Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Paluchy serowe z kaszy kukurydzianej
Paluchy serowe z kaszy kukurydzianej. Aromatyczną przekąskę na mundial przygotujesz w pół godziny
Jak przygotować mak do świątecznych przysmaków? Wiemy, jak skutecznie pozbyć się goryczki
Jak przygotować mak do świątecznych przysmaków? Wiemy, jak usunąć z niego goryczkę
Chrupiący kurczak pieczony w całości, czyli pyszny obiad bez wysiłku. Tajemnicą smaku jest aromatyczna marynata
Chrupiący, pieczony kurczak, czyli pyszny obiad bez wysiłku. Tajemnicą smaku jest aromatyczna marynata
Zupa pomidorowa jak u babci. 1 składnik i 1 czynność nadają jej aksamitności i pełnego smaku
Zupa pomidorowa jak u babci. 1 składnik i 1 czynność nadają jej aksamitności i pełnego smaku
sałatka z czerwonej fasoli
Szybka, pożywna sałatka z czerwoną fasolą. Charakteru nada jej wyrazista wędlina i aromatyczna zielenina
Ziemniaki z kiełbasą - proste danie z patelni na obiad lub kolację. Doskonale syci i smakuje
Ziemniaki z kiełbasą - proste danie z patelni na obiad lub kolację. Doskonale syci i smakuje
Bezpieczne przechowywanie zapasów na Święta z lodówką Haier
Bezpieczne przechowywanie zapasów na Święta z lodówką Haier
ciasto bez pieczenia
Hitowy sernik gotowany. Proste, wyśmienite ciasto bez pieczenia zachwyca smakiem
Odgrzewanie pierogów jest proste
3 proste sposoby odgrzewania pierogów. 1 przebija pozostałe, wszyscy go kochają
Jak zrobić naleśniki na krokiety, żeby nie pękały
Jak zrobić naleśniki na krokiety, żeby nie pękały? Najważniejsza jest 1 zasada
tatar tomasz strzelczyk
Strzelczyk wziął wołowinę i pokazał jak robi tatara. Sposób podania przyprawia o konsternację
śledzie w sosie z suszonych śliwek
Wigilijne śledzie w zaskakującym sosie. Idealna przystawka na świąteczny stół
przepis magdy gessler
Magda Gessler zdradziła sekret idealnych pierogów ruskich. Najważniejszy jest 1 niepozorny trik
placki ziemniaczane bez jajek i mąki
Dodajesz jajka do placków ziemniaczanych? Inny dodatek sprawdzi się 100 razy lepiej
kiszenie kapusty babcinym sposobem
Jak kisić kapustę po mistrzowsku? Babcia Danusia zawsze pamięta o 1 składniku. Jest niezastąpiony
salsa pomidorowa
Pikantna salsa pomidorowa. Dip do czipsów w sam raz na mundial
klopsy
Nikt nie tęskni za zwykłymi klopsikami. Ich grecka wersja jest jeszcze lepsza
barszcz czerwony
Babcia Krysia wrzuca do barszczu czerwonego jabłko i 3 sztuki sekretnego dodatku. Mistrzowski smak
racuchy
Wsyp dokładnie 1 opakowanie do ciasta na racuchy. Placuszki wyjdą lepsze niż kiedykolwiek
karp
Jak przyrządzić karpia bez posmaku mułu? Mamy najlepsze patenty
sałatka jarzynowa strzelczyk
Strzelczyk pokazał, jak robi sałatkę jarzynową. Unika groszku konserwowego, ma lepszy patent
Buraki
Dziś obchodzimy Dzień Buraka. Nasze babcie podawały go w najlepszy sposób
surówka z pora
Słodko-pikantna surówka z pora. Jej smak idealnie przełamuje soczysty owoc. Palce lizać!
Purée ziemniaczane z wczorajszych ziemniaków
Jak przerobić wczorajsze ziemniaki na pyszne puree? Wyśmienity dodatek do obiadu zrobisz w 20 minut
kotlety siekane
Ekspresowe kotlety siekane. Delikatne, soczyste i pełne smaku. Rodzina się nimi zachwyci
magda gessler bigos
Magda Gessler gotuje na święta bigos szlachecki. 2 dodatki odmieniają jego smak. Wychodzi obłędny
Jak poprawnie gotować rosół?
