Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Blanka Lipińska
Lipińska w ostrych słowach o lokalu Gessler. „Ceny z kosmosu, a jedzenie niejadalne"
szyld biedronki
Tylko dziś w Biedronce masło za pół ceny. Skorzystać może każdy, ale jest pewien haczyk
wyrabianie mięsa na kotlety mielone
Nigdy o tym nie zapominam, gdy wyrabiam mięso na mielone. 1 dodatek gwarantuje, że wchodzą idealnie mięciutkie
ogórki konserwowe
Wszyscy robią kiszone, a ja wolę te. Takie ogórki to w moim domu przebój
nalewanie kawy
Dodaj do kawy niepozorną pastę. Od razu podkręcisz swój metabolizm
Uwielbiasz placki z cukinii? Zapomnij o ich smażeniu, jest lepszy patent
Przestałam dodawać mąkę do placków z cukinii. Ten składnik sprawił, że są 100 razy bardziej puszyste
naleśniki
Wachowicz wlewa ją obok mleka do naleśników. Wychodzą idealnie puszyste
obiad
Kładę pokrojone ziemniaki i wlewam tę mieszankę. Taki obiad mogę jeść codziennie
zupa
Ten przepis na zupę dostałam od cioci. Dosłownie spala tłuszcz, schudła na niej 2 kg
Dino
Ważny komunikat Dino. Klienci z pewnością to docenią
malinowa chmurka
Takie ciasto w tym roku podam na Dzień Matki. Do jego zrobienia nie potrzeba piekarnika
fasolka szparagowa
Zapomnij o bułce tartej. Fasolka szparagowa posypana tym składnikiem smakuje 100 razy lepiej
nalewanie herbaty
Polacy masowo piją ją przed snem. Eksperci ostrzegają: „To nie jest dobry pomysł"
truskawki w durszlaku
Wyrzucasz szypułki z truskawek? Nigdy tak nie rób. Prawda o nich zaskoczy każdego
roladki schabowe
Nie smażę już klasycznych kotletów schabowych. Te roladki smakują mi 100 razy bardziej
rosół w bulionówce
Przepis na ten rosół przywiozłem z wakacji. W głowie się nie mieści, co do niego dodają
dojrzałe arbuzy
Po czym poznać dojrzałego arbuza? Większość osób takie owoce omija szerokim łukiem
kiszony agrest
Żadne ogórki, żadna kapusta. W sezonie robię kiszony agrest, rodzina za nim przepada
chlebek z patelni
Henia pokazała swój sposób na chlebek z patelni. Na śniadanie nie ma niczego lepszego
mizeria
Siekam, a potem sypię do mizerii. W tej wersji smakuje mi najlepiej
dżem z truskawek
Ten przepis na dżem z truskawek dostałam od babci. Nie ma w nim grama cukru
ogórki kiszone
Dodaję do ogórków kiszonych te aromatyczne “kuleczki”. Cudownie podkręcają ich smak
kisiel
Danuta Martyniuk robi kisiel z niezwykłego składnika. Ma ogrom cennych właściwości
Magda Gessler
Gessler w ogniu krytyki internautów. “Chyba najgorsza rewolucja, jaką widziałem”
rosół
Polacy masowo dodają to warzywo do rosołu, a dietetyk załamuje ręce. Omijaj szerokim łukiem
ciasto
Kroję kiwi, wlewam do nich jajka i odpalam blender. Nikt nie wierzy, co z tego wychodzi
jajka w folii
Zawiń jajka w folię i włóż do zamrażarki. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
bób
Do sprzedaży trafił rzekomo polski bób. Ekspert komentuje: „Być może to sprzedawcy zostali wprowadzeni w błąd”
Blanka Lipińska
Przemysław Bociąga Lipińska w ostrych słowach o lokalu Gessler. „Ceny z kosmosu, a jedzenie niejadalne"
Czytaj więcej >
szyld biedronki
Przemysław Bociąga Tylko dziś w Biedronce masło za pół ceny. Skorzystać może każdy, ale jest pewien haczyk
Czytaj więcej >
wyrabianie mięsa na kotlety mielone
