Gessler pokazała pierwsze fragmenty nowego sezonu Kuchennych Rewolucji
Magda Gessler nie od dziś uchodzi za jedną z najbarwniejszych postaci polskiego show-biznesu. Gwiazda od lat prowadzi kultowy program Kuchenne Rewolucje, który wciąż budzi wielkie emocje. Restauratorka pokazała niedawno zwiastun najnowszego sezonu hitowego show. Pewien szczegół zwrócił uwagę internautów,
Magda Gessler należy do najbarwniejszych postaci polskiego show biznesu. Gwiazda nie tylko z sukcesem prowadzi swoje restauracje, ale również program Kuchenne Rewolucje. Na instagramie restauratorki pojawił się zwiastun nowego sezonu show. Pewien szczegół wzbudził ogromne emocje.
Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:
Internauci komentują zwiastun Kuchennych Rewolucji
Gessler pokazała fragment nowego sezonu Kuchennych Rewolucji. Film spotkał się z ogromem komentarzy. Niektórzy internauci zdradzili, że nie mogą doczekać się nowych odcinków show, inni nie kryli swojego oburzenia!
Internautom nie spodobał się fakt, że w trakcie przygotowania kolacji znana restauratorka pracowała z rozpuszczonymi włosami i dotykała fryzury, robiąc potrawę. Co ciekawe jakiś czas temu sama Gessler zdradziła, dlaczego nie spina włosów podczas gotowania.
Dlaczego Gessler nie spina włosów podczas gotowania?
Jakiś czas temu dziennikarz Wideoportalu na You Tube zapytał się Magdy Gessler, czy nie obawia się sanepidu. Sama gwiazda postanowiła podejść do tematu z właściwą sobie lekkością oraz humorem.
Przyznała, że wcale nie jest wyjątkiem na skalę światową. Wybitni kucharze jak choćby Jamie Oliver i Nigella Lawson również nie przebywają w kuchni w czepku lub chuście.
Gwiazda obróciła też sytuację, w żart i przyznała, że ani ona ani inne gwiazdy kulinarne nie mają łupieżu, więc fani mogą spać spokojnie. Jednak z portalu Gastrowiedza możemy się dowiedzieć, że pracownicy gastronomii mają obowiązek noszenia czepków i jest to jedna z fundamentalnych zasad ich pracy.
Wszystkim miłośnikom Magdy Gessler polecamy jej wyjątkowe przepisy. Na naszej stronie znajdziecie m.in. sposób na idealne ciasto na pierogi oraz zupę pomidorową.
źródło: radio zet/ YouTube - wideoportal/ gastrowiedza