Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Ciasto 4 łyżki podbija Internet
Hitowe ciasto 4 łyżki podbiło serca milionów Polaków. Mamy uwielbiany przepis
talerz polskich wędlin
Czy w Środę Popielcową katolicy mogą jeść mięso i słodycze? Kościół mówi jasno, ale jest wyjątek
sałatka jarzynowa z Leśna Polana
Kultowa sałatka Leśna Polana jest idealna na ostatki. Mamy przepis jak za dawnych lat
Sprzęt kuchenny w atrakcyjnych cenach w Lidlu
Szał w Lidlu, rzucili luksusowy sprzęt. Cena tak niska, że trudno uwierzyć
Dlaczego warto jeść śledzie?
Polacy je kochają, a są jednymi z najzdrowszych ryb. Zalety odbierają mowę
smażenie kotletów schabowych na maśle klarowanym
Nie tylko smalec. Szefowie kuchni polecają smażenie kotletów schabowych na modnym produkcie
puszyste naleśniki
Wlej do naleśników opakowanie gęstego płynu. Wyjdą puszyste jak obłok
zagniatanie ciasta
Dlaczego dodajemy sól do ciasta? Powód wręcz zachwyca
liście laurowe
Dlaczego należy wyjmować liście laurowe z potraw? Jest bardzo ważny powód
Zupa ogórkowa
Kucharze przestrzegają przed tym błędem w gotowaniu zupy ogórkowej. Chwila nieuwagi i traci smak
Zapiekanka w stylu greckim Karola Okrasy
Okrasa miesza je z miodem i zalewa zapiekankę. Takiego sosu się nie spodziewasz
Pasta do kanapek z batata
Z modnego warzywa zrobisz najlepszą pastę do kanapek. Bije na głowę tę z ogórków kiszonych
Gołąbki z ziemniakami
Żaden ryż i kasza. Gołąbki z tym składnikiem smakują najlepiej
Jajecznica Anny Lewandowskiej
Nie zgadniecie, co Lewandowska dodaje do jajecznicy. Niemal nikt by nie wpadł na taki pomysł
Biedronka ma promocję na ryby
Co się dzieje z cenami ryb w Biedronce? Przecieramy oczy ze zdumienia
Kotlety mielone Magdy Gessler
Gessler zawsze dodaje 3 łyżeczki tej przyprawy do masy na kotlety mielone. Wychodzą perfekcyjne
Pierogi rolowane
Koniec z lepieniem pierogów. Teraz w modzie jest ich rolowanie
Placki ziemniaczane
Wlej odrobinę do placków ziemniaczanych. Nie wchłoną ani grama tłuszczu
surówka z kiszonej kapusty
Błyskawiczna surówka z kiszonej kapusty. 2 dodatki sprawiają, że smakuje jak marzenie
gotujące się ziemniaki
Dodaj 1 łyżkę do gotujących się ziemniaków. 2 razy szybciej będą miękkie
marchewka z groszkiem do obiadu
Znany kucharz pokazał, jak robi przepyszną marchewkę z groszkiem. Żadna inna się do niej nie umywa
Wlej ocet do rosołu
Nie uwierzysz, dlaczego warto wlać ocet do rosołu. Korzyści są naprawdę ogromne
Kiedy należy solić rybę do smażenia?
Kiedy solić rybę do smażenia? Mistrzowie kuchni nie mają żadnych wątpliwości
jak przechowywać olej?
Trzymasz olej na blacie? Częsty błąd może Cię wiele kosztować
puszyste naleśniki według babcinej receptury
Babcine naleśniki z białym serem. 1 przyprawa i 1 czynność zapewniają im niepowtarzalny smak
Pieczarki smażone
Najgorszy błąd przy smażeniu pieczarek. Przez niego na patelni pojawia się woda
Jaka sałata jest najzdrowsza?
Jest skarbnicą zdrowia, a pomijamy ją w diecie. Nie ma lepszej sałaty
Racuchy z bananów
Bananowe racuchy z 2 składników. Ekspresowy patent na uwielbiane placki
Ciasto 4 łyżki podbija Internet
Magdalena Patacz Hitowe ciasto 4 łyżki podbiło serca milionów Polaków. Mamy uwielbiany przepis
Czytaj więcej >
talerz polskich wędlin
Aleksandra Proch Czy w Środę Popielcową katolicy mogą jeść mięso i słodycze? Kościół mówi jasno, ale jest wyjątek
Czytaj więcej >
sałatka jarzynowa z Leśna Polana
Aleksandra Proch Kultowa sałatka Leśna Polana jest idealna na ostatki. Mamy przepis jak za dawnych lat
Czytaj więcej >
Sprzęt kuchenny w atrakcyjnych cenach w Lidlu
Magdalena Patacz Szał w Lidlu, rzucili luksusowy sprzęt. Cena tak niska, że trudno uwierzyć
Czytaj więcej >
Dlaczego warto jeść śledzie?
