Gessler rusza z kursami gotowania. Nie uwierzysz ile zapłacisz za 3 godziny
![Magda Gessler w kuchni](https://images.iberion.media/images/1920/Kurs_gotowania_Gessler_8d06e7afb4.png)
Chcesz gotować jak królowa polskiej kuchni? Teraz masz ku temu niebywałą okazję. Jedna z firm udostępniła właśnie ofertę na kurs gotowania pod okiem Magdy Gessler. Przyjemność ta kosztować ma niebagatela niemal tysiąc złotych.
Kurs gotowania z Magdą Gessler to atrakcja dla wybranych
Magda Gessler od lat bryluje na scenie kulinarnej. Do tej pory jest przepisy podglądaliśmy na ekranie, między innymi w programie „Kuchenne Rewolucje” czy „Sexy Kuchnia Magdy Gessler”, z którego pochodzi powyższe zdjęcie. Teraz z charyzmatyczną restauratorką można stanąć oko w oko, niestety za odpowiednią opłatą. Cena za 3,5 godzinne spotkanie wynosi bowiem nawet 899 złotych.
Chwycił za paprykę i dał wszystkim cenną lekcję. Mało kto ma pojęcieCo będzie przedmiotem kursu gotowania z Magdą Gessler?
Organizatorzy kursów przygotowali aż 3 bloki programowe. Pierwszy z nich zacznie się już w niedzielę 12 marca. Tematem będą oczywiście potrawy wielkanocne. Warsztaty możemy rozpocząć w samo południe lub w drugiej turze o 17:00.
Co Magda Gessler pokaże na sam początek? Nauczy nas przyrządzać chrzan z prawdziwego zdarzenia. Na drugi ogień pójdzie domowy majonez. Biorąc pod uwagę obecne ceny sosu w sklepach, ta wiedza może okazać się przydatna.
Na sosach i dodatkach nie poprzestaniemy. Nie zabraknie eleganckiego ravioli z krewetkami. Nieco bardziej tradycyjnym daniem świątecznych będą pierogi z farszem białej kiełbasy. Kurs gotowania zakończy się przyrządzeniem słodkiego mazurka.
Drugim blokiem na warsztatach będą sałaty, dressingi i buliony. Stanąć z nimi w szranki można będzie 16 kwietnia. Pierwsze zagadnienie wprowadzające to odpowiednie komponowanie sałat. Magda Gessler zdradzi co nieco o właściwym doborze składników.
Kolejnym tematem poruszanym podczas kursu będzie ugotowanie dobrego bulionu. Nie zabraknie też wiedzy do czego go wykorzystać. Na koniec ponownie deser- tym razem malinowe parfait. Sporządza się go z masy mleczno-jajecznej wymieszanej z bitą śmietaną i dodatkami- w tym przypadku owocami.
W ostatniej odsłonie kulinarnych warsztatów Magda Gessler przygotuje nas do majówkowej wyżerki. W jej ramach poznamy aż cztery dania. Główną gwiazdą zostanie kurczak pieczony po polsku, czyli drób wypełniony aromatycznym farszem.
Na chwilę przeniesiemy się też do słonecznej Hiszpanii. Poznamy sekrety tamtejszego chłodnika i tortilli z ziemniaków. Kurs gotowania zakończy upieczenie bananowego placka z ananasem. Wszystko oczywiście pod okiem ekspertki.
Ile kosztuje kurs gotowania z Magdą Gessler?
Gotowanie z Magdą Gessler nie będzie niestety tanie. Na taką przyjemność na pewno nie będzie stać każdego. Więcej zapłacimy gdy pójdziemy sami, mniej wraz z osobą towarzyszącą. Zajęcia z restauratorką trwać będą 3,5 godziny.
Jeśli chcecie gotować z Magdą Gessler przygotujcie się na spory wydatek. Cena za osobę wynosi 899 złotych. W przypadku wykupienia 2 miejsc na raz spada do 799 złotych. Nadal jest to pokaźna sumka.
Kurs gotowania odbywać się będzie w kameralnych grupach. Maksymalnie Magdzie Gessler towarzyszyć ma 12 osób. Organizator zapewnia też wszystkie produkty potrzebne do gotowania. Z pewnością znajdą się chętni na taką atrakcję.
Ostatnią możliwością na pitraszenie z Gessler był 32 finał WOŚP. Kulinarna celebrytka wystawiła na aukcję robienie faworków u niej w domu. Zwycięzca zaoferował aż 27 100 złotych. Myślimy, że na kurs gotowania również znajdą się amatorzy. Magda Gessler wyjawiła szokującą prawdę o przyszłości “Kuchennych Rewolucji”. Nie każdy docenia kulinarne umiejętności restauratorki.