Aleksandra Proch Nigdy o tym nie zapominam, gdy wyrabiam mięso na mielone. 1 dodatek gwarantuje, że wchodzą idealnie mięciutkie
Czytaj więcej >
ogórki konserwowe
Przemysław Bociąga Wszyscy robią kiszone, a ja wolę te. Takie ogórki to w moim domu przebój
Czytaj więcej >
nalewanie kawy
Przemysław Bociąga Dodaj do kawy niepozorną pastę. Od razu podkręcisz swój metabolizm
Czytaj więcej >
Uwielbiasz placki z cukinii? Zapomnij o ich smażeniu, jest lepszy patent
Katarzyna Rachańska Przestałam dodawać mąkę do placków z cukinii. Ten składnik sprawił, że są 100 razy bardziej puszyste
Czytaj więcej >
naleśniki
Katarzyna Rachańska Wachowicz wlewa ją obok mleka do naleśników. Wychodzą idealnie puszyste
Czytaj więcej >
obiad
Katarzyna Rachańska Kładę pokrojone ziemniaki i wlewam tę mieszankę. Taki obiad mogę jeść codziennie
Czytaj więcej >
zupa
Katarzyna Rachańska Ten przepis na zupę dostałam od cioci. Dosłownie spala tłuszcz, schudła na niej 2 kg
Czytaj więcej >
Dino
Katarzyna Rachańska Ważny komunikat Dino. Klienci z pewnością to docenią
Czytaj więcej >
malinowa chmurka
Katarzyna Rachańska Takie ciasto w tym roku podam na Dzień Matki. Do jego zrobienia nie potrzeba piekarnika
Czytaj więcej >
fasolka szparagowa
Katarzyna Rachańska Zapomnij o bułce tartej. Fasolka szparagowa posypana tym składnikiem smakuje 100 razy lepiej
Czytaj więcej >
nalewanie herbaty
Przemysław Bociąga Polacy masowo piją ją przed snem. Eksperci ostrzegają: „To nie jest dobry pomysł"
Czytaj więcej >
truskawki w durszlaku
Przemysław Bociąga Wyrzucasz szypułki z truskawek? Nigdy tak nie rób. Prawda o nich zaskoczy każdego
Czytaj więcej >
roladki schabowe
Przemysław Bociąga Nie smażę już klasycznych kotletów schabowych. Te roladki smakują mi 100 razy bardziej
Czytaj więcej >
rosół w bulionówce
Przemysław Bociąga Przepis na ten rosół przywiozłem z wakacji. W głowie się nie mieści, co do niego dodają
Czytaj więcej >
dojrzałe arbuzy
Przemysław Bociąga Po czym poznać dojrzałego arbuza? Większość osób takie owoce omija szerokim łukiem
Czytaj więcej >
kiszony agrest
Przemysław Bociąga Żadne ogórki, żadna kapusta. W sezonie robię kiszony agrest, rodzina za nim przepada
Czytaj więcej >
chlebek z patelni
Przemysław Bociąga Henia pokazała swój sposób na chlebek z patelni. Na śniadanie nie ma niczego lepszego
Czytaj więcej >
mizeria
Katarzyna Rachańska Siekam, a potem sypię do mizerii. W tej wersji smakuje mi najlepiej
Czytaj więcej >
dżem z truskawek
Katarzyna Rachańska Ten przepis na dżem z truskawek dostałam od babci. Nie ma w nim grama cukru
Czytaj więcej >
ogórki kiszone
Katarzyna Rachańska Dodaję do ogórków kiszonych te aromatyczne “kuleczki”. Cudownie podkręcają ich smak
Czytaj więcej >
kisiel
Katarzyna Rachańska Danuta Martyniuk robi kisiel z niezwykłego składnika. Ma ogrom cennych właściwości
Czytaj więcej >
Magda Gessler
Katarzyna Rachańska Gessler w ogniu krytyki internautów. “Chyba najgorsza rewolucja, jaką widziałem”
Czytaj więcej >
rosół
Katarzyna Rachańska Polacy masowo dodają to warzywo do rosołu, a dietetyk załamuje ręce. Omijaj szerokim łukiem
Czytaj więcej >
ciasto
Katarzyna Rachańska Kroję kiwi, wlewam do nich jajka i odpalam blender. Nikt nie wierzy, co z tego wychodzi
