Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

sałatka z paluszków krabowych
Wielki powrót paluszków krabowych. Ta wiosenna sałatka to niebo w gębie
kawałek sernika z herbatników, jogurtu i owoców
Spód zrób z herbatników, środek z jogurtu, wierzch z owoców. Ten sernik przygotujesz w 10 minut
sałatka grecka z arbuzem
Zastępuję pomidora arbuzem i mam najlepszą sałatkę na majówkę. Jej smak nie ma sobie równych
focaccia z ziemniakami
Biorę ziemniaki, mąkę, jajka i mieszam. Po 5 minutach wstawiam do pieca mój ulubiony przysmak
Nowe studio Cook Story by Samsung
Cook Story by Samsung w nowej odsłonie – teraz jeszcze bardziej smart
kotlety
Ubij schab, posmaruj tą mieszanką i usmaż. Przy tych kotletach zwykłe schabowe mogą się schować
ciasto z rabarbarem
Ciasto z rabarbarem robię tylko z przepisu siostry Anastazji. Smakuje lepiej niż z cukierni
Biedronka
Biedronka właśnie potwierdziła. Tylko dziś od 20:00 do 23:30 produkty tańsze nawet o 40%
roladki
Weź szparagi, owiń szynką i zawiń w ciasto francuskie. Takie roladki mogłabym jeść non stop
młoda kapusta
Strzelczyk pokazał najlepszy patent na młodą kapustę. Dziś podam to na obiad
ciasto z galaretką
To ciasto z galaretką robię z przyjemnością. Jest tak dobre, że nikt nie kończy na jednym kawałku
kurczak z grilla
Na majówkę zamiast kiełbasy podam takiego kurczaka z grilla. Cały sekret tkwi w marynacie
jajka po benedyktyńsku
Rozbij jajko i wrzuć do wrzątku z tym dodatkiem. Nie ma lepszego śniadania
kawa
Z tym szybko zbijesz cukier, dosyp to do kawy. Dietetyk poleca każdemu
surówka
Ta surówka z młodej kapusty to hit. Nie zgadniesz, z czego robię do niej sos
zupa z botwiny
Do zupy z botwiny dolewam szklankę tego płynu. Sposób znam od babci, smak to mistrzostwo świata
restauracja
Przewodnik Michelin rozszerzony o kolejne województwo. „Oferta kulinarna regionu jest imponująca”
szybki deser z ricotty
Ten szybki deser z ricotty to przebój w moim domu. Mogłabym go jeść dosłownie cały czas
zupa
Żadna zaklepka, żadna zasmażka. Ten składnik do zagęszczania zup i sosów sprawdza się 100 razy lepiej
kotlety z selera
Jutro na obiad podam takie kotlety. Nikt nie zatęskni za klasycznym schabowym
majonez
Kieleckiego w takiej wersji jeszcze nie jadłam. Po pierwszej łyżeczce przetarłam oczy ze zdumienia
ścieranie masła na tarce
Weź masło i zetrzyj na tarce. Za ten patent ktoś powinien dostać nagrodę
kluski leniwe
Ostatnio dodałem to do klusek leniwych. Wyszły 100 razy lepiej, zawsze będę tak robił
ciasto zebra
Sernik zebra to hit w moim domu. Zawsze się udaje, ten przepis jest banalny
książulo w barze waga
Poszedł baru pani Grażyny i dostał obiad jak u babci. W głowie się nie mieści, co zrobił na końcu
faszerowane pomidory
Wydrąż pomidory, wypchaj mięsem mielonym i zapiecz. Wolę ten obiad nawet od gołąbków
gotowanie makaronu
To największy błąd przy gotowaniu makaronu. Przez niego się skleja, nigdy tak nie rób
gotowanie maggi
Wrzucam wszystko do garnka, gotuję i mam domową maggi. Nic tak nie podkręca smaku rosołu
sałatka z paluszków krabowych
Maciej Jurczyk Wielki powrót paluszków krabowych. Ta wiosenna sałatka to niebo w gębie
Czytaj więcej >
kawałek sernika z herbatników, jogurtu i owoców
Maciej Jurczyk Spód zrób z herbatników, środek z jogurtu, wierzch z owoców. Ten sernik przygotujesz w 10 minut
