Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

rosół z kurkami
Aromatyczny rosół z kurkami. Zawsze pamiętaj o 1 zasadzie
Doskonałe powidło śliwkowe
Doskonałe powidło śliwkowe bez odrobiny cukru. Jedz bez wyrzutów sumienia
Mięso na kotlety mielone
Jakie mięso na kotlety mielone? Babcia Stasia zawsze wybiera 1 opcję
Jak zrobić idealnie miękkie kluski śląskie? Najlepsze gospodynie mają swój patent. Kluczowe są proporcje
Jak zrobić idealnie miękkie kluski śląskie? Najlepsze gospodynie mają swój patent
Placki ziemniaczane z kalafiorem i czosnkiem
Oprócz ziemniaków postaw na jeszcze jedno warzywo. Placki ziemniaczane nigdy nie były tak kuszące
Dlaczego do kawy warto wsypać szczyptę cynamonu? Efekt powala na łopatki
Dlaczego do kawy warto wsypać szczyptę cynamonu? Efekt powala na łopatki
racuchy
Budyniowe racuchy na maślance. Wybitnie smaczne i puszyste
Jak zrobić suszone pomidory? Dwa sposoby
Jak suszyć pomidory? Piekarnik nie jest jedyną możliwością
smażenie wątróbki
3 największe błędy przy smażeniu wątróbki. Teraz wątróbka zawsze wyjdzie ci miękka i soczysta
pasta z dyni
Najdoskonalsza pod słońcem pasta kanapkowa z pieczonej dyni. Więcej nie zjesz już żadnej innej
Pysznie pachnący i chrupiący chleb bez wyrabiania. Łatwiejszej receptury nie znajdziesz
Pysznie pachnący i chrupiący chleb bez wyrabiania. Łatwiejszej receptury nie znajdziesz
Pierogi ze szczawiem - prosty przepis na obiad
Pierogi bez gotowania z serem i szczawiem. Chrupiący pomysł na wyjątkowy obiad
Przebojowa bryndzówka, czyli góralska zupa z bryndzy. Zrobisz ją z kilku składników
Przebojowa bryndzówka, czyli góralska zupa z bryndzy. Zrobisz ją z kilku składników
kiszone ogórki
Dlaczego czosnek w kiszonych ogórkach robi się zielony? Zdradzamy, czy jest się czego obawiać
Mizeria z cukinii, czyli uwielbiany specjał w nowej wersji
Zamiast ogórków sięgnij po uwielbiany sezonowy przysmak. Mizeria w nowej wersji jako pierwsza zniknie z talerzy
Ciasto budyniowe
Boskie budyniowe ciasto bez pieczenia według przepisu Jakuba Kuronia. Zrobisz je z łatwością
Jak kroić cebulę żeby nie szczypała w oczy? Najlepsi kucharze mają niezawodny patent. Koniecznie wypróbuj
Jak kroić cebulę, żeby nie szczypała w oczy? Najlepsi kucharze mają niezawodny patent
Kotlety mielone bez bułki tartej
Zapomnij o dodawaniu bułki tartej do mielonych. Teraz wszyscy sięgają po inny składnik
Jajka sadzone od Ewy Wachowicz
Zapomnij o oleju, jajka sadzone zrobisz na śmietanie. Kremowe śniadanie Wachowicz zapamiętasz na długo
Co można zrobić z owocami po kompocie? Pod żadnym pozorem ich nie wyrzucaj, są niezwykle cenne
Co można zrobić z owocami po kompocie? Pod żadnym pozorem ich nie wyrzucaj, są niezwykle cenne
Leniwe w nowym wydaniu bez gotowania. Chrupiące kluseczki nigdy nie były tak dobre
Leniwe w nowym wydaniu bez gotowania. Chrupiące kluseczki nigdy nie były tak dobre
Krótki poradnik na najlepszą karmelizowaną cebulę. Wspaniały dodatek do mięs czy klusek śląskich
Krótki poradnik na najlepszą karmelizowaną cebulę. Wspaniały dodatek do mięs czy klusek śląskich
