Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

Gotowanie jajek na twardo
Gotując jajka, zawsze wrzucam do nich 2 plasterki cytryny. Dzieje się z nimi coś wspaniałego
sklep dino
Czynny 24/7 i bez żadnych kolejek. Pierwszy taki sklep Dino w Polsce
mięso na waflach
Weź wafle i rozsmaruj na nich mięso mielone. Ten, kto to wymyślił, zasługuje na medal
suszone grzyby
Żadna woda, żadne mleko. Grzyby na święta moczę tylko w tym składniku, wychodzą przepyszne
pomidory w słoiku
Kroję pomidory i wkładam do słoików. Zimą wszyscy mi za to dziękują
gotowanie jajek
Nigdy nie gotuj tak jajek, tracą wiele wartości odżywczych
sałatka z pomidorów i cebuli
Sałatkę z pomidorów i cebuli robię inaczej. Sekretnym dodatkiem jest pyszny sos
zapiekana cukinia
Kroję cukinię w plastry i zapiekam z tym nadzieniem. Wszyscy znajomi chcą ode mnie przepis
smażenie karpia
Strzelczyk pokazał jak smaży karpia. Ten patent zasługuje na złoty medal
deser
Kroję truskawki, kładę na cieście i zawijam w rulon. Nie mogę się doczekać, aż znów zrobię ten deser
roladki
Robię te wytrawne roladki, gdy nie mam pomysłu na obiad. Największe wrażenie robi składnik, w który zawijam farsz
dino
Jest niskokaloryczne i pełne białka. To mięso kupisz dziś w Dino taniej, niż zwykle
chałwa
Ten przepis na chałwę dostałem od kolegi. Robię ją z 2 składników
placki ziemniaczane
Żadna mąka, najlepsze placki ziemniaczane zrobisz bez niej. Jeszcze podziękujesz za ten przepis
kluski śląskie
Dosyp jedną łyżeczkę do ciasta na kluski śląskie. Będą mięciutkie i puszyste
kulki z dwóch składników
Te kulki robię dosłownie chwilę i to z 2 składników. Wyglądają i smakują jak z renomowanej cukierni
przyprawa do rosołu
Od lat nie kupuję przyprawy do rosołu w sklepie. Ta z przepisu słynnego kucharza bije je na głowę
obiad
Kładę pokrojone ziemniaki i wlewam tę mieszankę. Taki obiad mogę jeść codziennie
Surówka Heni Foks
Z rzodkiewek, ogórka i cebuli zrobisz najlepszą wiosenną surówkę. Pasuje do każdego obiadu
faszerowanie kapusty
Wydrąż kapustę i wypchaj po brzegi mięsem mielonym. To danie wolę nawet od gołąbków
ciasto z rabarbarem
W sezonie zawsze piekę to ciasto z rabarbarem. Cała blacha znika do ostatniego okruszka
dereń jadalny
Jeden z najzdrowszych owoców rośnie w Polsce. Jesienią robię z niego konfiturę
rosół
Wachowicz wlewa do rosołu nietypowy składnik. Dzięki temu jest aromatyczny
bób
Zawsze sypię ją do gotującego się bobu. Dzięki temu zachowuje swój kolor
ciasto
To ciasto jest tak dobre, że mogłabym je jeść non stop. Lepiej od razu przygotuj dwie blaszki
zapiekanie ziemniaków
Pokrój ziemniaki w łódeczki i zalej tym sosem. Każdy będzie błagał o dokładkę
Ewa Wachowicz i kompot
Wachowicz dodaje je do kompotu z suszu. Wzmacniają jego smak i właściwości
surówka
Kroję 3 składniki i zalewam sosem. Moja wiosenna surówka smakuje lepiej, niż w restauracji
Gotowanie jajek na twardo
Przemysław Bociąga Gotując jajka, zawsze wrzucam do nich 2 plasterki cytryny. Dzieje się z nimi coś wspaniałego
Czytaj więcej >
sklep dino
Przemysław Bociąga Czynny 24/7 i bez żadnych kolejek. Pierwszy taki sklep Dino w Polsce
Czytaj więcej >
mięso na waflach
