Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

TVN zaskoczył telewidzów
Tylko pierwszy odcinek będzie darmowy, za resztę trzeba zapłacić. Kontrowersyjny powrót "Kuchennych rewolucji"
Kotlety jajeczne
Idealne na piątkowy obiad. Soczyste kotlety jajeczne zrobisz w 15 minut
Osad na herbacie
Widzisz dziwny osad na wierzchu herbaty? Prawie nikt nie wie, co naprawdę oznacza
Magda Gessler spina włosy podczas gotowania?
Nie mieści się w głowie. Magda Gessler zdradziła dlaczego gotując nie spina włosów
Oszczędzanie na jedzeniu
Czujesz, że wydajesz za dużo pieniędzy na jedzenie? Magda zdradziła sposoby na oszczędzanie na żywności
Sernik
Lekki jak piórko i nieziemsko pyszny. Zdradzamy krok po kroku, jak zrobić sernik z rosą
Bigos
Przypalony bigos? Nic straconego, wiemy jak go uratować
Kwaśnica
Mama braci Golec zdradziła przepis na słynną góralską kwaśnicę. Nie ma lepszej zupy na zimę
Zupa pomidorowa
Gessler dodaje do zupy pomidorowej sekretny składnik. Nikt się jej nie oprze
Surówka krymska
Ekspresowa, kwaśna surówka z dwóch rodzajów kapusty
Biszkopt domowy
Niezawodny przepis na puszysty biszkopt. Warto zapisać go w swoim zeszycie
Masło - jak je rozmrażać?
Jak rozmrozić zamarznięte masło ? Jest najszybszy sposób
Projekt bez tytułu - 2022-01-03T205650.328
Jak przechowywać ugotowane pierogi, aby zachowały swój smak?
Jajka nie będą pękać
Jak gotować jajka, aby nie pękały? Wystarczy dodać do wody 1 składnik
Leczo według Roberta Makłowicza
Makłowicz uważa, że Polacy źle robią leczo. Ma 1 radę
Dieta od Małgorzaty Rozenek-Majdan
Płacił 75 zł dziennie za catering od Małgorzaty Rozenek. W 5 dni wydał 375 zł i ocenił kupowane jedzenie
Pizza za grosze
Niewiarygodne, zdradził jak zrobić za 1,75 zł pizzę w 10 minut w najłatwiejszy sposób
Kotlety
Kotlety schabowe z mięsa mielonego? Pyszne danie za grosze
Barszcz czerwony Ewy Wachowicz
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na barszczyk wigilijny. Magia Świąt wyczuwalna w każdej łyżce
Śledzie - jak je przechowywać?
Jak długo można przechowywać śledzie w lodówce? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Pierogi siostry Anastazji
Na Wigilię tylko pierogi z kapustą według siostry Anastazji. Ich sekretem jest 1 dodatek do ciasta
Marynata do karpia
Samo moczenie karpia w mleku nie wystarczy. Musisz dorzucić do marynaty jeszcze kilka dodatków
Jak mrozić pierogi?
Pierogi i uszka mrozić surowe czy ugotowane? Rozmrażać wrzucając od razu na wrzątek?
Mleko i karp
W jakim celu moczy się karpia w mleku? Podpowiadamy czy warto tak robić
Bigos wyszedł gorzki?
Wszystko robisz według receptury, a bigos wyszedł gorzki? Ratunkiem jest 1 składnik
Ciasto bez pieczenia
Przepyszne ciasto Śnieżny Puch nie wymaga pieczenia. Znika z talerzy tak szybko jak topiący się śnieg
Gołąbki
Farsz do gołąbków wychodzi suchy i twardy? Wystarczy 1 dodatek i problem znika
Karp panierowany z dodatkami
Prosty sposób na pozbycie się zapachu mułu z karpia. Wystarczy 1 czynność, a wyjdzie perfekcyjny
TVN zaskoczył telewidzów
Adam Moskal Tylko pierwszy odcinek będzie darmowy, za resztę trzeba zapłacić. Kontrowersyjny powrót "Kuchennych rewolucji"
Czytaj więcej >
Kotlety jajeczne
Sara Karaszewska Idealne na piątkowy obiad. Soczyste kotlety jajeczne zrobisz w 15 minut
Czytaj więcej >
Osad na herbacie
Karolina Szmulewicz Widzisz dziwny osad na wierzchu herbaty? Prawie nikt nie wie, co naprawdę oznacza
Czytaj więcej >
Magda Gessler spina włosy podczas gotowania?
