Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

śniadanie
Posiekaj szczypiorek i dodaj jajka. Za ten patent na śniadanie ktoś powinien dostać medal
chleb z mięsem mielonym
Weź mięso mielone i rozsmaruj na chlebie. Dawno nie jadłam czegoś tak pysznego
deser
Wlewam mleko i jajka do herbatników i odpalam blender. Ten deser to hit w moim domu
ciasto
Kroję kiwi, wlewam do nich jajka i odpalam blender. Nikt nie wierzy, co z tego wychodzi
zalewanie ciastek masą
Zalewam jabłka tą masą i wsadzam do pieca. Jabłecznik wychodzi tak delikatny, że rozpływa się w ustach
konfitury
Zrywam i dodaję do konfitury z jeżyn. Zajadamy się nią przez całą zimę
pierś z kurczaka z dodatkami
Kroję mięso i mieszam z kilkoma składnikami. Ten szybki obiad z niczego robię w kilka chwil
drylowanie wiśni agrafką
Weź agrafkę i wbij w wiśnie. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
koperek
Pamiętaj o tym przed mrożeniem koperku. Dzięki temu zachowa swój kolor
naleśniki
Zalewam naleśniki mlekiem. Koleżanki były zdziwione, teraz robią tak samo
warzywna sałatka na majówkę
W tym roku na majówkę podam taką sałatkę. Z grillowanym mięsem nic nie komponuje się lepiej
szyld dino
W Dino do reszty powariowali, tylko dziś masa produktów za bezcen. Lepiej się śpieszyć
zalewanie truskawek ciastem
Układam truskawki na patelni i zalewam ciastem. Ostatnio to mój ulubiony deser
Tomasz Jakubiak
Najnowsze wieści od Tomasza Jakubiaka. Nie krył rozczarowania
schab z cebulą
Pokrój cebulę i ułóż plastry schabu. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
ciasto w formie
Pokrój truskawki i zmieszaj je z tą masą. Do końca sezonu to ciasto będzie hitem
malinowa chmurka
Takie ciasto robię co roku na 15 sierpnia. Moja rodzina jest nim zachwycona
placki ziemniaczane
Do placków ziemniaczanych dodaję te 2 składniki. Żadne inne nie mogą się z nimi równać
Ciasto z truskawkami
Przepis na to ciasto mam z notesiku babci. Robię je zawsze w sezonie, najlepsze jest ze świeżych truskawek
Kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami
Biorę truskawki, rabarbar i szybciutko robię kruche ciasto z kruszonką. Tak smakuje tylko w maju
racuchy
W życiu nie jadłem tak puszystych racuchów. Sekretem ich smaku jest ten składnik
kotlety mielone na talerzu
Zapomnij o smażeniu kotletów mielonych. Ten patent jest 100 razy lepszy
rolady na deser
Tę roladę robię w chwilę z zaledwie kilku składników. To mój ulubiony deser na lato
aluminiowe tacki na grilla
Używasz takich tacek do grillowania? Poważny błąd, przez nie jedzenie będzie do niczego
naleśniki z serem
Do sera na naleśniki zawsze dodaję ten składnik. W życiu nie jadłem nic bardziej kremowego
pasztet z cukinii
Mój pasztet z cukinii słynie w całej rodzinie. Zawsze dodaję do niego łyżeczkę tej przyprawy
rosół
Znajoma kucharka doradziła mi czym doprawić rosół. W życiu bym nie wpadł na taki dodatek
gołąbki
Zapomnij o mięsie mielonym i ryżu. Ten farsz do gołąbków bije inne na głowę, musisz spróbować
śniadanie
Katarzyna Rachańska Posiekaj szczypiorek i dodaj jajka. Za ten patent na śniadanie ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
chleb z mięsem mielonym
Katarzyna Rachańska Weź mięso mielone i rozsmaruj na chlebie. Dawno nie jadłam czegoś tak pysznego