Przemysław Bociąga Weź wafle i rozsmaruj na nich mięso mielone. Ten, kto to wymyślił, zasługuje na medal
Czytaj więcej >
suszone grzyby
Przemysław Bociąga Żadna woda, żadne mleko. Grzyby na święta moczę tylko w tym składniku, wychodzą przepyszne
Czytaj więcej >
pomidory w słoiku
Maciej Jurczyk Kroję pomidory i wkładam do słoików. Zimą wszyscy mi za to dziękują
Czytaj więcej >
gotowanie jajek
Katarzyna Rachańska Nigdy nie gotuj tak jajek, tracą wiele wartości odżywczych
Czytaj więcej >
sałatka z pomidorów i cebuli
Maciej Jurczyk Sałatkę z pomidorów i cebuli robię inaczej. Sekretnym dodatkiem jest pyszny sos
Czytaj więcej >
zapiekana cukinia
Maciej Jurczyk Kroję cukinię w plastry i zapiekam z tym nadzieniem. Wszyscy znajomi chcą ode mnie przepis
Czytaj więcej >
smażenie karpia
Przemysław Bociąga Strzelczyk pokazał jak smaży karpia. Ten patent zasługuje na złoty medal
Czytaj więcej >
deser
Katarzyna Rachańska Kroję truskawki, kładę na cieście i zawijam w rulon. Nie mogę się doczekać, aż znów zrobię ten deser
Czytaj więcej >
roladki
Przemysław Bociąga Robię te wytrawne roladki, gdy nie mam pomysłu na obiad. Największe wrażenie robi składnik, w który zawijam farsz
Czytaj więcej >
dino
Katarzyna Rachańska Jest niskokaloryczne i pełne białka. To mięso kupisz dziś w Dino taniej, niż zwykle
Czytaj więcej >
chałwa
Maciej Jurczyk Ten przepis na chałwę dostałem od kolegi. Robię ją z 2 składników
Czytaj więcej >
placki ziemniaczane
Przemysław Bociąga Żadna mąka, najlepsze placki ziemniaczane zrobisz bez niej. Jeszcze podziękujesz za ten przepis
Czytaj więcej >
kluski śląskie
Maciej Jurczyk Dosyp jedną łyżeczkę do ciasta na kluski śląskie. Będą mięciutkie i puszyste
Czytaj więcej >
kulki z dwóch składników
Przemysław Bociąga Te kulki robię dosłownie chwilę i to z 2 składników. Wyglądają i smakują jak z renomowanej cukierni
Czytaj więcej >
przyprawa do rosołu
Katarzyna Rachańska Od lat nie kupuję przyprawy do rosołu w sklepie. Ta z przepisu słynnego kucharza bije je na głowę
Czytaj więcej >
obiad
Katarzyna Rachańska Kładę pokrojone ziemniaki i wlewam tę mieszankę. Taki obiad mogę jeść codziennie
Czytaj więcej >
Surówka Heni Foks
Przemysław Bociąga Z rzodkiewek, ogórka i cebuli zrobisz najlepszą wiosenną surówkę. Pasuje do każdego obiadu
Czytaj więcej >
faszerowanie kapusty
Przemysław Bociąga Wydrąż kapustę i wypchaj po brzegi mięsem mielonym. To danie wolę nawet od gołąbków
Czytaj więcej >
ciasto z rabarbarem
Maciej Jurczyk W sezonie zawsze piekę to ciasto z rabarbarem. Cała blacha znika do ostatniego okruszka
Czytaj więcej >
dereń jadalny
Maciej Jurczyk Jeden z najzdrowszych owoców rośnie w Polsce. Jesienią robię z niego konfiturę
Czytaj więcej >
rosół
Katarzyna Rachańska Wachowicz wlewa do rosołu nietypowy składnik. Dzięki temu jest aromatyczny
Czytaj więcej >
bób
Katarzyna Rachańska Zawsze sypię ją do gotującego się bobu. Dzięki temu zachowuje swój kolor
Czytaj więcej >
ciasto
Katarzyna Rachańska To ciasto jest tak dobre, że mogłabym je jeść non stop. Lepiej od razu przygotuj dwie blaszki
Czytaj więcej >
zapiekanie ziemniaków