Czytaj więcej >
sałatka grecka z arbuzem
Maciej Jurczyk Zastępuję pomidora arbuzem i mam najlepszą sałatkę na majówkę. Jej smak nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
focaccia z ziemniakami
Maciej Jurczyk Biorę ziemniaki, mąkę, jajka i mieszam. Po 5 minutach wstawiam do pieca mój ulubiony przysmak
Czytaj więcej >
Nowe studio Cook Story by Samsung
Materiał prasowy Cook Story by Samsung w nowej odsłonie – teraz jeszcze bardziej smart
Czytaj więcej >
kotlety
Katarzyna Rachańska Ubij schab, posmaruj tą mieszanką i usmaż. Przy tych kotletach zwykłe schabowe mogą się schować
Czytaj więcej >
ciasto z rabarbarem
Katarzyna Rachańska Ciasto z rabarbarem robię tylko z przepisu siostry Anastazji. Smakuje lepiej niż z cukierni
Czytaj więcej >
Biedronka
Katarzyna Rachańska Biedronka właśnie potwierdziła. Tylko dziś od 20:00 do 23:30 produkty tańsze nawet o 40%
Czytaj więcej >
roladki
Katarzyna Rachańska Weź szparagi, owiń szynką i zawiń w ciasto francuskie. Takie roladki mogłabym jeść non stop
Czytaj więcej >
młoda kapusta
Katarzyna Rachańska Strzelczyk pokazał najlepszy patent na młodą kapustę. Dziś podam to na obiad
Czytaj więcej >
ciasto z galaretką
Katarzyna Rachańska To ciasto z galaretką robię z przyjemnością. Jest tak dobre, że nikt nie kończy na jednym kawałku
Czytaj więcej >
kurczak z grilla
Przemysław Bociąga Na majówkę zamiast kiełbasy podam takiego kurczaka z grilla. Cały sekret tkwi w marynacie
Czytaj więcej >
jajka po benedyktyńsku
Katarzyna Rachańska Rozbij jajko i wrzuć do wrzątku z tym dodatkiem. Nie ma lepszego śniadania
Czytaj więcej >
kawa
Katarzyna Rachańska Z tym szybko zbijesz cukier, dosyp to do kawy. Dietetyk poleca każdemu
Czytaj więcej >
surówka
Maciej Jurczyk Ta surówka z młodej kapusty to hit. Nie zgadniesz, z czego robię do niej sos
Czytaj więcej >
zupa z botwiny
Maciej Jurczyk Do zupy z botwiny dolewam szklankę tego płynu. Sposób znam od babci, smak to mistrzostwo świata
Czytaj więcej >
restauracja
Katarzyna Rachańska Przewodnik Michelin rozszerzony o kolejne województwo. „Oferta kulinarna regionu jest imponująca”
Czytaj więcej >
szybki deser z ricotty
Katarzyna Rachańska Ten szybki deser z ricotty to przebój w moim domu. Mogłabym go jeść dosłownie cały czas
Czytaj więcej >
zupa
Katarzyna Rachańska Żadna zaklepka, żadna zasmażka. Ten składnik do zagęszczania zup i sosów sprawdza się 100 razy lepiej
Czytaj więcej >
kotlety z selera
Katarzyna Rachańska Jutro na obiad podam takie kotlety. Nikt nie zatęskni za klasycznym schabowym
Czytaj więcej >
majonez
Aleksandra Proch Kieleckiego w takiej wersji jeszcze nie jadłam. Po pierwszej łyżeczce przetarłam oczy ze zdumienia
Czytaj więcej >
ścieranie masła na tarce
Przemysław Bociąga Weź masło i zetrzyj na tarce. Za ten patent ktoś powinien dostać nagrodę
Czytaj więcej >
kluski leniwe
Przemysław Bociąga Ostatnio dodałem to do klusek leniwych. Wyszły 100 razy lepiej, zawsze będę tak robił
Czytaj więcej >
ciasto zebra
Przemysław Bociąga Sernik zebra to hit w moim domu. Zawsze się udaje, ten przepis jest banalny
Czytaj więcej >
książulo w barze waga
Przemysław Bociąga Poszedł baru pani Grażyny i dostał obiad jak u babci. W głowie się nie mieści, co zrobił na końcu
Czytaj więcej >
faszerowane pomidory
Przemysław Bociąga Wydrąż pomidory, wypchaj mięsem mielonym i zapiecz. Wolę ten obiad nawet od gołąbków
