Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

pieczeń z jabłkiem
Co roku na Wielkanoc robię pieczony schab z przepisu Strzelczyka. Ten owoc doskonale podkreśla jego smak
rosół
Najgorsze możliwe mięso na rosół, a niektórzy wciąż po nie sięgają. Omijaj szerokim łukiem
kluski ruskie
Ostatnio to moje ulubione kluski. Smakują lepiej od kopytek, podziękujesz za ten przepis
szatkowanie kapusty
Siekam kapustę i łączę z tymi dodatkami. W chwilę mam obiad na cały weekend
sałatka z selerem
Ta sałatka bije na głowę nawet jarzynową. W tym roku podam ją na Wielkanoc
świąteczna szynka
Strzelczyk pokazał najlepszy przepis na szynkę. Zrobię taką samą na świąteczny obiad
roladki w boczku
Zawijam mięso w boczek i zapiekam. To najlepsze roladki na niedzielny obiad
babka wielkanocna
Ten przepis na wielkanocną babkę ma 150 lat! Ciasto co roku jest ozdobą mojego świątecznego stołu
smażenie bezmięsnych kotletów
W każdy piątek robię takie kotlety. Nawet bez mięsa smakują jak mielone
babka wielkanocna
Taką babkę podam w tym roku na Wielkanoc. Nadzienie to prawdziwy hit
zupa
Przy tej zupie zapomnisz o grochówce. Najesz się nią bardziej niż drugim daniem
tłuczenie ziemniaków
Gotuję ziemniaki, ubijam i dodaję kilka składników. To mój ulubiony przepis na placki
rolada kanapkowa
Ta kanapkowa rolada to moje danie popisowe. Nawet teściowa poprosiła o przepis
wątróbka w słoiku
Biorę jabłko, cebulkę i wątróbkę i wsadzam je do słoika. Za ten obłędny przepis podziękujesz mi później
papiloty z papieru do pieczenia
Zawijam proste składniki w pergamin i wkładam do piekarnika. Nie znam lepszego sposobu na szybki obiad
sernik
To najlepszy przepis na sernik. Nie pęka, nie opada i zawsze się udaje, sekret tkwi w tym dodatku
zapiekanka
Ziemniaki, boczek i kilka dodatków, ten obiad to hit. Jest tani i zrobisz go w chwilę
zupa
Żadna ogórkowa, ta zupa jest 100 razy lepsza. Cudownie rozgrzewa i syci na długie godziny
surówka
Ta surówka z marchewki smakuje lepiej niż z restauracji. Cały sekret tkwi w jednym dodatku
ziemniaki
Ugotuj ziemniaki, ułóż na blasze i rozgnieć szklanką. Ktoś za ten przepis powinien dostać nagrodę
ciasto bez pieczenia
Wykładam blaszkę krakersami i dodaję tę masę. Moje ciasto bez pieczenia nie ma sobie równych
fasolka po bretońsku
Tę fasolkę po bretońsku zrobisz w 15 minut. Szybko, prosto i bez namaczania
jajka
Weź jajko i owiń gumką recepturką, ten patent to hit. Żałuję, że wcześniej go nie znałam
surowa wątróbka
Żadna patelnia, żaden tłuszcz. Na wątróbkę drobiową mam 100 razy lepszy sposób
zapiekanka
Kroję 3 składniki i zalewam je prostym sosem. Tę sałatkę domownicy wyrywają sobie z rąk
mięso w misce
Zawsze dodaję ten składnik przy marynowaniu mięsa. Dzięki temu moja karkówka rozpada się pod widelcem
surówka
Wystarczy kapka, by surówka smakowała lepiej, niż w restauracji. To tajny składnik stosowany „u chińczyka"
rolada
Taką roladę podam w tym roku na Wielkanoc. Nikt nie zgadnie w co zawijam farsz
pieczeń z jabłkiem
Maciej Jurczyk Co roku na Wielkanoc robię pieczony schab z przepisu Strzelczyka. Ten owoc doskonale podkreśla jego smak
Czytaj więcej >
rosół
Katarzyna Rachańska Najgorsze możliwe mięso na rosół, a niektórzy wciąż po nie sięgają. Omijaj szerokim łukiem
Czytaj więcej >