kotlety schabowe
Schabowe inne niż wszystkie. Chrupiące lecz doskonałe do odgrzewania
dżem jeżynowy
Przepis na domowy dżem jeżynowy. Idealny do pieczywa i deserów
sałatka makaronowa
Sałatka makaronowa zamiast obiadu. Doskonale syci, a zrobisz ją w 10 minut
Pierogi z niezwykłym farszem z pstrąga i koperkiem. Innowacyjna receptura zachwyca
Pierogi z niezwykłym farszem z pstrąga i koperkiem. Innowacyjna receptura zachwyca
natka pietruszki
Jak przedłużyć świeżość natki pietruszki? Prosty trik rozwiąże problem więdnięcia
Ziemniaki w mleku kokosowym - przepis Ani Starmach
Ania Starmach pokazała, w czym gotuje ziemniaki. Zapomnij o zwykłej wodzie
rosół z kurkami
Redakcja smakosze.pl Aromatyczny rosół z kurkami. Zawsze pamiętaj o 1 zasadzie
Czytaj więcej >
Doskonałe powidło śliwkowe
Emilia Maciejewska-Latosińska Doskonałe powidło śliwkowe bez odrobiny cukru. Jedz bez wyrzutów sumienia
Czytaj więcej >
Mięso na kotlety mielone
Redakcja smakosze.pl Jakie mięso na kotlety mielone? Babcia Stasia zawsze wybiera 1 opcję
Czytaj więcej >
Jak zrobić idealnie miękkie kluski śląskie? Najlepsze gospodynie mają swój patent. Kluczowe są proporcje
Magdalena Patacz Jak zrobić idealnie miękkie kluski śląskie? Najlepsze gospodynie mają swój patent
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane z kalafiorem i czosnkiem
Redakcja smakosze.pl Oprócz ziemniaków postaw na jeszcze jedno warzywo. Placki ziemniaczane nigdy nie były tak kuszące
Czytaj więcej >
Dlaczego do kawy warto wsypać szczyptę cynamonu? Efekt powala na łopatki
Magdalena Patacz Dlaczego do kawy warto wsypać szczyptę cynamonu? Efekt powala na łopatki
Czytaj więcej >
racuchy
Renata Materlińska Budyniowe racuchy na maślance. Wybitnie smaczne i puszyste
Czytaj więcej >
Jak zrobić suszone pomidory? Dwa sposoby
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak suszyć pomidory? Piekarnik nie jest jedyną możliwością
Czytaj więcej >
smażenie wątróbki
Renata Materlińska 3 największe błędy przy smażeniu wątróbki. Teraz wątróbka zawsze wyjdzie ci miękka i soczysta
Czytaj więcej >
pasta z dyni
Renata Materlińska Najdoskonalsza pod słońcem pasta kanapkowa z pieczonej dyni. Więcej nie zjesz już żadnej innej
Czytaj więcej >
Pysznie pachnący i chrupiący chleb bez wyrabiania. Łatwiejszej receptury nie znajdziesz
Magdalena Patacz Pysznie pachnący i chrupiący chleb bez wyrabiania. Łatwiejszej receptury nie znajdziesz
Czytaj więcej >
Pierogi ze szczawiem - prosty przepis na obiad
Emilia Maciejewska-Latosińska Pierogi bez gotowania z serem i szczawiem. Chrupiący pomysł na wyjątkowy obiad
Czytaj więcej >
Przebojowa bryndzówka, czyli góralska zupa z bryndzy. Zrobisz ją z kilku składników
Magdalena Patacz Przebojowa bryndzówka, czyli góralska zupa z bryndzy. Zrobisz ją z kilku składników
Czytaj więcej >
kiszone ogórki
Renata Materlińska Dlaczego czosnek w kiszonych ogórkach robi się zielony? Zdradzamy, czy jest się czego obawiać
Czytaj więcej >
Mizeria z cukinii, czyli uwielbiany specjał w nowej wersji