Adam Moskal Nie mieści się w głowie. Magda Gessler zdradziła dlaczego gotując nie spina włosów
Czytaj więcej >
Oszczędzanie na jedzeniu
Adam Moskal Czujesz, że wydajesz za dużo pieniędzy na jedzenie? Magda zdradziła sposoby na oszczędzanie na żywności
Czytaj więcej >
Sernik
Sara Karaszewska Lekki jak piórko i nieziemsko pyszny. Zdradzamy krok po kroku, jak zrobić sernik z rosą
Czytaj więcej >
Bigos
Sara Karaszewska Przypalony bigos? Nic straconego, wiemy jak go uratować
Czytaj więcej >
Kwaśnica
Sara Karaszewska Mama braci Golec zdradziła przepis na słynną góralską kwaśnicę. Nie ma lepszej zupy na zimę
Czytaj więcej >
Zupa pomidorowa
Sara Karaszewska Gessler dodaje do zupy pomidorowej sekretny składnik. Nikt się jej nie oprze
Czytaj więcej >
Surówka krymska
Emilia Maciejewska-Latosińska Ekspresowa, kwaśna surówka z dwóch rodzajów kapusty
Czytaj więcej >
Biszkopt domowy
Adam Moskal Niezawodny przepis na puszysty biszkopt. Warto zapisać go w swoim zeszycie
Czytaj więcej >
Masło - jak je rozmrażać?
Adam Moskal Jak rozmrozić zamarznięte masło ? Jest najszybszy sposób
Czytaj więcej >
Projekt bez tytułu - 2022-01-03T205650.328
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak przechowywać ugotowane pierogi, aby zachowały swój smak?
Czytaj więcej >
Jajka nie będą pękać
Adam Moskal Jak gotować jajka, aby nie pękały? Wystarczy dodać do wody 1 składnik
Czytaj więcej >
Leczo według Roberta Makłowicza
Adam Moskal Makłowicz uważa, że Polacy źle robią leczo. Ma 1 radę
Czytaj więcej >
Dieta od Małgorzaty Rozenek-Majdan
Jakub Kossakowski Płacił 75 zł dziennie za catering od Małgorzaty Rozenek. W 5 dni wydał 375 zł i ocenił kupowane jedzenie
Czytaj więcej >
Pizza za grosze
Jakub Kossakowski Niewiarygodne, zdradził jak zrobić za 1,75 zł pizzę w 10 minut w najłatwiejszy sposób
Czytaj więcej >
Kotlety
Sara Karaszewska Kotlety schabowe z mięsa mielonego? Pyszne danie za grosze
Czytaj więcej >
Barszcz czerwony Ewy Wachowicz
Adam Moskal Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na barszczyk wigilijny. Magia Świąt wyczuwalna w każdej łyżce
Czytaj więcej >
Śledzie - jak je przechowywać?
Adam Moskal Jak długo można przechowywać śledzie w lodówce? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Czytaj więcej >
Pierogi siostry Anastazji
Adam Moskal Na Wigilię tylko pierogi z kapustą według siostry Anastazji. Ich sekretem jest 1 dodatek do ciasta
Czytaj więcej >
Marynata do karpia
Adam Moskal Samo moczenie karpia w mleku nie wystarczy. Musisz dorzucić do marynaty jeszcze kilka dodatków
Czytaj więcej >
Jak mrozić pierogi?
Adam Moskal Pierogi i uszka mrozić surowe czy ugotowane? Rozmrażać wrzucając od razu na wrzątek?
Czytaj więcej >
Mleko i karp
Adam Moskal W jakim celu moczy się karpia w mleku? Podpowiadamy czy warto tak robić
Czytaj więcej >
Bigos wyszedł gorzki?