kluski ruskie
Katarzyna Rachańska Ostatnio to moje ulubione kluski. Smakują lepiej od kopytek, podziękujesz za ten przepis
Czytaj więcej >
szatkowanie kapusty
Przemysław Bociąga Siekam kapustę i łączę z tymi dodatkami. W chwilę mam obiad na cały weekend
Czytaj więcej >
sałatka z selerem
Przemysław Bociąga Ta sałatka bije na głowę nawet jarzynową. W tym roku podam ją na Wielkanoc
Czytaj więcej >
świąteczna szynka
Przemysław Bociąga Strzelczyk pokazał najlepszy przepis na szynkę. Zrobię taką samą na świąteczny obiad
Czytaj więcej >
roladki w boczku
Przemysław Bociąga Zawijam mięso w boczek i zapiekam. To najlepsze roladki na niedzielny obiad
Czytaj więcej >
babka wielkanocna
Przemysław Bociąga Ten przepis na wielkanocną babkę ma 150 lat! Ciasto co roku jest ozdobą mojego świątecznego stołu
Czytaj więcej >
smażenie bezmięsnych kotletów
Maciej Jurczyk W każdy piątek robię takie kotlety. Nawet bez mięsa smakują jak mielone
Czytaj więcej >
babka wielkanocna
Maciej Jurczyk Taką babkę podam w tym roku na Wielkanoc. Nadzienie to prawdziwy hit
Czytaj więcej >
zupa
Maciej Jurczyk Przy tej zupie zapomnisz o grochówce. Najesz się nią bardziej niż drugim daniem
Czytaj więcej >
tłuczenie ziemniaków
Maciej Jurczyk Gotuję ziemniaki, ubijam i dodaję kilka składników. To mój ulubiony przepis na placki
Czytaj więcej >
rolada kanapkowa
Przemysław Bociąga Ta kanapkowa rolada to moje danie popisowe. Nawet teściowa poprosiła o przepis
Czytaj więcej >
wątróbka w słoiku
Przemysław Bociąga Biorę jabłko, cebulkę i wątróbkę i wsadzam je do słoika. Za ten obłędny przepis podziękujesz mi później
Czytaj więcej >
papiloty z papieru do pieczenia
Przemysław Bociąga Zawijam proste składniki w pergamin i wkładam do piekarnika. Nie znam lepszego sposobu na szybki obiad
Czytaj więcej >
sernik
Katarzyna Rachańska To najlepszy przepis na sernik. Nie pęka, nie opada i zawsze się udaje, sekret tkwi w tym dodatku
Czytaj więcej >
zapiekanka
Katarzyna Rachańska Ziemniaki, boczek i kilka dodatków, ten obiad to hit. Jest tani i zrobisz go w chwilę
Czytaj więcej >
zupa
Katarzyna Rachańska Żadna ogórkowa, ta zupa jest 100 razy lepsza. Cudownie rozgrzewa i syci na długie godziny
Czytaj więcej >
surówka
Katarzyna Rachańska Ta surówka z marchewki smakuje lepiej niż z restauracji. Cały sekret tkwi w jednym dodatku
Czytaj więcej >
ziemniaki
Katarzyna Rachańska Ugotuj ziemniaki, ułóż na blasze i rozgnieć szklanką. Ktoś za ten przepis powinien dostać nagrodę
Czytaj więcej >
ciasto bez pieczenia
Katarzyna Rachańska Wykładam blaszkę krakersami i dodaję tę masę. Moje ciasto bez pieczenia nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
fasolka po bretońsku
Katarzyna Rachańska Tę fasolkę po bretońsku zrobisz w 15 minut. Szybko, prosto i bez namaczania
Czytaj więcej >
jajka
Katarzyna Rachańska Weź jajko i owiń gumką recepturką, ten patent to hit. Żałuję, że wcześniej go nie znałam
Czytaj więcej >
surowa wątróbka
Przemysław Bociąga Żadna patelnia, żaden tłuszcz. Na wątróbkę drobiową mam 100 razy lepszy sposób
Czytaj więcej >
zapiekanka
Przemysław Bociąga Kroję 3 składniki i zalewam je prostym sosem. Tę sałatkę domownicy wyrywają sobie z rąk
Czytaj więcej >
mięso w misce