Magdalena Patacz Polacy je kochają, a są jednymi z najzdrowszych ryb. Zalety odbierają mowę
Czytaj więcej >
smażenie kotletów schabowych na maśle klarowanym
Magdalena Patacz Nie tylko smalec. Szefowie kuchni polecają smażenie kotletów schabowych na modnym produkcie
Czytaj więcej >
puszyste naleśniki
Magdalena Patacz Wlej do naleśników opakowanie gęstego płynu. Wyjdą puszyste jak obłok
Czytaj więcej >
zagniatanie ciasta
Magdalena Patacz Dlaczego dodajemy sól do ciasta? Powód wręcz zachwyca
Czytaj więcej >
liście laurowe
Aleksandra Proch Dlaczego należy wyjmować liście laurowe z potraw? Jest bardzo ważny powód
Czytaj więcej >
Zupa ogórkowa
Emilia Maciejewska-Latosińska Kucharze przestrzegają przed tym błędem w gotowaniu zupy ogórkowej. Chwila nieuwagi i traci smak
Czytaj więcej >
Zapiekanka w stylu greckim Karola Okrasy
Emilia Maciejewska-Latosińska Okrasa miesza je z miodem i zalewa zapiekankę. Takiego sosu się nie spodziewasz
Czytaj więcej >
Pasta do kanapek z batata
Emilia Maciejewska-Latosińska Z modnego warzywa zrobisz najlepszą pastę do kanapek. Bije na głowę tę z ogórków kiszonych
Czytaj więcej >
Gołąbki z ziemniakami
Emilia Maciejewska-Latosińska Żaden ryż i kasza. Gołąbki z tym składnikiem smakują najlepiej
Czytaj więcej >
Jajecznica Anny Lewandowskiej
Emilia Maciejewska-Latosińska Nie zgadniecie, co Lewandowska dodaje do jajecznicy. Niemal nikt by nie wpadł na taki pomysł
Czytaj więcej >
Biedronka ma promocję na ryby
Emilia Maciejewska-Latosińska Co się dzieje z cenami ryb w Biedronce? Przecieramy oczy ze zdumienia
Czytaj więcej >
Kotlety mielone Magdy Gessler
Emilia Maciejewska-Latosińska Gessler zawsze dodaje 3 łyżeczki tej przyprawy do masy na kotlety mielone. Wychodzą perfekcyjne
Czytaj więcej >
Pierogi rolowane
Emilia Maciejewska-Latosińska Koniec z lepieniem pierogów. Teraz w modzie jest ich rolowanie
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane
Emilia Maciejewska-Latosińska Wlej odrobinę do placków ziemniaczanych. Nie wchłoną ani grama tłuszczu
Czytaj więcej >
surówka z kiszonej kapusty
Magdalena Patacz Błyskawiczna surówka z kiszonej kapusty. 2 dodatki sprawiają, że smakuje jak marzenie
Czytaj więcej >
gotujące się ziemniaki
Magdalena Patacz Dodaj 1 łyżkę do gotujących się ziemniaków. 2 razy szybciej będą miękkie
Czytaj więcej >
marchewka z groszkiem do obiadu
Magdalena Patacz Znany kucharz pokazał, jak robi przepyszną marchewkę z groszkiem. Żadna inna się do niej nie umywa
Czytaj więcej >
Wlej ocet do rosołu
Magdalena Patacz Nie uwierzysz, dlaczego warto wlać ocet do rosołu. Korzyści są naprawdę ogromne
Czytaj więcej >
Kiedy należy solić rybę do smażenia?
Magdalena Patacz Kiedy solić rybę do smażenia? Mistrzowie kuchni nie mają żadnych wątpliwości
Czytaj więcej >
jak przechowywać olej?
Magdalena Patacz Trzymasz olej na blacie? Częsty błąd może Cię wiele kosztować
Czytaj więcej >
puszyste naleśniki według babcinej receptury
Magdalena Patacz Babcine naleśniki z białym serem. 1 przyprawa i 1 czynność zapewniają im niepowtarzalny smak
Czytaj więcej >
Pieczarki smażone
Emilia Maciejewska-Latosińska Najgorszy błąd przy smażeniu pieczarek. Przez niego na patelni pojawia się woda
Czytaj więcej >
Jaka sałata jest najzdrowsza?