![gotowanie z Gessler.png](https://images.iberion.media/images/origin/gotowanie_z_Gessler_a657320185.png)
Źródło: bodychief.pl
![ciasto z 3 składników](https://images.iberion.media/images/origin/ciasto_6005fc15bf.jpg)
![Obiad za złotówkę](https://images.iberion.media/images/origin/marchewa1_e6a210ff1f.jpg)
![mgada gessler i rosół](https://images.iberion.media/images/origin/gessler1_d9b483f19f.jpg)
![pasztet Strzelczyka](https://images.iberion.media/images/origin/pasztet1_8c33e4279b.jpg)
![Magda Gessler](https://images.iberion.media/images/origin/EN_01613826_0004_40030fef4c.jpg)
![mandolina](https://images.iberion.media/images/origin/mandolina_18d406fe12.jpg)
![Tomasz Strzelczyk przygotowuje tani obiad](https://images.iberion.media/images/origin/tani_obiad_Tomasza_Strzelczyka_20984c2904.png)
![tradycyjna babka na stole](https://images.iberion.media/images/origin/wilgotna_babka_wielkanocna_2_c57e28f3e6.png)
![ciasto francuskie](https://images.iberion.media/images/origin/ciasto_francuskie_27b152f6e5.jpg)
![gofry](https://images.iberion.media/images/origin/gofry_538e9232ee.jpg)
![polędwica holenderska](https://images.iberion.media/images/origin/lekki_obiad_eed57d8c3e.jpg)
![makaron na patelni](https://images.iberion.media/images/origin/makaron1_d86408a88d.jpg)
![boczek na cieście francuskim](https://images.iberion.media/images/origin/boczek1_df7709cce8.jpg)
![kluski śląskie](https://images.iberion.media/images/origin/Projekt_bez_nazwy_5_37203bd0b3.jpg)
![makaron z masą](https://images.iberion.media/images/origin/makaron1_0962b367fd.jpg)
![krojenie roladek](https://images.iberion.media/images/origin/roladki1_458a77ceef.jpg)
![ciasto bez pieczenia](https://images.iberion.media/images/origin/ciasto1_a85f9b57f0.jpg)
![kotlety bez mięsa](https://images.iberion.media/images/origin/obiad_bez_miesa_2_0f085e454d.jpg)
![placki](https://images.iberion.media/images/origin/placki_302d2470a0.jpg)
![kluski śląskie](https://images.iberion.media/images/origin/kluski1_2ce9fc7fb6.jpg)
![Bosacka z arbuzem](https://images.iberion.media/images/origin/Bosacka_z_arbuzem_e4145b603a.jpg)
![książulo je zupę](https://images.iberion.media/images/origin/zupa1_4972c53e23.jpg)
![zalewanie chleba mlekiem](https://images.iberion.media/images/origin/tani_obiad_460f08a3f3.jpg)
![zawijanie ciasta francuskiego](https://images.iberion.media/images/origin/kolacja1_6ec104e99f.jpg)
![Ania Starmach](https://images.iberion.media/images/origin/warzywa_4825f6867e.jpg)
![danie z serkiem wiejskim](https://images.iberion.media/images/origin/2_6de133e67c.jpg)
![PLL LOT](https://images.iberion.media/images/origin/Fot_Shutterstock_Maxagar_PLL_LOT_85c5de4695.jpg)
![laptop, karta](https://images.iberion.media/images/origin/Projekt_bez_nazwy_2024_07_26_T122434_393_c957dc4086.png)
![Sklep meblowy](https://images.iberion.media/images/origin/Sklep_meblowy_6cc8d715ca.png)
![Rak szyjki macicy, rak](https://images.iberion.media/images/origin/Co_roku_z_powodu_tego_raka_umiera_1600_Polek_9631c7e88a.jpg)
![Bożena Dykiel, Mieczysław Hryniewicz](https://images.iberion.media/images/origin/Bozena_Dykiel_Mieczyslaw_Hryniewicz_f9de23f40d.jpg)
![Był sobie kot](https://images.iberion.media/images/origin/Byl_sobie_kot_d3edad37dc.jpg)
![Materiały promocyjne](https://images.iberion.media/images/origin/Kobieta_w_ogrodzie_a42c929a56.png)
![Chrome](https://images.iberion.media/images/origin/chrome_ochrona_fot_pxhere_DALL_E_897cb3f8b6.png)
![sklep Żabka](https://images.iberion.media/images/origin/zabka_f549e0ee3a.jpg)
![Justyna Steczkowska](https://images.iberion.media/images/origin/Justyna_Steczkowska_fot_KA_Pi_F_7a48f26b86.jpg)
![Kot i Pies](https://images.iberion.media/images/origin/Projekt_bez_nazwy_1_40e6b73458.png)
![Dagmara Kaźmierska](https://images.iberion.media/images/origin/Dagmara_Kazmierska_caf54091f7.jpg)