Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

gozdziki
Domowy syrop z miodu, pomarańczy i goździków. Idealny na zimowe chłody
McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
pierniczki świąteczne
Pierniczki świąteczne babci Tereski. Korzenne ciasteczka nie maja sobie równych
Żadne jabłko i cebulka. Lewandowska podaje śledzie z zupełnie innymi dodatkami
Żadne jabłko i cebulka. Lewandowska podaje śledzie z zupełnie innymi dodatkami
surówka z czerwonej kapusty
Przepyszna surówka z czerwonej kapusty. 3 dodatki i lekki sos idealnie się dopełniają
bryzol
Soczysty bryzol wieprzowy. Lepszy niż kotlet schabowy i mielony razem wzięte
Rosół z wątróbką
Babcia Marysia dorzuca do rosołu 1 nieoczywisty składnik. Wywar zyskuje na smaku i pożywności
ziemniaki
Nie tylko sól. Co dodać do gotujących się ziemniaków, by zyskały cudowny smak?
Farsz do pierogów Roberta Makłowicza
Makłowicz farsz do pierogów robi z suszonych grzybów i 1 zaskakującego składnika. Zachwytom nie ma końca
Mus z wędzonego pstrąga
Ciocia Gosia na święta przygotowuje mus z wędzonego pstrąga. Lepszej przystawki nie jedliście
Jak należy przechowywać świeże drożdże? Warto wiedzieć, bo tracą na mocy
Jak należy przechowywać świeże drożdże? Warto wiedzieć, bo tracą na mocy
Gessler do jajecznicy dodaje 1 aromatyczny składnik. Trudno oprzeć się takiemu śniadaniu
Gessler do jajecznicy dodaje 1 aromatyczny składnik. Trudno oprzeć się takiemu śniadaniu
Domowa pasta jajeczna - prosty przepis
Kultowa, domowa pasta jajeczna. Niezawodny dodatek do kanapek
śledzie w pikantnym sosie
Świąteczne śledzie w pikantnym sosie. Zaskocz swoich najbliższych tym wyjątkowym przepisem
makowiec bez jajek
Obłędny makowiec bez dodatku jajek. Aromatyczne ciasto na święta
ciasto na pierogi
Nikt nie robi tak ciasta na pierogi jak syn Gessler. Zapomnij o brudnych rękach
barszcz czerwony
Babcia Krysia poza jabłkiem dodaje do barszczu czerwonego niepozorne owoce. Smak zachwyca
moczenie suszonych grzybów
Zimna czy gorąca - w jakiej wodzie moczyć suszone grzyby? Znamy odpowiedź
jadalny prezent
Jadalny prezent na Mikołajki - rozgrzewający syrop imbirowy. Przepis krok po kroku
Bez użycia tarki i patelni. Puszyste placki ziemniaczane zrobisz inaczej niż zwykle. Co za rarytas!
Bez użycia tarki i patelni. Puszyste placki ziemniaczane zrobisz inaczej niż zwykle. Co za rarytas!
Niebywały kapuśniak z przepisu Gessler. 1 składnik mocno zaskakuje. Zupa zyskuje nowe oblicze
Niebywały kapuśniak z przepisu Gessler. 1 składnik mocno zaskakuje. Zupa zyskuje nowe oblicze
Dlaczego warto namoczyć suszone owoce? Nie chodzi tylko o ich miękkość
Dlaczego warto namoczyć suszone owoce? Nie chodzi tylko o ich miękkość
Nowy, pyszny sposób na kalafiora. Zanurz, zapiecz i zachwyć się smakiem
Nowy, pyszny sposób na kalafiora. Zanurz, zapiecz i zachwyć się smakiem
Wieprzowy gulasz z piwem
Podlewasz mięso na gulasz gorącą wodą? Wlej też szklankę aromatycznego napoju. Smak dania zachwyci
Tajemnicze grzyby mun. Poznaj ich właściwości, sprawdź do czego warto je dodawać
Tajemnicze grzyby mun. Poznaj ich właściwości, sprawdź do czego warto je dodawać
Dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę
Dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę? Wcale nie żartujemy, zasada ma istotne znaczenie
Wytrawne tosty francuskie
Wytrawne tosty francuskie. Pomysł na pyszne śniadanie z kilkudniowego pieczywa
Zdrowe chipsy na mundial
Zdrowe chipsy na mundial. Zapomnij o ziemniakach, dwa inne warzywa będą o niebo lepsze
gozdziki
Aleksandra Proch Domowy syrop z miodu, pomarańczy i goździków. Idealny na zimowe chłody
Czytaj więcej >
McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
Magdalena Patacz McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
Czytaj więcej >
pierniczki świąteczne
Aleksandra Proch Pierniczki świąteczne babci Tereski. Korzenne ciasteczka nie maja sobie równych
Czytaj więcej >
Żadne jabłko i cebulka. Lewandowska podaje śledzie z zupełnie innymi dodatkami
Magdalena Patacz Żadne jabłko i cebulka. Lewandowska podaje śledzie z zupełnie innymi dodatkami
Czytaj więcej >
surówka z czerwonej kapusty
Emilia Maciejewska-Latosińska Przepyszna surówka z czerwonej kapusty. 3 dodatki i lekki sos idealnie się dopełniają
Czytaj więcej >
bryzol
Aleksandra Proch Soczysty bryzol wieprzowy. Lepszy niż kotlet schabowy i mielony razem wzięte
Czytaj więcej >
Rosół z wątróbką
Emilia Maciejewska-Latosińska Babcia Marysia dorzuca do rosołu 1 nieoczywisty składnik. Wywar zyskuje na smaku i pożywności
Czytaj więcej >
ziemniaki
Magdalena Patacz Nie tylko sól. Co dodać do gotujących się ziemniaków, by zyskały cudowny smak?
