Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

ciasto
Zrobiłam na próbę ciasto „Marlenka”. Jest tak dobre, że zrobię go na niedzielę
Piekarnik i kostki do zmywarki
Weź kostkę do zmywarki i wsadź do piekarnika. Za ten trik ktoś powinien wygrać medal
zawijanie mięsa
Weź mięso mielone i zawiń je z serem. Dać komuś medal za ten przepis to mało
cebula
Zawiń w papier i połóż razem z cebulą. Podziękujesz za ten patent
czekolada na cieście francuskim
Tabliczkę czekolady zawijam w ciasto francuskie. Ten deser przygotowuję w 1 minutę, ale znika znacznie szybciej
ryba
Niedroga i bez ości. Ta ryba bije na głowę nawet dorsza
sernik
Od lat piekę sernik tylko z tego przepisu. Ten 1 dodatek jest w nim obowiązkowy
bosacka
Bosacka porównała imbir świeży z suszonym. Różnice są kolosalne, większość nie ma pojęcia
suszone grzyby
Żadne mleko. Suszone grzyby najlepiej moczyć w innym napoju
Ciasto Kubuś
Upiekłem ciasto Kubuś Czekoladowy od Heni. Ten deser zasługuje na medal
dżem Ewy Wachowicz
Mało kto robi z niej dżem. Przepis Wachowicz jest mistrzostwem
kalafior z patelni
Wrzuć kalafiora na patelnię i zalej tą masą. Po chwili wyjdzie pyszne danie
kiszona kapusta
Zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty kiszonej. Ta surówka pasuje do każdego obiadu
ciasto bez pieczenia
Ostatnio to moje ulubione ciasto bez pieczenia. Wystarczy wlać masę do naczynia i poczekać
śrubokręt i cytryna
Weź śrubokręt i wbij w cytrynę. Ten trik zasługuje na medal
szarlotka pod kruszonką
Przed andrzejkami piekę dwie blachy. To ciasto znika w sekundę, nie można mu się oprzeć
zupa ogórkowa
Nie ryż, nie ziemniaki. Wrzuć do ogórkowej, będzie 100 razy smaczniejsza
surówka z marchewki Ewy Wachowicz
Surówka z marchewki od Ewy Wachowicz jest hitem. Sekret tkwi w dodatkach
pieczywo
Kroję chleb i układam go w durszlaku. Na długi weekend nie ma nic lepszego
krokiety
Zapomnij o smażeniu naleśników. Najlepsze krokiety zrobisz z chleba tostowego
boczek
Sanepid znów apeluje do Polaków. Kupiłeś to mięso, koniecznie wyrzuć
zawijanie jabłek w ciasto francuskie
Kroję jabłka i zawijam je w ciasto francuskie. Ten deser jest lepszy nawet niż szarlotka
miska z sałatką
Ta sałatka pasuje na każdą okazję. Jest lepsza, niż gyros i jarzynowa razem wzięte
zepsuty kurczak
Zostawiła na blacie kuchennym surową pierś z kurczaka. Po chwili mięso zmieniło się w to
ciasto
Danuta Martyniuk jest mistrzynią w pieczeniu ciasta ze śliwkami. Robi się je błyskawicznie
kawa
Wsyp do kawy dwa dodatki, a waga pójdzie w dół. Raz na zawsze zapomnisz o cukrze
herbata
Najgorsza herbata, po jaką można sięgnąć. Omijaj szerokim łukiem
naleśniki
Naleśniki na obiad podałem z nietypowym farszem. Połączenie na medal
ciasto
Katarzyna Rachańska Zrobiłam na próbę ciasto „Marlenka”. Jest tak dobre, że zrobię go na niedzielę
Czytaj więcej >
Piekarnik i kostki do zmywarki
Adam Moskal Weź kostkę do zmywarki i wsadź do piekarnika. Za ten trik ktoś powinien wygrać medal
Czytaj więcej >
zawijanie mięsa