Emilia Maciejewska-Latosińska Zamiast ogórków sięgnij po uwielbiany sezonowy przysmak. Mizeria w nowej wersji jako pierwsza zniknie z talerzy
Czytaj więcej >
Ciasto budyniowe
Emilia Maciejewska-Latosińska Boskie budyniowe ciasto bez pieczenia według przepisu Jakuba Kuronia. Zrobisz je z łatwością
Czytaj więcej >
Jak kroić cebulę żeby nie szczypała w oczy? Najlepsi kucharze mają niezawodny patent. Koniecznie wypróbuj
Magdalena Patacz Jak kroić cebulę, żeby nie szczypała w oczy? Najlepsi kucharze mają niezawodny patent
Czytaj więcej >
Kotlety mielone bez bułki tartej
Emilia Maciejewska-Latosińska Zapomnij o dodawaniu bułki tartej do mielonych. Teraz wszyscy sięgają po inny składnik
Czytaj więcej >
Jajka sadzone od Ewy Wachowicz
Magdalena Patacz Zapomnij o oleju, jajka sadzone zrobisz na śmietanie. Kremowe śniadanie Wachowicz zapamiętasz na długo
Czytaj więcej >
Co można zrobić z owocami po kompocie? Pod żadnym pozorem ich nie wyrzucaj, są niezwykle cenne
Magdalena Patacz Co można zrobić z owocami po kompocie? Pod żadnym pozorem ich nie wyrzucaj, są niezwykle cenne
Czytaj więcej >
Leniwe w nowym wydaniu bez gotowania. Chrupiące kluseczki nigdy nie były tak dobre
Magdalena Patacz Leniwe w nowym wydaniu bez gotowania. Chrupiące kluseczki nigdy nie były tak dobre
Czytaj więcej >
Krótki poradnik na najlepszą karmelizowaną cebulę. Wspaniały dodatek do mięs czy klusek śląskich
Magdalena Patacz Krótki poradnik na najlepszą karmelizowaną cebulę. Wspaniały dodatek do mięs czy klusek śląskich
Czytaj więcej >
kotlety schabowe
Renata Materlińska Schabowe inne niż wszystkie. Chrupiące lecz doskonałe do odgrzewania
Czytaj więcej >
dżem jeżynowy
Renata Materlińska Przepis na domowy dżem jeżynowy. Idealny do pieczywa i deserów
Czytaj więcej >
sałatka makaronowa
Renata Materlińska Sałatka makaronowa zamiast obiadu. Doskonale syci, a zrobisz ją w 10 minut
Czytaj więcej >
Pierogi z niezwykłym farszem z pstrąga i koperkiem. Innowacyjna receptura zachwyca
Magdalena Patacz Pierogi z niezwykłym farszem z pstrąga i koperkiem. Innowacyjna receptura zachwyca
Czytaj więcej >
natka pietruszki
Renata Materlińska Jak przedłużyć świeżość natki pietruszki? Prosty trik rozwiąże problem więdnięcia
Czytaj więcej >
Ziemniaki w mleku kokosowym - przepis Ani Starmach
Emilia Maciejewska-Latosińska Ania Starmach pokazała, w czym gotuje ziemniaki. Zapomnij o zwykłej wodzie
Czytaj więcej >
rosół z kurkami
Aromatyczny rosół z kurkami. Zawsze pamiętaj o 1 zasadzie
Doskonałe powidło śliwkowe
Doskonałe powidło śliwkowe bez odrobiny cukru. Jedz bez wyrzutów sumienia
Mięso na kotlety mielone
Jakie mięso na kotlety mielone? Babcia Stasia zawsze wybiera 1 opcję
Jak zrobić idealnie miękkie kluski śląskie? Najlepsze gospodynie mają swój patent. Kluczowe są proporcje
Jak zrobić idealnie miękkie kluski śląskie? Najlepsze gospodynie mają swój patent
Placki ziemniaczane z kalafiorem i czosnkiem
Oprócz ziemniaków postaw na jeszcze jedno warzywo. Placki ziemniaczane nigdy nie były tak kuszące