Czytaj więcej >
gotowanie makaronu
Przemysław Bociąga To największy błąd przy gotowaniu makaronu. Przez niego się skleja, nigdy tak nie rób
Czytaj więcej >
gotowanie maggi
Przemysław Bociąga Wrzucam wszystko do garnka, gotuję i mam domową maggi. Nic tak nie podkręca smaku rosołu
Czytaj więcej >
sałatka z paluszków krabowych
Wielki powrót paluszków krabowych. Ta wiosenna sałatka to niebo w gębie
kawałek sernika z herbatników, jogurtu i owoców
Spód zrób z herbatników, środek z jogurtu, wierzch z owoców. Ten sernik przygotujesz w 10 minut
sałatka grecka z arbuzem
Zastępuję pomidora arbuzem i mam najlepszą sałatkę na majówkę. Jej smak nie ma sobie równych
focaccia z ziemniakami
Biorę ziemniaki, mąkę, jajka i mieszam. Po 5 minutach wstawiam do pieca mój ulubiony przysmak
Nowe studio Cook Story by Samsung
Cook Story by Samsung w nowej odsłonie – teraz jeszcze bardziej smart
kotlety
Ubij schab, posmaruj tą mieszanką i usmaż. Przy tych kotletach zwykłe schabowe mogą się schować
ciasto z rabarbarem
Ciasto z rabarbarem robię tylko z przepisu siostry Anastazji. Smakuje lepiej niż z cukierni
Biedronka
Biedronka właśnie potwierdziła. Tylko dziś od 20:00 do 23:30 produkty tańsze nawet o 40%
roladki
Weź szparagi, owiń szynką i zawiń w ciasto francuskie. Takie roladki mogłabym jeść non stop
młoda kapusta
Strzelczyk pokazał najlepszy patent na młodą kapustę. Dziś podam to na obiad
ciasto z galaretką
To ciasto z galaretką robię z przyjemnością. Jest tak dobre, że nikt nie kończy na jednym kawałku
kurczak z grilla
Na majówkę zamiast kiełbasy podam takiego kurczaka z grilla. Cały sekret tkwi w marynacie
jajka po benedyktyńsku
Rozbij jajko i wrzuć do wrzątku z tym dodatkiem. Nie ma lepszego śniadania
kawa
Z tym szybko zbijesz cukier, dosyp to do kawy. Dietetyk poleca każdemu
surówka
Ta surówka z młodej kapusty to hit. Nie zgadniesz, z czego robię do niej sos
zupa z botwiny
Do zupy z botwiny dolewam szklankę tego płynu. Sposób znam od babci, smak to mistrzostwo świata
restauracja
Przewodnik Michelin rozszerzony o kolejne województwo. „Oferta kulinarna regionu jest imponująca”
szybki deser z ricotty
Ten szybki deser z ricotty to przebój w moim domu. Mogłabym go jeść dosłownie cały czas
zupa
Żadna zaklepka, żadna zasmażka. Ten składnik do zagęszczania zup i sosów sprawdza się 100 razy lepiej
kotlety z selera
Jutro na obiad podam takie kotlety. Nikt nie zatęskni za klasycznym schabowym
majonez
Kieleckiego w takiej wersji jeszcze nie jadłam. Po pierwszej łyżeczce przetarłam oczy ze zdumienia
ścieranie masła na tarce
Weź masło i zetrzyj na tarce. Za ten patent ktoś powinien dostać nagrodę
kluski leniwe
Ostatnio dodałem to do klusek leniwych. Wyszły 100 razy lepiej, zawsze będę tak robił
ciasto zebra
Sernik zebra to hit w moim domu. Zawsze się udaje, ten przepis jest banalny
książulo w barze waga
Poszedł baru pani Grażyny i dostał obiad jak u babci. W głowie się nie mieści, co zrobił na końcu
faszerowane pomidory
Wydrąż pomidory, wypchaj mięsem mielonym i zapiecz. Wolę ten obiad nawet od gołąbków
gotowanie makaronu
To największy błąd przy gotowaniu makaronu. Przez niego się skleja, nigdy tak nie rób
gotowanie maggi
Wrzucam wszystko do garnka, gotuję i mam domową maggi. Nic tak nie podkręca smaku rosołu