Smakosze.pl
Materiały Partnera

Materiały Partnera

Wideo-przepisy od Michela Moran i robot planetarny w przystępnej cenie

11 Maja 2021

Autor tekstu:

Redakcja smakosze.pl

Udostępnij:

Kultowy producent sprzętu kuchennego zawsze wychodzi na wprost oczekiwaniom wszystkich miłośników kulinariów. Jaką propozycję tym razem ma dla nas Kenwood?

Kupując i rejestrując robota planetarnego Prospero+ na platformie www.YouKENcook.pl, dostaniemy dostęp do ekskluzywnych wideo-przepisów Michela Moran. 

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Jakie są najważniejsze zalety robota planetarnego Kenwood Prospero+ KHC29.W0SI?

  1. Pierwszym parametrem na jaki można zwrócić uwagę jest moc silnika (1000 W), która pozwoli na wykonanie nawet bardzo wymagających przepisów.

  2. Kolejną zaletą jest pojemna misa (4,3 l) oraz szklany blender o dużej pojemności (1,2 l).

  3. Trzy wytrzymałe mieszadła będą przydatne w przygotowaniu:

  • mieszadło K do ciasta biszkoptowego, piaskowego, ciasteczek, różnego rodzaju nadzień i farszów czy purée,

  • trzepaczka niezrównana w ubijaniu śmietany i przygotowywaniu bez, sufletów, sosów czy majonezów - napowietrza masy, nadając im lekkiej i puszystej konsystencji,

  • hak do ciasta szybko i skutecznie zagniata ciasta na makarony, pizzę, pierogi, pieczywa lub pączki. 

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Urządzenie jest proste i niezwykle wszechstronne. Oprócz wielu funkcji, ma sześć prędkości pracy, tryb pulsacyjny i trzy gniazda obrotów. 

Dzięki jednemu urządzeniu będziemy mogli:

  • kruszyć lód,

  • blendować,

  • wyciskać soki,

  • mielić,

  • ubijać, napowietrzać, mieszać i zagniatać,

  • siekać i szatkować.

Warto też wspomnieć o stosunkowo kompaktowej formie tak zaawansowanego urządzenia oraz o wysokiej jakości materiałów użytych do jego produkcji.  

Więcej informacji o urządzeniu i wideo-przepisach kulinarnych znajdziesz na stronie: kenwoodworld.com

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Materiał prasowy Partnera

Redakcja smakosze.pl

Redakcja smakosze.pl każdego dnia serwuje najlepsze przepisy na potrawy rozpływające się w ustach. Codziennie dostarczamy też najpikantniejsze plotki ze świata kulinarnego showbiznesu.

Chcesz się ze mną skontaktować?

Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: redakcja@smakosze.pl

Podobne artykuły

Produkty

Dlaczego warto jadać rydze?

Czytaj więcej >

Produkty

Zaskakujące zdjęcie borowika

Czytaj więcej >

Produkty

GIS ostrzega przed jajkami z Biedronki

Czytaj więcej >

Produkty

Jak wykorzystać w kuchni maślaki ?

Czytaj więcej >

Produkty

Pilny komunikat GIS dla grzybiarzy

Czytaj więcej >

Produkty

Luksusowy sprzęt kuchenny w ofercie Lidla

Czytaj więcej >