Czytaj więcej >
deser
Katarzyna Rachańska Wlewam mleko i jajka do herbatników i odpalam blender. Ten deser to hit w moim domu
Czytaj więcej >
ciasto
Katarzyna Rachańska Kroję kiwi, wlewam do nich jajka i odpalam blender. Nikt nie wierzy, co z tego wychodzi
Czytaj więcej >
zalewanie ciastek masą
Maciej Jurczyk Zalewam jabłka tą masą i wsadzam do pieca. Jabłecznik wychodzi tak delikatny, że rozpływa się w ustach
Czytaj więcej >
konfitury
Maciej Jurczyk Zrywam i dodaję do konfitury z jeżyn. Zajadamy się nią przez całą zimę
Czytaj więcej >
pierś z kurczaka z dodatkami
Maciej Jurczyk Kroję mięso i mieszam z kilkoma składnikami. Ten szybki obiad z niczego robię w kilka chwil
Czytaj więcej >
drylowanie wiśni agrafką
Maciej Jurczyk Weź agrafkę i wbij w wiśnie. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
koperek
Katarzyna Rachańska Pamiętaj o tym przed mrożeniem koperku. Dzięki temu zachowa swój kolor
Czytaj więcej >
naleśniki
Katarzyna Rachańska Zalewam naleśniki mlekiem. Koleżanki były zdziwione, teraz robią tak samo
Czytaj więcej >
warzywna sałatka na majówkę
Maciej Jurczyk W tym roku na majówkę podam taką sałatkę. Z grillowanym mięsem nic nie komponuje się lepiej
Czytaj więcej >
szyld dino
Przemysław Bociąga W Dino do reszty powariowali, tylko dziś masa produktów za bezcen. Lepiej się śpieszyć
Czytaj więcej >
zalewanie truskawek ciastem
Przemysław Bociąga Układam truskawki na patelni i zalewam ciastem. Ostatnio to mój ulubiony deser
Czytaj więcej >
Tomasz Jakubiak
Monika Dec Najnowsze wieści od Tomasza Jakubiaka. Nie krył rozczarowania
Czytaj więcej >
schab z cebulą
Katarzyna Rachańska Pokrój cebulę i ułóż plastry schabu. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
ciasto w formie
Przemysław Bociąga Pokrój truskawki i zmieszaj je z tą masą. Do końca sezonu to ciasto będzie hitem
Czytaj więcej >
malinowa chmurka
Maciej Jurczyk Takie ciasto robię co roku na 15 sierpnia. Moja rodzina jest nim zachwycona
Czytaj więcej >
placki ziemniaczane
Maciej Jurczyk Do placków ziemniaczanych dodaję te 2 składniki. Żadne inne nie mogą się z nimi równać
Czytaj więcej >
Ciasto z truskawkami
Przemysław Bociąga Przepis na to ciasto mam z notesiku babci. Robię je zawsze w sezonie, najlepsze jest ze świeżych truskawek
Czytaj więcej >
Kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami
Przemysław Bociąga Biorę truskawki, rabarbar i szybciutko robię kruche ciasto z kruszonką. Tak smakuje tylko w maju
Czytaj więcej >
racuchy
Maciej Jurczyk W życiu nie jadłem tak puszystych racuchów. Sekretem ich smaku jest ten składnik
Czytaj więcej >
kotlety mielone na talerzu
Przemysław Bociąga Zapomnij o smażeniu kotletów mielonych. Ten patent jest 100 razy lepszy
Czytaj więcej >
rolady na deser
Maciej Jurczyk Tę roladę robię w chwilę z zaledwie kilku składników. To mój ulubiony deser na lato
Czytaj więcej >
aluminiowe tacki na grilla
Przemysław Bociąga Używasz takich tacek do grillowania? Poważny błąd, przez nie jedzenie będzie do niczego
Czytaj więcej >
naleśniki z serem
Przemysław Bociąga Do sera na naleśniki zawsze dodaję ten składnik. W życiu nie jadłem nic bardziej kremowego
Czytaj więcej >
pasztet z cukinii
Katarzyna Rachańska Mój pasztet z cukinii słynie w całej rodzinie. Zawsze dodaję do niego łyżeczkę tej przyprawy