Przemysław Bociąga Weź mięso mielone i zawiń je z serem. Dać komuś medal za ten przepis to mało
Czytaj więcej >
cebula
Katarzyna Rachańska Zawiń w papier i połóż razem z cebulą. Podziękujesz za ten patent
Czytaj więcej >
czekolada na cieście francuskim
Przemysław Bociąga Tabliczkę czekolady zawijam w ciasto francuskie. Ten deser przygotowuję w 1 minutę, ale znika znacznie szybciej
Czytaj więcej >
ryba
Maciej Jurczyk Niedroga i bez ości. Ta ryba bije na głowę nawet dorsza
Czytaj więcej >
sernik
Katarzyna Rachańska Od lat piekę sernik tylko z tego przepisu. Ten 1 dodatek jest w nim obowiązkowy
Czytaj więcej >
bosacka
Katarzyna Rachańska Bosacka porównała imbir świeży z suszonym. Różnice są kolosalne, większość nie ma pojęcia
Czytaj więcej >
suszone grzyby
Maciej Jurczyk Żadne mleko. Suszone grzyby najlepiej moczyć w innym napoju
Czytaj więcej >
Ciasto Kubuś
Maciej Jurczyk Upiekłem ciasto Kubuś Czekoladowy od Heni. Ten deser zasługuje na medal
Czytaj więcej >
dżem Ewy Wachowicz
Monika Dec Mało kto robi z niej dżem. Przepis Wachowicz jest mistrzostwem
Czytaj więcej >
kalafior z patelni
Katarzyna Rachańska Wrzuć kalafiora na patelnię i zalej tą masą. Po chwili wyjdzie pyszne danie
Czytaj więcej >
kiszona kapusta
Katarzyna Rachańska Zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty kiszonej. Ta surówka pasuje do każdego obiadu
Czytaj więcej >
ciasto bez pieczenia
Przemysław Bociąga Ostatnio to moje ulubione ciasto bez pieczenia. Wystarczy wlać masę do naczynia i poczekać
Czytaj więcej >
śrubokręt i cytryna
Przemysław Bociąga Weź śrubokręt i wbij w cytrynę. Ten trik zasługuje na medal
Czytaj więcej >
szarlotka pod kruszonką
Przemysław Bociąga Przed andrzejkami piekę dwie blachy. To ciasto znika w sekundę, nie można mu się oprzeć
Czytaj więcej >
zupa ogórkowa
Przemysław Bociąga Nie ryż, nie ziemniaki. Wrzuć do ogórkowej, będzie 100 razy smaczniejsza
Czytaj więcej >
surówka z marchewki Ewy Wachowicz
Magdalena Patacz Surówka z marchewki od Ewy Wachowicz jest hitem. Sekret tkwi w dodatkach
Czytaj więcej >
pieczywo
Katarzyna Rachańska Kroję chleb i układam go w durszlaku. Na długi weekend nie ma nic lepszego
Czytaj więcej >
krokiety
Katarzyna Rachańska Zapomnij o smażeniu naleśników. Najlepsze krokiety zrobisz z chleba tostowego
Czytaj więcej >
boczek
Przemysław Bociąga Sanepid znów apeluje do Polaków. Kupiłeś to mięso, koniecznie wyrzuć
Czytaj więcej >
zawijanie jabłek w ciasto francuskie
Maciej Jurczyk Kroję jabłka i zawijam je w ciasto francuskie. Ten deser jest lepszy nawet niż szarlotka
Czytaj więcej >
miska z sałatką
Aleksandra Proch Ta sałatka pasuje na każdą okazję. Jest lepsza, niż gyros i jarzynowa razem wzięte
Czytaj więcej >
zepsuty kurczak
Przemysław Bociąga Zostawiła na blacie kuchennym surową pierś z kurczaka. Po chwili mięso zmieniło się w to
Czytaj więcej >
ciasto
Katarzyna Rachańska Danuta Martyniuk jest mistrzynią w pieczeniu ciasta ze śliwkami. Robi się je błyskawicznie
Czytaj więcej >