Czytaj więcej >
Farsz do pierogów Roberta Makłowicza
Emilia Maciejewska-Latosińska Makłowicz farsz do pierogów robi z suszonych grzybów i 1 zaskakującego składnika. Zachwytom nie ma końca
Czytaj więcej >
Mus z wędzonego pstrąga
Emilia Maciejewska-Latosińska Ciocia Gosia na święta przygotowuje mus z wędzonego pstrąga. Lepszej przystawki nie jedliście
Czytaj więcej >
Jak należy przechowywać świeże drożdże? Warto wiedzieć, bo tracą na mocy
Magdalena Patacz Jak należy przechowywać świeże drożdże? Warto wiedzieć, bo tracą na mocy
Czytaj więcej >
Gessler do jajecznicy dodaje 1 aromatyczny składnik. Trudno oprzeć się takiemu śniadaniu
Magdalena Patacz Gessler do jajecznicy dodaje 1 aromatyczny składnik. Trudno oprzeć się takiemu śniadaniu
Czytaj więcej >
Domowa pasta jajeczna - prosty przepis
Emilia Maciejewska-Latosińska Kultowa, domowa pasta jajeczna. Niezawodny dodatek do kanapek
Czytaj więcej >
śledzie w pikantnym sosie
Aleksandra Proch Świąteczne śledzie w pikantnym sosie. Zaskocz swoich najbliższych tym wyjątkowym przepisem
Czytaj więcej >
makowiec bez jajek
Aleksandra Proch Obłędny makowiec bez dodatku jajek. Aromatyczne ciasto na święta
Czytaj więcej >
ciasto na pierogi
Aleksandra Proch Nikt nie robi tak ciasta na pierogi jak syn Gessler. Zapomnij o brudnych rękach
Czytaj więcej >
barszcz czerwony
Aleksandra Proch Babcia Krysia poza jabłkiem dodaje do barszczu czerwonego niepozorne owoce. Smak zachwyca
Czytaj więcej >
moczenie suszonych grzybów
Aleksandra Proch Zimna czy gorąca - w jakiej wodzie moczyć suszone grzyby? Znamy odpowiedź
Czytaj więcej >
jadalny prezent
Aleksandra Proch Jadalny prezent na Mikołajki - rozgrzewający syrop imbirowy. Przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
Bez użycia tarki i patelni. Puszyste placki ziemniaczane zrobisz inaczej niż zwykle. Co za rarytas!
Magdalena Patacz Bez użycia tarki i patelni. Puszyste placki ziemniaczane zrobisz inaczej niż zwykle. Co za rarytas!