Jakub Kossakowski Wszystko robisz według receptury, a bigos wyszedł gorzki? Ratunkiem jest 1 składnik
Czytaj więcej >
Ciasto bez pieczenia
Sara Karaszewska Przepyszne ciasto Śnieżny Puch nie wymaga pieczenia. Znika z talerzy tak szybko jak topiący się śnieg
Czytaj więcej >
Gołąbki
Sara Karaszewska Farsz do gołąbków wychodzi suchy i twardy? Wystarczy 1 dodatek i problem znika
Czytaj więcej >
Karp panierowany z dodatkami
Adam Moskal Prosty sposób na pozbycie się zapachu mułu z karpia. Wystarczy 1 czynność, a wyjdzie perfekcyjny
Czytaj więcej >
TVN zaskoczył telewidzów
Tylko pierwszy odcinek będzie darmowy, za resztę trzeba zapłacić. Kontrowersyjny powrót "Kuchennych rewolucji"
Kotlety jajeczne
Idealne na piątkowy obiad. Soczyste kotlety jajeczne zrobisz w 15 minut
Osad na herbacie
Widzisz dziwny osad na wierzchu herbaty? Prawie nikt nie wie, co naprawdę oznacza
Magda Gessler spina włosy podczas gotowania?
Nie mieści się w głowie. Magda Gessler zdradziła dlaczego gotując nie spina włosów
Oszczędzanie na jedzeniu
Czujesz, że wydajesz za dużo pieniędzy na jedzenie? Magda zdradziła sposoby na oszczędzanie na żywności
Sernik
Lekki jak piórko i nieziemsko pyszny. Zdradzamy krok po kroku, jak zrobić sernik z rosą
Bigos
Przypalony bigos? Nic straconego, wiemy jak go uratować
Kwaśnica
Mama braci Golec zdradziła przepis na słynną góralską kwaśnicę. Nie ma lepszej zupy na zimę
Zupa pomidorowa
Gessler dodaje do zupy pomidorowej sekretny składnik. Nikt się jej nie oprze
Surówka krymska
Ekspresowa, kwaśna surówka z dwóch rodzajów kapusty
Biszkopt domowy
Niezawodny przepis na puszysty biszkopt. Warto zapisać go w swoim zeszycie
Masło - jak je rozmrażać?
Jak rozmrozić zamarznięte masło ? Jest najszybszy sposób
Projekt bez tytułu - 2022-01-03T205650.328
Jak przechowywać ugotowane pierogi, aby zachowały swój smak?
Jajka nie będą pękać
Jak gotować jajka, aby nie pękały? Wystarczy dodać do wody 1 składnik
Leczo według Roberta Makłowicza
Makłowicz uważa, że Polacy źle robią leczo. Ma 1 radę
Dieta od Małgorzaty Rozenek-Majdan
Płacił 75 zł dziennie za catering od Małgorzaty Rozenek. W 5 dni wydał 375 zł i ocenił kupowane jedzenie
Pizza za grosze
Niewiarygodne, zdradził jak zrobić za 1,75 zł pizzę w 10 minut w najłatwiejszy sposób
Kotlety
Kotlety schabowe z mięsa mielonego? Pyszne danie za grosze
Barszcz czerwony Ewy Wachowicz
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na barszczyk wigilijny. Magia Świąt wyczuwalna w każdej łyżce
Śledzie - jak je przechowywać?
Jak długo można przechowywać śledzie w lodówce? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Pierogi siostry Anastazji
Na Wigilię tylko pierogi z kapustą według siostry Anastazji. Ich sekretem jest 1 dodatek do ciasta
Marynata do karpia
Samo moczenie karpia w mleku nie wystarczy. Musisz dorzucić do marynaty jeszcze kilka dodatków
Jak mrozić pierogi?
Pierogi i uszka mrozić surowe czy ugotowane? Rozmrażać wrzucając od razu na wrzątek?
Mleko i karp
W jakim celu moczy się karpia w mleku? Podpowiadamy czy warto tak robić
Bigos wyszedł gorzki?
Wszystko robisz według receptury, a bigos wyszedł gorzki? Ratunkiem jest 1 składnik
Ciasto bez pieczenia
Przepyszne ciasto Śnieżny Puch nie wymaga pieczenia. Znika z talerzy tak szybko jak topiący się śnieg
Gołąbki
Farsz do gołąbków wychodzi suchy i twardy? Wystarczy 1 dodatek i problem znika
Karp panierowany z dodatkami
Prosty sposób na pozbycie się zapachu mułu z karpia. Wystarczy 1 czynność, a wyjdzie perfekcyjny