Przemysław Bociąga Pokrój ziemniaki w łódeczki i zalej tym sosem. Każdy będzie błagał o dokładkę
Czytaj więcej >
Ewa Wachowicz i kompot
Przemysław Bociąga Wachowicz dodaje je do kompotu z suszu. Wzmacniają jego smak i właściwości
Czytaj więcej >
surówka
Katarzyna Rachańska Kroję 3 składniki i zalewam sosem. Moja wiosenna surówka smakuje lepiej, niż w restauracji
Czytaj więcej >
Gotowanie jajek na twardo
Gotując jajka, zawsze wrzucam do nich 2 plasterki cytryny. Dzieje się z nimi coś wspaniałego
sklep dino
Czynny 24/7 i bez żadnych kolejek. Pierwszy taki sklep Dino w Polsce
mięso na waflach
Weź wafle i rozsmaruj na nich mięso mielone. Ten, kto to wymyślił, zasługuje na medal
suszone grzyby
Żadna woda, żadne mleko. Grzyby na święta moczę tylko w tym składniku, wychodzą przepyszne
pomidory w słoiku
Kroję pomidory i wkładam do słoików. Zimą wszyscy mi za to dziękują
gotowanie jajek
Nigdy nie gotuj tak jajek, tracą wiele wartości odżywczych
sałatka z pomidorów i cebuli
Sałatkę z pomidorów i cebuli robię inaczej. Sekretnym dodatkiem jest pyszny sos
zapiekana cukinia
Kroję cukinię w plastry i zapiekam z tym nadzieniem. Wszyscy znajomi chcą ode mnie przepis
smażenie karpia
Strzelczyk pokazał jak smaży karpia. Ten patent zasługuje na złoty medal
deser
Kroję truskawki, kładę na cieście i zawijam w rulon. Nie mogę się doczekać, aż znów zrobię ten deser
roladki
Robię te wytrawne roladki, gdy nie mam pomysłu na obiad. Największe wrażenie robi składnik, w który zawijam farsz
dino
Jest niskokaloryczne i pełne białka. To mięso kupisz dziś w Dino taniej, niż zwykle
chałwa
Ten przepis na chałwę dostałem od kolegi. Robię ją z 2 składników
placki ziemniaczane
Żadna mąka, najlepsze placki ziemniaczane zrobisz bez niej. Jeszcze podziękujesz za ten przepis
kluski śląskie
Dosyp jedną łyżeczkę do ciasta na kluski śląskie. Będą mięciutkie i puszyste
kulki z dwóch składników
Te kulki robię dosłownie chwilę i to z 2 składników. Wyglądają i smakują jak z renomowanej cukierni
przyprawa do rosołu
Od lat nie kupuję przyprawy do rosołu w sklepie. Ta z przepisu słynnego kucharza bije je na głowę
obiad
Kładę pokrojone ziemniaki i wlewam tę mieszankę. Taki obiad mogę jeść codziennie
Surówka Heni Foks
Z rzodkiewek, ogórka i cebuli zrobisz najlepszą wiosenną surówkę. Pasuje do każdego obiadu
faszerowanie kapusty
Wydrąż kapustę i wypchaj po brzegi mięsem mielonym. To danie wolę nawet od gołąbków
ciasto z rabarbarem
W sezonie zawsze piekę to ciasto z rabarbarem. Cała blacha znika do ostatniego okruszka
dereń jadalny
Jeden z najzdrowszych owoców rośnie w Polsce. Jesienią robię z niego konfiturę
rosół
Wachowicz wlewa do rosołu nietypowy składnik. Dzięki temu jest aromatyczny
bób
Zawsze sypię ją do gotującego się bobu. Dzięki temu zachowuje swój kolor
ciasto
To ciasto jest tak dobre, że mogłabym je jeść non stop. Lepiej od razu przygotuj dwie blaszki
zapiekanie ziemniaków
Pokrój ziemniaki w łódeczki i zalej tym sosem. Każdy będzie błagał o dokładkę
Ewa Wachowicz i kompot
Wachowicz dodaje je do kompotu z suszu. Wzmacniają jego smak i właściwości
surówka
Kroję 3 składniki i zalewam sosem. Moja wiosenna surówka smakuje lepiej, niż w restauracji