Czytaj więcej >
Niebywały kapuśniak z przepisu Gessler. 1 składnik mocno zaskakuje. Zupa zyskuje nowe oblicze
Magdalena Patacz Niebywały kapuśniak z przepisu Gessler. 1 składnik mocno zaskakuje. Zupa zyskuje nowe oblicze
Czytaj więcej >
Dlaczego warto namoczyć suszone owoce? Nie chodzi tylko o ich miękkość
Magdalena Patacz Dlaczego warto namoczyć suszone owoce? Nie chodzi tylko o ich miękkość
Czytaj więcej >
Nowy, pyszny sposób na kalafiora. Zanurz, zapiecz i zachwyć się smakiem
Magdalena Patacz Nowy, pyszny sposób na kalafiora. Zanurz, zapiecz i zachwyć się smakiem
Czytaj więcej >
Wieprzowy gulasz z piwem
Emilia Maciejewska-Latosińska Podlewasz mięso na gulasz gorącą wodą? Wlej też szklankę aromatycznego napoju. Smak dania zachwyci
Czytaj więcej >
Tajemnicze grzyby mun. Poznaj ich właściwości, sprawdź do czego warto je dodawać
Magdalena Patacz Tajemnicze grzyby mun. Poznaj ich właściwości, sprawdź do czego warto je dodawać
Czytaj więcej >
Dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę
Emilia Maciejewska-Latosińska Dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę? Wcale nie żartujemy, zasada ma istotne znaczenie
Czytaj więcej >
Wytrawne tosty francuskie
Emilia Maciejewska-Latosińska Wytrawne tosty francuskie. Pomysł na pyszne śniadanie z kilkudniowego pieczywa
Czytaj więcej >
Zdrowe chipsy na mundial
Emilia Maciejewska-Latosińska Zdrowe chipsy na mundial. Zapomnij o ziemniakach, dwa inne warzywa będą o niebo lepsze
Czytaj więcej >
gozdziki
Domowy syrop z miodu, pomarańczy i goździków. Idealny na zimowe chłody
McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
pierniczki świąteczne
Pierniczki świąteczne babci Tereski. Korzenne ciasteczka nie maja sobie równych
Żadne jabłko i cebulka. Lewandowska podaje śledzie z zupełnie innymi dodatkami
Żadne jabłko i cebulka. Lewandowska podaje śledzie z zupełnie innymi dodatkami
surówka z czerwonej kapusty
Przepyszna surówka z czerwonej kapusty. 3 dodatki i lekki sos idealnie się dopełniają
bryzol
Soczysty bryzol wieprzowy. Lepszy niż kotlet schabowy i mielony razem wzięte
Rosół z wątróbką
Babcia Marysia dorzuca do rosołu 1 nieoczywisty składnik. Wywar zyskuje na smaku i pożywności
ziemniaki
Nie tylko sól. Co dodać do gotujących się ziemniaków, by zyskały cudowny smak?
Farsz do pierogów Roberta Makłowicza
Makłowicz farsz do pierogów robi z suszonych grzybów i 1 zaskakującego składnika. Zachwytom nie ma końca
Mus z wędzonego pstrąga
Ciocia Gosia na święta przygotowuje mus z wędzonego pstrąga. Lepszej przystawki nie jedliście
Jak należy przechowywać świeże drożdże? Warto wiedzieć, bo tracą na mocy
Jak należy przechowywać świeże drożdże? Warto wiedzieć, bo tracą na mocy
Gessler do jajecznicy dodaje 1 aromatyczny składnik. Trudno oprzeć się takiemu śniadaniu
Gessler do jajecznicy dodaje 1 aromatyczny składnik. Trudno oprzeć się takiemu śniadaniu
Domowa pasta jajeczna - prosty przepis
Kultowa, domowa pasta jajeczna. Niezawodny dodatek do kanapek
śledzie w pikantnym sosie
Świąteczne śledzie w pikantnym sosie. Zaskocz swoich najbliższych tym wyjątkowym przepisem
makowiec bez jajek
Obłędny makowiec bez dodatku jajek. Aromatyczne ciasto na święta
ciasto na pierogi
Nikt nie robi tak ciasta na pierogi jak syn Gessler. Zapomnij o brudnych rękach
barszcz czerwony
Babcia Krysia poza jabłkiem dodaje do barszczu czerwonego niepozorne owoce. Smak zachwyca
moczenie suszonych grzybów
Zimna czy gorąca - w jakiej wodzie moczyć suszone grzyby? Znamy odpowiedź
jadalny prezent
Jadalny prezent na Mikołajki - rozgrzewający syrop imbirowy. Przepis krok po kroku
Bez użycia tarki i patelni. Puszyste placki ziemniaczane zrobisz inaczej niż zwykle. Co za rarytas!
Bez użycia tarki i patelni. Puszyste placki ziemniaczane zrobisz inaczej niż zwykle. Co za rarytas!
Niebywały kapuśniak z przepisu Gessler. 1 składnik mocno zaskakuje. Zupa zyskuje nowe oblicze
Niebywały kapuśniak z przepisu Gessler. 1 składnik mocno zaskakuje. Zupa zyskuje nowe oblicze
Dlaczego warto namoczyć suszone owoce? Nie chodzi tylko o ich miękkość
Dlaczego warto namoczyć suszone owoce? Nie chodzi tylko o ich miękkość
Nowy, pyszny sposób na kalafiora. Zanurz, zapiecz i zachwyć się smakiem
Nowy, pyszny sposób na kalafiora. Zanurz, zapiecz i zachwyć się smakiem
Wieprzowy gulasz z piwem
Podlewasz mięso na gulasz gorącą wodą? Wlej też szklankę aromatycznego napoju. Smak dania zachwyci
Tajemnicze grzyby mun. Poznaj ich właściwości, sprawdź do czego warto je dodawać
Tajemnicze grzyby mun. Poznaj ich właściwości, sprawdź do czego warto je dodawać
Dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę
Dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę? Wcale nie żartujemy, zasada ma istotne znaczenie
Wytrawne tosty francuskie
Wytrawne tosty francuskie. Pomysł na pyszne śniadanie z kilkudniowego pieczywa
Zdrowe chipsy na mundial
Zdrowe chipsy na mundial. Zapomnij o ziemniakach, dwa inne warzywa będą o niebo lepsze