Gotujesz rosół pod przykryciem? Szefowie kuchni podpowiadają kiedy ją stosować. Warto ich posłuchać
fit wafle ciasto bez pieczenia
Fit ciasto bez pieczenia na bazie wafli. Słodkie i pyszne, choć bez dodatku cukru
Paluchy serowe z kaszy kukurydzianej
Emilia Maciejewska-Latosińska Paluchy serowe z kaszy kukurydzianej. Aromatyczną przekąskę na mundial przygotujesz w pół godziny
Czytaj więcej >
Jak przygotować mak do świątecznych przysmaków? Wiemy, jak skutecznie pozbyć się goryczki
Magdalena Patacz Jak przygotować mak do świątecznych przysmaków? Wiemy, jak usunąć z niego goryczkę
Czytaj więcej >
Chrupiący kurczak pieczony w całości, czyli pyszny obiad bez wysiłku. Tajemnicą smaku jest aromatyczna marynata
Magdalena Patacz Chrupiący, pieczony kurczak, czyli pyszny obiad bez wysiłku. Tajemnicą smaku jest aromatyczna marynata
Czytaj więcej >
Zupa pomidorowa jak u babci. 1 składnik i 1 czynność nadają jej aksamitności i pełnego smaku
Magdalena Patacz Zupa pomidorowa jak u babci. 1 składnik i 1 czynność nadają jej aksamitności i pełnego smaku
Czytaj więcej >
sałatka z czerwonej fasoli
Aleksandra Proch Szybka, pożywna sałatka z czerwoną fasolą. Charakteru nada jej wyrazista wędlina i aromatyczna zielenina
Czytaj więcej >
Ziemniaki z kiełbasą - proste danie z patelni na obiad lub kolację. Doskonale syci i smakuje
Magdalena Patacz Ziemniaki z kiełbasą - proste danie z patelni na obiad lub kolację. Doskonale syci i smakuje
Czytaj więcej >
Bezpieczne przechowywanie zapasów na Święta z lodówką Haier
Redakcja smakosze.pl Bezpieczne przechowywanie zapasów na Święta z lodówką Haier
Czytaj więcej >
ciasto bez pieczenia
Aleksandra Proch Hitowy sernik gotowany. Proste, wyśmienite ciasto bez pieczenia zachwyca smakiem
Czytaj więcej >
Odgrzewanie pierogów jest proste
Emilia Maciejewska-Latosińska 3 proste sposoby odgrzewania pierogów. 1 przebija pozostałe, wszyscy go kochają
Czytaj więcej >
Jak zrobić naleśniki na krokiety, żeby nie pękały
Aleksandra Proch Jak zrobić naleśniki na krokiety, żeby nie pękały? Najważniejsza jest 1 zasada
Czytaj więcej >
tatar tomasz strzelczyk
Aleksandra Proch Strzelczyk wziął wołowinę i pokazał jak robi tatara. Sposób podania przyprawia o konsternację
Czytaj więcej >
śledzie w sosie z suszonych śliwek
Aleksandra Proch Wigilijne śledzie w zaskakującym sosie. Idealna przystawka na świąteczny stół
Czytaj więcej >
przepis magdy gessler
Aleksandra Proch Magda Gessler zdradziła sekret idealnych pierogów ruskich. Najważniejszy jest 1 niepozorny trik
Czytaj więcej >
placki ziemniaczane bez jajek i mąki
Aleksandra Proch Dodajesz jajka do placków ziemniaczanych? Inny dodatek sprawdzi się 100 razy lepiej
Czytaj więcej >
kiszenie kapusty babcinym sposobem
Aleksandra Proch Jak kisić kapustę po mistrzowsku? Babcia Danusia zawsze pamięta o 1 składniku. Jest niezastąpiony
Czytaj więcej >
salsa pomidorowa
Aleksandra Proch Pikantna salsa pomidorowa. Dip do czipsów w sam raz na mundial
Czytaj więcej >
klopsy
Aleksandra Proch Nikt nie tęskni za zwykłymi klopsikami. Ich grecka wersja jest jeszcze lepsza
Czytaj więcej >
barszcz czerwony
Aleksandra Proch Babcia Krysia wrzuca do barszczu czerwonego jabłko i 3 sztuki sekretnego dodatku. Mistrzowski smak
Czytaj więcej >
racuchy
Aleksandra Proch Wsyp dokładnie 1 opakowanie do ciasta na racuchy. Placuszki wyjdą lepsze niż kiedykolwiek
Czytaj więcej >
karp
Aleksandra Proch Jak przyrządzić karpia bez posmaku mułu? Mamy najlepsze patenty
Czytaj więcej >
sałatka jarzynowa strzelczyk
Aleksandra Proch Strzelczyk pokazał, jak robi sałatkę jarzynową. Unika groszku konserwowego, ma lepszy patent
Czytaj więcej >
Buraki
Aleksandra Proch Dziś obchodzimy Dzień Buraka. Nasze babcie podawały go w najlepszy sposób
Czytaj więcej >
surówka z pora
Magdalena Patacz Słodko-pikantna surówka z pora. Jej smak idealnie przełamuje soczysty owoc. Palce lizać!
Czytaj więcej >
Purée ziemniaczane z wczorajszych ziemniaków
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak przerobić wczorajsze ziemniaki na pyszne puree? Wyśmienity dodatek do obiadu zrobisz w 20 minut
Czytaj więcej >
kotlety siekane
Emilia Maciejewska-Latosińska Ekspresowe kotlety siekane. Delikatne, soczyste i pełne smaku. Rodzina się nimi zachwyci
Czytaj więcej >
magda gessler bigos
Aleksandra Proch Magda Gessler gotuje na święta bigos szlachecki. 2 dodatki odmieniają jego smak. Wychodzi obłędny
Czytaj więcej >
Jak poprawnie gotować rosół?
