Kuchenne Rewolucje przejdą rewolucję! Hitowy kulinarny show TVN od lat cieszy się ogromną popularnością. Program wróci na ekrany stacji we wrześniu, a widzów czeka sporo zaskoczeń. Jakich? Odpowiedź w artykule.
Jagodzianki są letnimi smakołykami, które uwielbia wielu łasuchów. Ceny jednak bywają zaporowe. Za jagodzianki od Magdy Gessler trzeba zapłacić krocie. Teraz youtuber Książulo podsumował te wypieki z jagodami od znanej restauratorki. Miał rację?
Znana restauratorka - Magda Gessler - wyznała skrywaną przez lata tajemnicę. Chodzi o wiek celebrytki, która wciąż zachwyca wyglądem i przyciąga swoją energią. Niebawem gwiazda będzie obchodziła kolejne urodziny. To wprost nie do uwierzenia, że za kilka dni prowadząca Kuchenne Rewolucja będzie miała tyle lat.
Jagodzianki i pączki od Magdy Gessler są znane ze względu na smak i swoją wysoką cenę. Jednak sławna restauratorka broni kwot, jakie trzeba zapłacić za te przysmaki. Słowa Magdy Gessler mogą wywołać zdziwienie. Co takiego powiedziała? Dowiesz się poniżej.
Blanka Lipińska odwiedziła jedną z restauracji Magdy Gessler. W ostrych słowach wyraziła swoją opinię po wizycie w lokalu znanej restauratorki. W jednym z wywiadów wyjaśniła, o co chodziło.
Jagodzianki są letnimi przysmakami, które kuszą smakiem, ale często odstraszają ceną. Trzeba za nie słono zapłacić. Jak jagodzianki od Magdy Gessler i ich cenę ocenili przychodnie w sondzie ulicznej przeprowadzonej przez Wirtualną Polskę? O tym w naszym artykule.
Znany z Internetu krytyk kulinarny odwiedził restaurację po Kuchennych Rewolucjach. Zamówił kotleta schabowego z menu, które przygotowała sama Magda Gessler. Jeden szczegół tego dania zauważył od razu. Sprawdź, czy kotlet za 70 złotych jest wart takich pieniędzy.
Internetowy krytyk kulinarny odwiedził bar po Kuchennych Rewolucjach. Chciał sprawdzić, czy lokal naprawdę przeszedł przemianę i czy poprawiła się jakość serwowanych kotletów schabowych. Swoją opinią podzielił się na kanale.
Ceny jagodzianek w restauracji Słodki Słony w sezonie 2024 znów wzrosły. Wywołuje to lawinę komentarzy. Głos w sprawie cen w restauracji Magdy Gessler zabierają zarówno anonimowi internauci, jak i znane osoby. Co mają do powiedzenia?
Magda Gessler przyciągnęła prawdziwe tłumy do Rzeszowa. Najwięksi fani znanej restauratorki musieli jednak uzbroić się w cierpliwość. W sobotę gwiazda Kuchennych Rewolucji spóźniła się do sieci kebabów. Tam Magda Gessler próbowała popularnych w mieście dań i witała swoich fanów.
Po dwóch latach od kuchennej rewolucji w bielskim lokalu, jego istnienie zawisło na włosku na skutek zupełnie losowego zdarzenia. Z pomocą restauratorom przyszło jednak wiele osób, w tym współodpowiedzialna za ich sukces Magda Gessler.
„Kto kupuje tak drogie jagodzianki” – zastanawiają się influencerzy. I od razu dają nam odpowiedź: kupują je oni, by podzielić się z nami wrażeniami. W tym roku wydać musieli jeszcze więcej niż rok temu.
Youtuber Książulo w swoich filmikach nie szczędził słów krytyki pod adresem Magdy Gessler. Ostro oceniał potrawy sygnowane jej nazwiskiem lub podawane przez restauracje po Kuchennych Rewolucjach. Teraz Magda Gessler ujawniła, co myśli o youtuberze.
Co podać na obiad w piątek? Najlepiej zrobić rybne gołąbki z przepisu Magdy Gessler. Farsz z dorsza nadaje wyjątkowego smaku, kasza zapewnia dawkę zdrowia a młoda kapusta czyni z tego dania przyjemnie lekką potrawę na wiosnę i lato.