Emilia Maciejewska-Latosińska Jest skarbnicą zdrowia, a pomijamy ją w diecie. Nie ma lepszej sałaty
Czytaj więcej >
Racuchy z bananów
Emilia Maciejewska-Latosińska Bananowe racuchy z 2 składników. Ekspresowy patent na uwielbiane placki
Czytaj więcej >
Ciasto 4 łyżki podbija Internet
Hitowe ciasto 4 łyżki podbiło serca milionów Polaków. Mamy uwielbiany przepis
talerz polskich wędlin
Czy w Środę Popielcową katolicy mogą jeść mięso i słodycze? Kościół mówi jasno, ale jest wyjątek
sałatka jarzynowa z Leśna Polana
Kultowa sałatka Leśna Polana jest idealna na ostatki. Mamy przepis jak za dawnych lat
Sprzęt kuchenny w atrakcyjnych cenach w Lidlu
Szał w Lidlu, rzucili luksusowy sprzęt. Cena tak niska, że trudno uwierzyć
Dlaczego warto jeść śledzie?
Polacy je kochają, a są jednymi z najzdrowszych ryb. Zalety odbierają mowę
smażenie kotletów schabowych na maśle klarowanym
Nie tylko smalec. Szefowie kuchni polecają smażenie kotletów schabowych na modnym produkcie
puszyste naleśniki
Wlej do naleśników opakowanie gęstego płynu. Wyjdą puszyste jak obłok
zagniatanie ciasta
Dlaczego dodajemy sól do ciasta? Powód wręcz zachwyca
liście laurowe
Dlaczego należy wyjmować liście laurowe z potraw? Jest bardzo ważny powód
Zupa ogórkowa
Kucharze przestrzegają przed tym błędem w gotowaniu zupy ogórkowej. Chwila nieuwagi i traci smak
Zapiekanka w stylu greckim Karola Okrasy
Okrasa miesza je z miodem i zalewa zapiekankę. Takiego sosu się nie spodziewasz
Pasta do kanapek z batata
Z modnego warzywa zrobisz najlepszą pastę do kanapek. Bije na głowę tę z ogórków kiszonych
Gołąbki z ziemniakami
Żaden ryż i kasza. Gołąbki z tym składnikiem smakują najlepiej
Jajecznica Anny Lewandowskiej
Nie zgadniecie, co Lewandowska dodaje do jajecznicy. Niemal nikt by nie wpadł na taki pomysł
Biedronka ma promocję na ryby
Co się dzieje z cenami ryb w Biedronce? Przecieramy oczy ze zdumienia
Kotlety mielone Magdy Gessler
Gessler zawsze dodaje 3 łyżeczki tej przyprawy do masy na kotlety mielone. Wychodzą perfekcyjne
Pierogi rolowane
Koniec z lepieniem pierogów. Teraz w modzie jest ich rolowanie
Placki ziemniaczane
Wlej odrobinę do placków ziemniaczanych. Nie wchłoną ani grama tłuszczu
surówka z kiszonej kapusty
Błyskawiczna surówka z kiszonej kapusty. 2 dodatki sprawiają, że smakuje jak marzenie
gotujące się ziemniaki
Dodaj 1 łyżkę do gotujących się ziemniaków. 2 razy szybciej będą miękkie
marchewka z groszkiem do obiadu
Znany kucharz pokazał, jak robi przepyszną marchewkę z groszkiem. Żadna inna się do niej nie umywa
Wlej ocet do rosołu
Nie uwierzysz, dlaczego warto wlać ocet do rosołu. Korzyści są naprawdę ogromne
Kiedy należy solić rybę do smażenia?
Kiedy solić rybę do smażenia? Mistrzowie kuchni nie mają żadnych wątpliwości
jak przechowywać olej?
Trzymasz olej na blacie? Częsty błąd może Cię wiele kosztować
puszyste naleśniki według babcinej receptury
Babcine naleśniki z białym serem. 1 przyprawa i 1 czynność zapewniają im niepowtarzalny smak
Pieczarki smażone
Najgorszy błąd przy smażeniu pieczarek. Przez niego na patelni pojawia się woda
Jaka sałata jest najzdrowsza?
Jest skarbnicą zdrowia, a pomijamy ją w diecie. Nie ma lepszej sałaty
Racuchy z bananów
Bananowe racuchy z 2 składników. Ekspresowy patent na uwielbiane placki