Czytaj więcej >
rosół
Maciej Jurczyk Znajoma kucharka doradziła mi czym doprawić rosół. W życiu bym nie wpadł na taki dodatek
Czytaj więcej >
gołąbki
Maciej Jurczyk Zapomnij o mięsie mielonym i ryżu. Ten farsz do gołąbków bije inne na głowę, musisz spróbować
Czytaj więcej >
śniadanie
Posiekaj szczypiorek i dodaj jajka. Za ten patent na śniadanie ktoś powinien dostać medal
chleb z mięsem mielonym
Weź mięso mielone i rozsmaruj na chlebie. Dawno nie jadłam czegoś tak pysznego
deser
Wlewam mleko i jajka do herbatników i odpalam blender. Ten deser to hit w moim domu
ciasto
Kroję kiwi, wlewam do nich jajka i odpalam blender. Nikt nie wierzy, co z tego wychodzi
zalewanie ciastek masą
Zalewam jabłka tą masą i wsadzam do pieca. Jabłecznik wychodzi tak delikatny, że rozpływa się w ustach
konfitury
Zrywam i dodaję do konfitury z jeżyn. Zajadamy się nią przez całą zimę
pierś z kurczaka z dodatkami
Kroję mięso i mieszam z kilkoma składnikami. Ten szybki obiad z niczego robię w kilka chwil
drylowanie wiśni agrafką
Weź agrafkę i wbij w wiśnie. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
koperek
Pamiętaj o tym przed mrożeniem koperku. Dzięki temu zachowa swój kolor
naleśniki
Zalewam naleśniki mlekiem. Koleżanki były zdziwione, teraz robią tak samo
warzywna sałatka na majówkę
W tym roku na majówkę podam taką sałatkę. Z grillowanym mięsem nic nie komponuje się lepiej
szyld dino
W Dino do reszty powariowali, tylko dziś masa produktów za bezcen. Lepiej się śpieszyć
zalewanie truskawek ciastem
Układam truskawki na patelni i zalewam ciastem. Ostatnio to mój ulubiony deser
Tomasz Jakubiak
Najnowsze wieści od Tomasza Jakubiaka. Nie krył rozczarowania
schab z cebulą
Pokrój cebulę i ułóż plastry schabu. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
ciasto w formie
Pokrój truskawki i zmieszaj je z tą masą. Do końca sezonu to ciasto będzie hitem
malinowa chmurka
Takie ciasto robię co roku na 15 sierpnia. Moja rodzina jest nim zachwycona
placki ziemniaczane
Do placków ziemniaczanych dodaję te 2 składniki. Żadne inne nie mogą się z nimi równać
Ciasto z truskawkami
Przepis na to ciasto mam z notesiku babci. Robię je zawsze w sezonie, najlepsze jest ze świeżych truskawek
Kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami
Biorę truskawki, rabarbar i szybciutko robię kruche ciasto z kruszonką. Tak smakuje tylko w maju
racuchy
W życiu nie jadłem tak puszystych racuchów. Sekretem ich smaku jest ten składnik
kotlety mielone na talerzu
Zapomnij o smażeniu kotletów mielonych. Ten patent jest 100 razy lepszy
rolady na deser
Tę roladę robię w chwilę z zaledwie kilku składników. To mój ulubiony deser na lato
aluminiowe tacki na grilla
Używasz takich tacek do grillowania? Poważny błąd, przez nie jedzenie będzie do niczego
naleśniki z serem
Do sera na naleśniki zawsze dodaję ten składnik. W życiu nie jadłem nic bardziej kremowego
pasztet z cukinii
Mój pasztet z cukinii słynie w całej rodzinie. Zawsze dodaję do niego łyżeczkę tej przyprawy
rosół
Znajoma kucharka doradziła mi czym doprawić rosół. W życiu bym nie wpadł na taki dodatek
gołąbki
Zapomnij o mięsie mielonym i ryżu. Ten farsz do gołąbków bije inne na głowę, musisz spróbować