Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

karp i Kamil Okrasa
Żadna panierka, żadna galareta. Karpia na Wigilię podaj jak Okrasa, zachwyty gwarantowane
fusy po kawie
Nie wyrzucaj fusów po kawie. Tak wykorzystasz je w swojej kuchni
deser
Nikt nie wierzy, że robię ten deser bez żelatyny. Jest idealny na rodzinne przyjęcia
nadziewanie czosnku na widelec
Weź czosnek i wbij w niego widelec. Szkoda, że nie poznałem tego patentu wcześniej
Koperek w pudełku
Zanim zamrozisz koperek, zrób z nim 1 rzecz. Będzie świeży, jakbyś dopiero go pokroił
sernik na zimno
Przepis na ten sernik dostałem od sąsiadki. Jest tak dobry, że robię od razu podwójną porcję
mięso na kotlety mielone
Zetrzyj na tarce i dodaj do masy na mielone. Te kotlety smakują obłędnie, musisz ich spróbować
surówka
Ta surówka z młodej kapusty to hit. Nie zgadniesz, z czego robię do niej sos
zawijanie rolady z mielonego
Zawijam mięso mielone w ciasto. Taki obiad jest teraz hitem w moim domu
zalewanie brzoskwiń
Ułóż brzoskwinie z puszki i zalej tą masą. To ciasto mógłbym jeść bez przerwy, robię je w chwilę
chałwa
Mieszam 2 składniki i wkładam do lodówki. Tak dobrej chałwy nie kupisz w żadnym sklepie
formowanie placków ziemniaczanych
To najlepsze placki ziemniaczane, jakie jadłem w życiu. Co za genialny pomysł
szybki sernik na herbatnikach
Rodzina bez przerwy prosi mnie o ten sernik. Na szczęście robię go błyskawicznie, zawsze się udaje
pierogi
Zetrzyj na tarce i dodaj do mięsa. Jak dla mnie nie ma lepszego farszu na pierogi
mięso mielone
Zetrzyj i dodaj do masy na mielone. Kotlety wyjdą soczyste, jak nigdy wcześniej
Zupa z fasolki
Dodaję 4 sztuki i zupa z fasolki staje się hitem. Latem jem tylko to
sałatka
Tę ekspresową sałatkę do grilla robię z 4 składników. Główny z nich najpierw dziwi, po chwili zachwyca smakiem
zupa
Napakowana chemią i sztucznymi barwnikami, a Polacy wciąż ją wlewają do zup. Lepiej jej unikaj
sernik na zimno
Latem zawsze robię taki sernik na zimno. Nie uwierzysz, co jest głównym składnikiem
sernik
Rodzina bez przerwy prosi mnie o to ciasto. Sernik z jogurtów greckich jest w moim domu hitem
pęczek koperku
Żaden słoik z solą. Zalewam koperek tym składnikiem i mrożę, ten patent bije na głowę inne
Stół wigilijny
Kościół stawia sprawę jasno, tak wygląda post przed i w trakcie Wigilii
rosół
Na Śląsku wrzucają do rosołu nietypowy składnik. Pół Polski łapie się za głowy
mrożone truskawki
Mrożenia truskawek nauczyła mnie babcia. Jedna porada jest bezcenna, mało kto o tym pamięta
faszerowany mięsem ziemniak
Wydrąż ziemniaki i wypchaj mięsem mielonym. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
danie z ciasta francuskiego
Weź ciasto francuskie i zgnieć je praską do ziemniaków. Ktoś za ten patent powinien dostać medal
pokrojony arbuz
Pokazała jak usunąć wszystkie pestki z arbuza. To prostsze niż może się wydawać
sernik n zimno
Na Dzień Ojca zrobię sernik na zimno. Przy tym starym przepisie inne się chowają
karp i Kamil Okrasa
Maciej Jurczyk Żadna panierka, żadna galareta. Karpia na Wigilię podaj jak Okrasa, zachwyty gwarantowane
Czytaj więcej >
fusy po kawie
Maciej Jurczyk Nie wyrzucaj fusów po kawie. Tak wykorzystasz je w swojej kuchni
Czytaj więcej >
deser