Emilia Maciejewska-Latosińska Gotujesz rosół pod przykryciem? Szefowie kuchni podpowiadają kiedy ją stosować. Warto ich posłuchać
Czytaj więcej >
fit wafle ciasto bez pieczenia
Aleksandra Proch Fit ciasto bez pieczenia na bazie wafli. Słodkie i pyszne, choć bez dodatku cukru
Czytaj więcej >
Paluchy serowe z kaszy kukurydzianej
Paluchy serowe z kaszy kukurydzianej. Aromatyczną przekąskę na mundial przygotujesz w pół godziny
Jak przygotować mak do świątecznych przysmaków? Wiemy, jak skutecznie pozbyć się goryczki
Jak przygotować mak do świątecznych przysmaków? Wiemy, jak usunąć z niego goryczkę
Chrupiący kurczak pieczony w całości, czyli pyszny obiad bez wysiłku. Tajemnicą smaku jest aromatyczna marynata
Chrupiący, pieczony kurczak, czyli pyszny obiad bez wysiłku. Tajemnicą smaku jest aromatyczna marynata
Zupa pomidorowa jak u babci. 1 składnik i 1 czynność nadają jej aksamitności i pełnego smaku
Zupa pomidorowa jak u babci. 1 składnik i 1 czynność nadają jej aksamitności i pełnego smaku
sałatka z czerwonej fasoli
Szybka, pożywna sałatka z czerwoną fasolą. Charakteru nada jej wyrazista wędlina i aromatyczna zielenina
Ziemniaki z kiełbasą - proste danie z patelni na obiad lub kolację. Doskonale syci i smakuje
Ziemniaki z kiełbasą - proste danie z patelni na obiad lub kolację. Doskonale syci i smakuje
Bezpieczne przechowywanie zapasów na Święta z lodówką Haier
Bezpieczne przechowywanie zapasów na Święta z lodówką Haier
ciasto bez pieczenia
Hitowy sernik gotowany. Proste, wyśmienite ciasto bez pieczenia zachwyca smakiem
Odgrzewanie pierogów jest proste
3 proste sposoby odgrzewania pierogów. 1 przebija pozostałe, wszyscy go kochają
Jak zrobić naleśniki na krokiety, żeby nie pękały
Jak zrobić naleśniki na krokiety, żeby nie pękały? Najważniejsza jest 1 zasada
tatar tomasz strzelczyk
Strzelczyk wziął wołowinę i pokazał jak robi tatara. Sposób podania przyprawia o konsternację
śledzie w sosie z suszonych śliwek
Wigilijne śledzie w zaskakującym sosie. Idealna przystawka na świąteczny stół
przepis magdy gessler
Magda Gessler zdradziła sekret idealnych pierogów ruskich. Najważniejszy jest 1 niepozorny trik
placki ziemniaczane bez jajek i mąki
Dodajesz jajka do placków ziemniaczanych? Inny dodatek sprawdzi się 100 razy lepiej
kiszenie kapusty babcinym sposobem
Jak kisić kapustę po mistrzowsku? Babcia Danusia zawsze pamięta o 1 składniku. Jest niezastąpiony
salsa pomidorowa
Pikantna salsa pomidorowa. Dip do czipsów w sam raz na mundial
klopsy
Nikt nie tęskni za zwykłymi klopsikami. Ich grecka wersja jest jeszcze lepsza
barszcz czerwony
Babcia Krysia wrzuca do barszczu czerwonego jabłko i 3 sztuki sekretnego dodatku. Mistrzowski smak
racuchy
Wsyp dokładnie 1 opakowanie do ciasta na racuchy. Placuszki wyjdą lepsze niż kiedykolwiek
karp
Jak przyrządzić karpia bez posmaku mułu? Mamy najlepsze patenty
sałatka jarzynowa strzelczyk
Strzelczyk pokazał, jak robi sałatkę jarzynową. Unika groszku konserwowego, ma lepszy patent
Buraki
Dziś obchodzimy Dzień Buraka. Nasze babcie podawały go w najlepszy sposób
surówka z pora
Słodko-pikantna surówka z pora. Jej smak idealnie przełamuje soczysty owoc. Palce lizać!
Purée ziemniaczane z wczorajszych ziemniaków
Jak przerobić wczorajsze ziemniaki na pyszne puree? Wyśmienity dodatek do obiadu zrobisz w 20 minut
kotlety siekane
Ekspresowe kotlety siekane. Delikatne, soczyste i pełne smaku. Rodzina się nimi zachwyci
magda gessler bigos
Magda Gessler gotuje na święta bigos szlachecki. 2 dodatki odmieniają jego smak. Wychodzi obłędny
Jak poprawnie gotować rosół?
Gotujesz rosół pod przykryciem? Szefowie kuchni podpowiadają kiedy ją stosować. Warto ich posłuchać
fit wafle ciasto bez pieczenia
Fit ciasto bez pieczenia na bazie wafli. Słodkie i pyszne, choć bez dodatku cukru