Dlaczego do kawy warto wsypać szczyptę cynamonu? Efekt powala na łopatki
Dlaczego do kawy warto wsypać szczyptę cynamonu? Efekt powala na łopatki
racuchy
Budyniowe racuchy na maślance. Wybitnie smaczne i puszyste
Jak zrobić suszone pomidory? Dwa sposoby
Jak suszyć pomidory? Piekarnik nie jest jedyną możliwością
smażenie wątróbki
3 największe błędy przy smażeniu wątróbki. Teraz wątróbka zawsze wyjdzie ci miękka i soczysta
pasta z dyni
Najdoskonalsza pod słońcem pasta kanapkowa z pieczonej dyni. Więcej nie zjesz już żadnej innej
Pysznie pachnący i chrupiący chleb bez wyrabiania. Łatwiejszej receptury nie znajdziesz
Pysznie pachnący i chrupiący chleb bez wyrabiania. Łatwiejszej receptury nie znajdziesz
Pierogi ze szczawiem - prosty przepis na obiad
Pierogi bez gotowania z serem i szczawiem. Chrupiący pomysł na wyjątkowy obiad
Przebojowa bryndzówka, czyli góralska zupa z bryndzy. Zrobisz ją z kilku składników
Przebojowa bryndzówka, czyli góralska zupa z bryndzy. Zrobisz ją z kilku składników
kiszone ogórki
Dlaczego czosnek w kiszonych ogórkach robi się zielony? Zdradzamy, czy jest się czego obawiać
Mizeria z cukinii, czyli uwielbiany specjał w nowej wersji
Zamiast ogórków sięgnij po uwielbiany sezonowy przysmak. Mizeria w nowej wersji jako pierwsza zniknie z talerzy
Ciasto budyniowe
Boskie budyniowe ciasto bez pieczenia według przepisu Jakuba Kuronia. Zrobisz je z łatwością
Jak kroić cebulę żeby nie szczypała w oczy? Najlepsi kucharze mają niezawodny patent. Koniecznie wypróbuj
Jak kroić cebulę, żeby nie szczypała w oczy? Najlepsi kucharze mają niezawodny patent
Kotlety mielone bez bułki tartej
Zapomnij o dodawaniu bułki tartej do mielonych. Teraz wszyscy sięgają po inny składnik
Jajka sadzone od Ewy Wachowicz
Zapomnij o oleju, jajka sadzone zrobisz na śmietanie. Kremowe śniadanie Wachowicz zapamiętasz na długo
Co można zrobić z owocami po kompocie? Pod żadnym pozorem ich nie wyrzucaj, są niezwykle cenne
Co można zrobić z owocami po kompocie? Pod żadnym pozorem ich nie wyrzucaj, są niezwykle cenne
Leniwe w nowym wydaniu bez gotowania. Chrupiące kluseczki nigdy nie były tak dobre
Leniwe w nowym wydaniu bez gotowania. Chrupiące kluseczki nigdy nie były tak dobre
Krótki poradnik na najlepszą karmelizowaną cebulę. Wspaniały dodatek do mięs czy klusek śląskich
Krótki poradnik na najlepszą karmelizowaną cebulę. Wspaniały dodatek do mięs czy klusek śląskich
kotlety schabowe
Schabowe inne niż wszystkie. Chrupiące lecz doskonałe do odgrzewania
dżem jeżynowy
Przepis na domowy dżem jeżynowy. Idealny do pieczywa i deserów
sałatka makaronowa
Sałatka makaronowa zamiast obiadu. Doskonale syci, a zrobisz ją w 10 minut
Pierogi z niezwykłym farszem z pstrąga i koperkiem. Innowacyjna receptura zachwyca
Pierogi z niezwykłym farszem z pstrąga i koperkiem. Innowacyjna receptura zachwyca
natka pietruszki
Jak przedłużyć świeżość natki pietruszki? Prosty trik rozwiąże problem więdnięcia
Ziemniaki w mleku kokosowym - przepis Ani Starmach
Ania Starmach pokazała, w czym gotuje ziemniaki. Zapomnij o zwykłej wodzie