Katarzyna Rachańska Nikt nie wierzy, że robię ten deser bez żelatyny. Jest idealny na rodzinne przyjęcia
Czytaj więcej >
nadziewanie czosnku na widelec
Przemysław Bociąga Weź czosnek i wbij w niego widelec. Szkoda, że nie poznałem tego patentu wcześniej
Czytaj więcej >
Koperek w pudełku
Adam Moskal Zanim zamrozisz koperek, zrób z nim 1 rzecz. Będzie świeży, jakbyś dopiero go pokroił
Czytaj więcej >
sernik na zimno
Maciej Jurczyk Przepis na ten sernik dostałem od sąsiadki. Jest tak dobry, że robię od razu podwójną porcję
Czytaj więcej >
mięso na kotlety mielone
Katarzyna Rachańska Zetrzyj na tarce i dodaj do masy na mielone. Te kotlety smakują obłędnie, musisz ich spróbować
Czytaj więcej >
surówka
Maciej Jurczyk Ta surówka z młodej kapusty to hit. Nie zgadniesz, z czego robię do niej sos
Czytaj więcej >
zawijanie rolady z mielonego
Przemysław Bociąga Zawijam mięso mielone w ciasto. Taki obiad jest teraz hitem w moim domu
Czytaj więcej >
zalewanie brzoskwiń
Przemysław Bociąga Ułóż brzoskwinie z puszki i zalej tą masą. To ciasto mógłbym jeść bez przerwy, robię je w chwilę
Czytaj więcej >
chałwa
Katarzyna Rachańska Mieszam 2 składniki i wkładam do lodówki. Tak dobrej chałwy nie kupisz w żadnym sklepie
Czytaj więcej >
formowanie placków ziemniaczanych
Maciej Jurczyk To najlepsze placki ziemniaczane, jakie jadłem w życiu. Co za genialny pomysł
Czytaj więcej >
szybki sernik na herbatnikach
Katarzyna Rachańska Rodzina bez przerwy prosi mnie o ten sernik. Na szczęście robię go błyskawicznie, zawsze się udaje
Czytaj więcej >
pierogi
Katarzyna Rachańska Zetrzyj na tarce i dodaj do mięsa. Jak dla mnie nie ma lepszego farszu na pierogi
Czytaj więcej >
mięso mielone
Katarzyna Rachańska Zetrzyj i dodaj do masy na mielone. Kotlety wyjdą soczyste, jak nigdy wcześniej
Czytaj więcej >
Zupa z fasolki
Adam Moskal Dodaję 4 sztuki i zupa z fasolki staje się hitem. Latem jem tylko to
Czytaj więcej >
sałatka
Maciej Jurczyk Tę ekspresową sałatkę do grilla robię z 4 składników. Główny z nich najpierw dziwi, po chwili zachwyca smakiem
Czytaj więcej >
zupa
Maciej Jurczyk Napakowana chemią i sztucznymi barwnikami, a Polacy wciąż ją wlewają do zup. Lepiej jej unikaj
Czytaj więcej >
sernik na zimno
Maciej Jurczyk Latem zawsze robię taki sernik na zimno. Nie uwierzysz, co jest głównym składnikiem
Czytaj więcej >
sernik
Maciej Jurczyk Rodzina bez przerwy prosi mnie o to ciasto. Sernik z jogurtów greckich jest w moim domu hitem
Czytaj więcej >
pęczek koperku
Przemysław Bociąga Żaden słoik z solą. Zalewam koperek tym składnikiem i mrożę, ten patent bije na głowę inne
Czytaj więcej >
Stół wigilijny
Przemysław Bociąga Kościół stawia sprawę jasno, tak wygląda post przed i w trakcie Wigilii
Czytaj więcej >
rosół
Maciej Jurczyk Na Śląsku wrzucają do rosołu nietypowy składnik. Pół Polski łapie się za głowy
Czytaj więcej >
mrożone truskawki
Maciej Jurczyk Mrożenia truskawek nauczyła mnie babcia. Jedna porada jest bezcenna, mało kto o tym pamięta
Czytaj więcej >
faszerowany mięsem ziemniak
Maciej Jurczyk Wydrąż ziemniaki i wypchaj mięsem mielonym. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
danie z ciasta francuskiego
Maciej Jurczyk Weź ciasto francuskie i zgnieć je praską do ziemniaków. Ktoś za ten patent powinien dostać medal
