pierogi — surowe czy po ugotowaniu? Odpowiedź zaskakuje
Dlaczego ogórki kiszone gazują, zalewa robi się mętna i pojawia się biały osad? Garść porad
Dlaczego ogórki kiszone gazują, zalewa robi się mętna i pojawia się biały osad? Garść porad
Kolorowa i soczysta młoda kapustka z boczkiem. Intensywny czerwony kolor uzyskasz po dodaniu 1 składnika
Kolorowa i soczysta młoda kapustka z boczkiem. Intensywny czerwony kolor uzyskasz po dodaniu 1 składnika
Kotlety schabowe po góralsku
Kotlety schabowe po góralsku zaskoczą zdetronizują klasyczną wersję dania. Hit nad hity
Pyszne gruszki w occie - prosty przepis
Obłędnie pyszne gruszki w occie na słodko. Niezastąpiony dodatek do serów
Jak przechowywać ogórki, żeby dłużej zachowywały świeżość?
Jak wykorzystać przerośnięte ogórki? Zapomnij o kiszeniu, jest lepszy patent
Zupa z cukinii - przepis Magdy Gessler
Gessler pokazała przepis na zupę z cukinii. Wielki sezonowy przysmak
Domowa nutella ze śliwek - prosty przepis
Bajecznie smaczna domowa nutella ze śliwek. Smakołyk dla dużych i małych
 Leczo z batatem i bez mięsa
Zachwycające leczo bez grama mięsa. Zastąpiono go hitowym warzywem