Przemysław Bociąga Zawsze dodaję ten składnik przy marynowaniu mięsa. Dzięki temu moja karkówka rozpada się pod widelcem
Czytaj więcej >
surówka
Katarzyna Rachańska Wystarczy kapka, by surówka smakowała lepiej, niż w restauracji. To tajny składnik stosowany „u chińczyka"
Czytaj więcej >
rolada
Maciej Jurczyk Taką roladę podam w tym roku na Wielkanoc. Nikt nie zgadnie w co zawijam farsz
Czytaj więcej >
pieczeń z jabłkiem
Co roku na Wielkanoc robię pieczony schab z przepisu Strzelczyka. Ten owoc doskonale podkreśla jego smak
rosół
Najgorsze możliwe mięso na rosół, a niektórzy wciąż po nie sięgają. Omijaj szerokim łukiem
kluski ruskie
Ostatnio to moje ulubione kluski. Smakują lepiej od kopytek, podziękujesz za ten przepis
szatkowanie kapusty
Siekam kapustę i łączę z tymi dodatkami. W chwilę mam obiad na cały weekend
sałatka z selerem
Ta sałatka bije na głowę nawet jarzynową. W tym roku podam ją na Wielkanoc
świąteczna szynka
Strzelczyk pokazał najlepszy przepis na szynkę. Zrobię taką samą na świąteczny obiad
roladki w boczku
Zawijam mięso w boczek i zapiekam. To najlepsze roladki na niedzielny obiad
babka wielkanocna
Ten przepis na wielkanocną babkę ma 150 lat! Ciasto co roku jest ozdobą mojego świątecznego stołu
smażenie bezmięsnych kotletów
W każdy piątek robię takie kotlety. Nawet bez mięsa smakują jak mielone
babka wielkanocna
Taką babkę podam w tym roku na Wielkanoc. Nadzienie to prawdziwy hit
zupa
Przy tej zupie zapomnisz o grochówce. Najesz się nią bardziej niż drugim daniem
tłuczenie ziemniaków
Gotuję ziemniaki, ubijam i dodaję kilka składników. To mój ulubiony przepis na placki
rolada kanapkowa
Ta kanapkowa rolada to moje danie popisowe. Nawet teściowa poprosiła o przepis
wątróbka w słoiku
Biorę jabłko, cebulkę i wątróbkę i wsadzam je do słoika. Za ten obłędny przepis podziękujesz mi później
papiloty z papieru do pieczenia
Zawijam proste składniki w pergamin i wkładam do piekarnika. Nie znam lepszego sposobu na szybki obiad
sernik
To najlepszy przepis na sernik. Nie pęka, nie opada i zawsze się udaje, sekret tkwi w tym dodatku
zapiekanka
Ziemniaki, boczek i kilka dodatków, ten obiad to hit. Jest tani i zrobisz go w chwilę
zupa
Żadna ogórkowa, ta zupa jest 100 razy lepsza. Cudownie rozgrzewa i syci na długie godziny
surówka
Ta surówka z marchewki smakuje lepiej niż z restauracji. Cały sekret tkwi w jednym dodatku
ziemniaki
Ugotuj ziemniaki, ułóż na blasze i rozgnieć szklanką. Ktoś za ten przepis powinien dostać nagrodę
ciasto bez pieczenia
Wykładam blaszkę krakersami i dodaję tę masę. Moje ciasto bez pieczenia nie ma sobie równych
fasolka po bretońsku
Tę fasolkę po bretońsku zrobisz w 15 minut. Szybko, prosto i bez namaczania
jajka
Weź jajko i owiń gumką recepturką, ten patent to hit. Żałuję, że wcześniej go nie znałam
surowa wątróbka
Żadna patelnia, żaden tłuszcz. Na wątróbkę drobiową mam 100 razy lepszy sposób
zapiekanka
Kroję 3 składniki i zalewam je prostym sosem. Tę sałatkę domownicy wyrywają sobie z rąk
mięso w misce
Zawsze dodaję ten składnik przy marynowaniu mięsa. Dzięki temu moja karkówka rozpada się pod widelcem
surówka
Wystarczy kapka, by surówka smakowała lepiej, niż w restauracji. To tajny składnik stosowany „u chińczyka"
rolada
Taką roladę podam w tym roku na Wielkanoc. Nikt nie zgadnie w co zawijam farsz