Czytaj więcej >
pokrojony arbuz
Przemysław Bociąga Pokazała jak usunąć wszystkie pestki z arbuza. To prostsze niż może się wydawać
Czytaj więcej >
sernik n zimno
Katarzyna Rachańska Na Dzień Ojca zrobię sernik na zimno. Przy tym starym przepisie inne się chowają
Czytaj więcej >
karp i Kamil Okrasa
Żadna panierka, żadna galareta. Karpia na Wigilię podaj jak Okrasa, zachwyty gwarantowane
fusy po kawie
Nie wyrzucaj fusów po kawie. Tak wykorzystasz je w swojej kuchni
deser
Nikt nie wierzy, że robię ten deser bez żelatyny. Jest idealny na rodzinne przyjęcia
nadziewanie czosnku na widelec
Weź czosnek i wbij w niego widelec. Szkoda, że nie poznałem tego patentu wcześniej
Koperek w pudełku
Zanim zamrozisz koperek, zrób z nim 1 rzecz. Będzie świeży, jakbyś dopiero go pokroił
sernik na zimno
Przepis na ten sernik dostałem od sąsiadki. Jest tak dobry, że robię od razu podwójną porcję
mięso na kotlety mielone
Zetrzyj na tarce i dodaj do masy na mielone. Te kotlety smakują obłędnie, musisz ich spróbować
surówka
Ta surówka z młodej kapusty to hit. Nie zgadniesz, z czego robię do niej sos
zawijanie rolady z mielonego
Zawijam mięso mielone w ciasto. Taki obiad jest teraz hitem w moim domu
zalewanie brzoskwiń
Ułóż brzoskwinie z puszki i zalej tą masą. To ciasto mógłbym jeść bez przerwy, robię je w chwilę
chałwa
Mieszam 2 składniki i wkładam do lodówki. Tak dobrej chałwy nie kupisz w żadnym sklepie
formowanie placków ziemniaczanych
To najlepsze placki ziemniaczane, jakie jadłem w życiu. Co za genialny pomysł
szybki sernik na herbatnikach
Rodzina bez przerwy prosi mnie o ten sernik. Na szczęście robię go błyskawicznie, zawsze się udaje
pierogi
Zetrzyj na tarce i dodaj do mięsa. Jak dla mnie nie ma lepszego farszu na pierogi
mięso mielone
Zetrzyj i dodaj do masy na mielone. Kotlety wyjdą soczyste, jak nigdy wcześniej
Zupa z fasolki
Dodaję 4 sztuki i zupa z fasolki staje się hitem. Latem jem tylko to
sałatka
Tę ekspresową sałatkę do grilla robię z 4 składników. Główny z nich najpierw dziwi, po chwili zachwyca smakiem
zupa
Napakowana chemią i sztucznymi barwnikami, a Polacy wciąż ją wlewają do zup. Lepiej jej unikaj
sernik na zimno
Latem zawsze robię taki sernik na zimno. Nie uwierzysz, co jest głównym składnikiem
sernik
Rodzina bez przerwy prosi mnie o to ciasto. Sernik z jogurtów greckich jest w moim domu hitem
pęczek koperku
Żaden słoik z solą. Zalewam koperek tym składnikiem i mrożę, ten patent bije na głowę inne
Stół wigilijny
Kościół stawia sprawę jasno, tak wygląda post przed i w trakcie Wigilii
rosół
Na Śląsku wrzucają do rosołu nietypowy składnik. Pół Polski łapie się za głowy
mrożone truskawki
Mrożenia truskawek nauczyła mnie babcia. Jedna porada jest bezcenna, mało kto o tym pamięta
faszerowany mięsem ziemniak
Wydrąż ziemniaki i wypchaj mięsem mielonym. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
danie z ciasta francuskiego
Weź ciasto francuskie i zgnieć je praską do ziemniaków. Ktoś za ten patent powinien dostać medal
pokrojony arbuz
Pokazała jak usunąć wszystkie pestki z arbuza. To prostsze niż może się wydawać
sernik n zimno
Na Dzień Ojca zrobię sernik na zimno. Przy tym starym przepisie inne się chowają