Czytaj więcej >
jajka w folii
Przemysław Bociąga Zawiń jajka w folię i włóż do zamrażarki. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
Czytaj więcej >
bób
Przemysław Bociąga Do sprzedaży trafił rzekomo polski bób. Ekspert komentuje: „Być może to sprzedawcy zostali wprowadzeni w błąd”
Czytaj więcej >
Blanka Lipińska
Lipińska w ostrych słowach o lokalu Gessler. „Ceny z kosmosu, a jedzenie niejadalne"
szyld biedronki
Tylko dziś w Biedronce masło za pół ceny. Skorzystać może każdy, ale jest pewien haczyk
wyrabianie mięsa na kotlety mielone
Nigdy o tym nie zapominam, gdy wyrabiam mięso na mielone. 1 dodatek gwarantuje, że wchodzą idealnie mięciutkie
ogórki konserwowe
Wszyscy robią kiszone, a ja wolę te. Takie ogórki to w moim domu przebój
nalewanie kawy
Dodaj do kawy niepozorną pastę. Od razu podkręcisz swój metabolizm
Uwielbiasz placki z cukinii? Zapomnij o ich smażeniu, jest lepszy patent
Przestałam dodawać mąkę do placków z cukinii. Ten składnik sprawił, że są 100 razy bardziej puszyste
naleśniki
Wachowicz wlewa ją obok mleka do naleśników. Wychodzą idealnie puszyste
obiad
Kładę pokrojone ziemniaki i wlewam tę mieszankę. Taki obiad mogę jeść codziennie
zupa
Ten przepis na zupę dostałam od cioci. Dosłownie spala tłuszcz, schudła na niej 2 kg
Dino
Ważny komunikat Dino. Klienci z pewnością to docenią
malinowa chmurka
Takie ciasto w tym roku podam na Dzień Matki. Do jego zrobienia nie potrzeba piekarnika
fasolka szparagowa
Zapomnij o bułce tartej. Fasolka szparagowa posypana tym składnikiem smakuje 100 razy lepiej
nalewanie herbaty
Polacy masowo piją ją przed snem. Eksperci ostrzegają: „To nie jest dobry pomysł"
truskawki w durszlaku
Wyrzucasz szypułki z truskawek? Nigdy tak nie rób. Prawda o nich zaskoczy każdego
roladki schabowe
Nie smażę już klasycznych kotletów schabowych. Te roladki smakują mi 100 razy bardziej
rosół w bulionówce
Przepis na ten rosół przywiozłem z wakacji. W głowie się nie mieści, co do niego dodają
dojrzałe arbuzy
Po czym poznać dojrzałego arbuza? Większość osób takie owoce omija szerokim łukiem
kiszony agrest
Żadne ogórki, żadna kapusta. W sezonie robię kiszony agrest, rodzina za nim przepada
chlebek z patelni
Henia pokazała swój sposób na chlebek z patelni. Na śniadanie nie ma niczego lepszego
mizeria
Siekam, a potem sypię do mizerii. W tej wersji smakuje mi najlepiej
dżem z truskawek
Ten przepis na dżem z truskawek dostałam od babci. Nie ma w nim grama cukru
ogórki kiszone
Dodaję do ogórków kiszonych te aromatyczne “kuleczki”. Cudownie podkręcają ich smak
kisiel
Danuta Martyniuk robi kisiel z niezwykłego składnika. Ma ogrom cennych właściwości
Magda Gessler
Gessler w ogniu krytyki internautów. “Chyba najgorsza rewolucja, jaką widziałem”
rosół
Polacy masowo dodają to warzywo do rosołu, a dietetyk załamuje ręce. Omijaj szerokim łukiem
ciasto
Kroję kiwi, wlewam do nich jajka i odpalam blender. Nikt nie wierzy, co z tego wychodzi
jajka w folii
Zawiń jajka w folię i włóż do zamrażarki. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
bób
Do sprzedaży trafił rzekomo polski bób. Ekspert komentuje: „Być może to sprzedawcy zostali wprowadzeni w błąd”