Książulo znów wyruszył śladami Magdy Gessler. Youtuber odwiedził kolejną restaurację w Częstochowie, która przeszła Kuchenne Rewolucje. Lokal chwali się tym, że serwuje dania według receptur samej Magdy Gessler. Czy karkówka, którą zamówił Książulo, była warta spróbowania?
Najlepsza pizza w Polsce według Magdy Gessler jest w Częstochowie. Przynajmniej takim sloganem reklamuje się restauracja z tego miasta. Youtuber znany w sieci jako Książulo, postanowił sprawdzić, czy pizza faktycznie jest tak rewelacyjna. Jednak nie szczędził tu mocnych słów.
– Potrzeba tu rewolucji – orzekła Blanka Lipińska po niedawnej wizycie w restauracji Magdy Gessler Słodki Słony. Pisarka była wyraźnie rozczarowana zarówno jakością, jak i ceną potraw u znanej restauratorki. – Smuteczek – posumowała.
Magda Gessler od lat pomaga barom i restauracjom, które są w tarapatach. W “Kuchennych Rewolucjach” przeprowadziła dużo bardziej i mniej udanych metamorfoz w lokalach gastronomicznych. Jednak ostatni program był katastrofą. Internauci nie szczędzą słów krytyki pod adresem Magdy Gessler.
Znana restauratorka - Magda Gessler - zabrała głoś w sprawie kotletów mielonych. W swoim przepisie zdradziła, co stoi za idealnymi kotletami i opowiedziała, jak je zrobić. Poznaj wskazówki celebrytki, a już zawsze będziesz robić pyszne kotlety mielone na obiad.
Choć Magda Gessler ma w Polsce fanów liczonych być może w milionach, nad jej wizerunkiem gromadzą się ostatnio czarne chmury. Kuchenne Rewolucje, program już niemal zrośnięty z telewizyjną ramówką, jest komentowany być może bardziej niż kiedykolwiek – często w negatywnym kontekście. Właściciele jednej z restauracji w programie podzielili się z serwisem Halo Ursynów swoimi doświadczeniami.
Najlepszy przepis na mizerię? Ten od Magdy Gessler! Znana restauratorka zdradza, że wyjątkowy smak mizerii zależy od użycia dwóch rodzajów śmietany. Poznaj recepturę, która gwarantuje sukces w kuchni.
Mr Kryha, youtuber obserwowany przez niemal 650 tysięcy Polaków, przyjrzał się kotletowi serwowanemu w knajpie po „Kuchennych rewolucjach”. Jego największe zdziwienie wywołała nietypowa receptura potrawy.
Youtuber Naruciak bacznie śledzi odcinki Kuchennych Rewolucji i komentuje je w sieci. Odwiedza też restauracje po zmianach, które wprowadziła Magda Gessler. Tym razem Naruciak odwiedził lokal Karpielówka na warszawskim Ursynowie.
Schab wieprzowy to doskonałe mięso: odżywcze, bogate w białko i bardzo chude. Przez to jednak często wychodzi dość twarde. Magda Gessler ma jednak na to niezawodny sposób.
Magda Gessler jest niekwestionowaną gwiazdą polskiej branży gastronomicznej. Właścicielka znanych restauracji, gwiazda, która nie raz z hukiem przeprowadza Kuchenne Rewolucje, po prostu osobowość telewizyjna. Jednak popularny tiktoker ostro podsumował gastronomiczną działalność Magdy Gessler.
Pani Jowita będzie długo pamiętać Kuchenne Rewolucje prowadzone przez Magdę Gessler. Właścicielka restauracji, która brała udział w programie, otrzymała niezwykłą szansę od Magdy Gessler. Gwiazda TVN zrobiła wyjątek dla uczestniczki programu.
Magda Gessler to szwajcarski scyzoryk polskiej gastronomii. Z jednej strony kucharka, z drugiej restauratorka, a do tego postać medialna i, okazjonalnie, także krytyczka kulinarna. W niedawnym wywiadzie pokazała, że ostrza tego scyzoryka potrafią być naprawdę ostre.
Syn Magdy Gessler - Tadeusz Muller - zaistnieje w nowej roli. Tym razem gastronomia schodzi na dalszy plan, a do gry wkracza polityka. Wybój znanego kucharza jest bardzo zaskakujący i nieoczywisty. O co dokładnie chodzi?