kawa
Przemysław Bociąga Wsyp do kawy dwa dodatki, a waga pójdzie w dół. Raz na zawsze zapomnisz o cukrze
Czytaj więcej >
herbata
Monika Dec Najgorsza herbata, po jaką można sięgnąć. Omijaj szerokim łukiem
Czytaj więcej >
naleśniki
Przemysław Bociąga Naleśniki na obiad podałem z nietypowym farszem. Połączenie na medal
Czytaj więcej >
ciasto
Zrobiłam na próbę ciasto „Marlenka”. Jest tak dobre, że zrobię go na niedzielę
Piekarnik i kostki do zmywarki
Weź kostkę do zmywarki i wsadź do piekarnika. Za ten trik ktoś powinien wygrać medal
zawijanie mięsa
Weź mięso mielone i zawiń je z serem. Dać komuś medal za ten przepis to mało
cebula
Zawiń w papier i połóż razem z cebulą. Podziękujesz za ten patent
czekolada na cieście francuskim
Tabliczkę czekolady zawijam w ciasto francuskie. Ten deser przygotowuję w 1 minutę, ale znika znacznie szybciej
ryba
Niedroga i bez ości. Ta ryba bije na głowę nawet dorsza
sernik
Od lat piekę sernik tylko z tego przepisu. Ten 1 dodatek jest w nim obowiązkowy
bosacka
Bosacka porównała imbir świeży z suszonym. Różnice są kolosalne, większość nie ma pojęcia
suszone grzyby
Żadne mleko. Suszone grzyby najlepiej moczyć w innym napoju
Ciasto Kubuś
Upiekłem ciasto Kubuś Czekoladowy od Heni. Ten deser zasługuje na medal
dżem Ewy Wachowicz
Mało kto robi z niej dżem. Przepis Wachowicz jest mistrzostwem
kalafior z patelni
Wrzuć kalafiora na patelnię i zalej tą masą. Po chwili wyjdzie pyszne danie
kiszona kapusta
Zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty kiszonej. Ta surówka pasuje do każdego obiadu
ciasto bez pieczenia
Ostatnio to moje ulubione ciasto bez pieczenia. Wystarczy wlać masę do naczynia i poczekać
śrubokręt i cytryna
Weź śrubokręt i wbij w cytrynę. Ten trik zasługuje na medal
szarlotka pod kruszonką
Przed andrzejkami piekę dwie blachy. To ciasto znika w sekundę, nie można mu się oprzeć
zupa ogórkowa
Nie ryż, nie ziemniaki. Wrzuć do ogórkowej, będzie 100 razy smaczniejsza
surówka z marchewki Ewy Wachowicz
Surówka z marchewki od Ewy Wachowicz jest hitem. Sekret tkwi w dodatkach
pieczywo
Kroję chleb i układam go w durszlaku. Na długi weekend nie ma nic lepszego
krokiety
Zapomnij o smażeniu naleśników. Najlepsze krokiety zrobisz z chleba tostowego
boczek
Sanepid znów apeluje do Polaków. Kupiłeś to mięso, koniecznie wyrzuć
zawijanie jabłek w ciasto francuskie
Kroję jabłka i zawijam je w ciasto francuskie. Ten deser jest lepszy nawet niż szarlotka
miska z sałatką
Ta sałatka pasuje na każdą okazję. Jest lepsza, niż gyros i jarzynowa razem wzięte
zepsuty kurczak
Zostawiła na blacie kuchennym surową pierś z kurczaka. Po chwili mięso zmieniło się w to
ciasto
Danuta Martyniuk jest mistrzynią w pieczeniu ciasta ze śliwkami. Robi się je błyskawicznie
kawa
Wsyp do kawy dwa dodatki, a waga pójdzie w dół. Raz na zawsze zapomnisz o cukrze
herbata
Najgorsza herbata, po jaką można sięgnąć. Omijaj szerokim łukiem
naleśniki
Naleśniki na obiad podałem z nietypowym farszem. Połączenie na medal