Smakosze.pl
Materiały Partnera

Materiały Partnera

Wideo-przepisy od Michela Moran i robot planetarny w przystępnej cenie

8 Czerwca 2021

Autor tekstu:

Redakcja smakosze.pl

Udostępnij:

Kultowy producent sprzętu kuchennego zawsze wychodzi na wprost oczekiwaniom wszystkich miłośników kulinariów. Jaką propozycję tym razem ma dla nas Kenwood?

Kupując i rejestrując robota planetarnego Prospero+ na platformie www.YouKENcook.pl, dostaniemy dostęp do ekskluzywnych wideo-przepisów Michela Moran. 

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Jakie są najważniejsze zalety robota planetarnego Kenwood Prospero+ KHC29.W0SI?

  1. Pierwszym parametrem na jaki można zwrócić uwagę jest moc silnika (1000 W), która pozwoli na wykonanie nawet bardzo wymagających przepisów.

  2. Kolejną zaletą jest pojemna misa (4,3 l) oraz szklany blender o dużej pojemności (1,2 l).

  3. Trzy wytrzymałe mieszadła będą przydatne w przygotowaniu:

  • mieszadło K do ciasta biszkoptowego, piaskowego, ciasteczek, różnego rodzaju nadzień i farszów czy purée,

  • trzepaczka niezrównana w ubijaniu śmietany i przygotowywaniu bez, sufletów, sosów czy majonezów - napowietrza masy, nadając im lekkiej i puszystej konsystencji,

  • hak do ciasta szybko i skutecznie zagniata ciasta na makarony, pizzę, pierogi, pieczywa lub pączki. 

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Urządzenie jest proste i niezwykle wszechstronne. Oprócz wielu funkcji, ma sześć prędkości pracy, tryb pulsacyjny i trzy gniazda obrotów. 

Dzięki jednemu urządzeniu będziemy mogli:

  • kruszyć lód,

  • blendować,

  • wyciskać soki,

  • mielić,

  • ubijać, napowietrzać, mieszać i zagniatać,

  • siekać i szatkować.

Warto też wspomnieć o stosunkowo kompaktowej formie tak zaawansowanego urządzenia oraz o wysokiej jakości materiałów użytych do jego produkcji.  

Więcej informacji o urządzeniu i wideo-przepisach kulinarnych znajdziesz na stronie: kenwoodworld.com

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Kenwood Prospero+

Materiał prasowy Partnera

Redakcja smakosze.plAutor

Redakcja smakosze.pl każdego dnia serwuje najlepsze przepisy na potrawy rozpływające się w ustach. Codziennie dostarczamy też najpikantniejsze plotki ze świata kulinarnego showbiznesu.

Chcesz się ze mną skontaktować?

Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: redakcja@smakosze.pl

Podobne artykuły

ogórki kiszone

Produkty

Idealnie chrupkie ogórki kiszone bez dodatku chrzanu. Zastąpisz go wyjątkowym składnikiem

Czytaj więcej >
mirabelka

Produkty

Intrygujący sposób na wykorzystanie liści mirabelki. Z drzewka wykorzystać można nie tylko owoce

Czytaj więcej >

Produkty

Czy arbuz jest owocem, czy warzywem? Odpowiedź może nieźle zaskoczyć

Czytaj więcej >
Przenigdy nie wyrzucaj liści rzodkiewki

Produkty

Przenigdy nie wyrzucaj liści rzodkiewki. Sporo zaoszczędzisz i zyskasz pyszne specjały

Czytaj więcej >
biała czekolada

Produkty

Czy biała czekolada może być nazywana "czekoladą"? Poznaliśmy odpowiedź na odwieczne pytanie

Czytaj więcej >
pomarańcze

Produkty

Jak wybrać w sklepie najlepsze pomarańcze? Wystarczy dokładnie przyjrzeć się ich skórce

Czytaj więcej >