Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

co zrobić, żeby sernik nie opadł i był puszysty
Co robić, żeby sernik nie opadł i był puszysty? Mamy najlepsze sposoby
Śledzie z cebulką są pyszne
Jak zmiękczyć cebulkę do śledzi? Wystarczą 2 kroki
Zupa pomidorowa wyszła za rzadka? 1 trick i po problemie
Zupa pomidorowa wyszła za rzadka? 1 trick i po problemie
jak długo gotować suszone grzyby
Jak długo gotować suszone grzyby do uszek? Podajemy czas co do minuty
Niebywałe, co Ewa Wachowicz wlewa do piernika. Dodatek może zaskoczyć
Niebywałe, co Ewa Wachowicz wlewa do piernika. Dodatek może zaskoczyć
Agata Rubik podała przepis na sałatkę jarzynową. Idealna kompozycja składników
Agata Rubik podała przepis na sałatkę jarzynową. Idealna kompozycja składników
Wytrawne naleśniki z żółtym serem. 1 aromatyczny dodatek nadaje im charakteru
Wytrawne naleśniki z żółtym serem. 1 aromatyczny dodatek nadaje im charakteru
Marchewka à la łosoś
Marchewka à la łosoś. Prosta i pełna smaku roślinna przystawka będzie idealna na wigilijną kolację
Szybka sałatka z tortellini na każdą okazję
Szybka sałatka z tortellini. Idealna na każdą okazję
Jak wykorzystać w kuchni obierki z ziemniaków? Są jadalne, jak cała bulwa
Jak wykorzystać w kuchni obierki z ziemniaków? Są jadalne, jak cała bulwa
Masz cebulę i chleb? Szybko przygotujesz z nich aromatyczną zupę. Staropolski przysmak zachwyca
Masz cebulę i chleb? Szybko przygotujesz z nich aromatyczną zupę. Staropolski przysmak zachwyca
Świąteczny kulebiak z ciasta drożdżowego z kapustą i suszonymi grzybami
Świąteczny kulebiak z ciasta drożdżowego z kapustą i suszonymi grzybami
Która ryba nadaje się do galarety?
Która ryba najlepiej nadaje się do galarety? Możesz tak przyrządzić nie tylko karpia
Pasztet z soczewicy. Przepyszna i równie pożywna alternatywa mięsnej wersji
Pasztet z soczewicy. Przepyszna i równie pożywna alternatywa mięsnej wersji
Bigos z miodem
Bigos wyszedł zbyt kwaśny? 2 łyżki pysznego produktu uratują potrawę i dodadzą jej szlachetności
maslane ciasteczka
Przepis na rozpływające się w ustach maślane ciasteczka. 1 składnik dodaje im niezwykłego smaku
Delikatne ciasto na pierogi
Szef kuchni zdradził nam przepis na delikatne ciasto na pierogi. Gorącą wodę zastępuje innym płynem
Ekspresowa surówka do obiadu. W roli głównej kiszone ogórki
Ekspresowa surówka do obiadu. W roli głównej kiszone ogórki
mięsna rolada
Żadne kotlety, żadna patelnia. Z mielonego mięsa przygotujesz soczystą roladę. Rodzina Ci podziękuje
Rosół podajesz zwykle z krajanką? Tym razem zaserwuj go z innym dodatkiem. Będzie smaczniejszy
Rosół podajesz zwykle z krajanką? Tym razem zaserwuj go z innym dodatkiem. Posmakuje jak u babci
Dobroczynna kawa Anny Lewandowskiej
Ania Lewandowska zdradziła recepturę na odchudzającą kawę. Wszystko dzięki 3 dodatkom
Zachwycająca pieczeń z selera
Zachwycająca pieczeń z selera. Zdrowe i lubiane warzywo w eleganckim wydaniu. Aż ślinka cieknie
Keks ryżowy
Keks ryżowy lżejszy niż klasyczny. Dodatek 1 owocu zwiększa wilgotność ciasta
kotlety z grzybów
Kotlety z suszonych grzybów. Prawdziwy rarytas nie tylko na wigilijny stół
Placuszki jogurtowo-bananowe
Placuszki jogurtowo-bananowe. Delikatne, pyszne, posmakują nie tylko dzieciom
Sałatka ziemniaczana Ewy Wachowicz
Sałatka ziemniaczana Ewy Wachowicz. 1 składnik mocno zaskakuje
Jak złagodzić smak kompotu z suszu?
Jak złagodzić smak wigilijnego kompotu z suszu? Babcia Marta zawsze wzbogaca go o 2 składniki
Grochówka Koła Gospodyń Wiejskich
Prosta i sycąca grochówka po mirowsku. Przepis Koła Gospodyń Wiejskich nie ma sobie równych
co zrobić, żeby sernik nie opadł i był puszysty
Aleksandra Proch Co robić, żeby sernik nie opadł i był puszysty? Mamy najlepsze sposoby
Czytaj więcej >
Śledzie z cebulką są pyszne
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak zmiękczyć cebulkę do śledzi? Wystarczą 2 kroki
Czytaj więcej >
Zupa pomidorowa wyszła za rzadka? 1 trick i po problemie
Magdalena Patacz Zupa pomidorowa wyszła za rzadka? 1 trick i po problemie
Czytaj więcej >
jak długo gotować suszone grzyby
Aleksandra Proch Jak długo gotować suszone grzyby do uszek? Podajemy czas co do minuty
Czytaj więcej >
Niebywałe, co Ewa Wachowicz wlewa do piernika. Dodatek może zaskoczyć
Magdalena Patacz Niebywałe, co Ewa Wachowicz wlewa do piernika. Dodatek może zaskoczyć
Czytaj więcej >
Agata Rubik podała przepis na sałatkę jarzynową. Idealna kompozycja składników
Magdalena Patacz Agata Rubik podała przepis na sałatkę jarzynową. Idealna kompozycja składników
Czytaj więcej >
Wytrawne naleśniki z żółtym serem. 1 aromatyczny dodatek nadaje im charakteru
Magdalena Patacz Wytrawne naleśniki z żółtym serem. 1 aromatyczny dodatek nadaje im charakteru
Czytaj więcej >
Marchewka à la łosoś
Emilia Maciejewska-Latosińska Marchewka à la łosoś. Prosta i pełna smaku roślinna przystawka będzie idealna na wigilijną kolację
Czytaj więcej >
Szybka sałatka z tortellini na każdą okazję
Magdalena Patacz Szybka sałatka z tortellini. Idealna na każdą okazję
Czytaj więcej >
Jak wykorzystać w kuchni obierki z ziemniaków? Są jadalne, jak cała bulwa
Magdalena Patacz Jak wykorzystać w kuchni obierki z ziemniaków? Są jadalne, jak cała bulwa
Czytaj więcej >
Masz cebulę i chleb? Szybko przygotujesz z nich aromatyczną zupę. Staropolski przysmak zachwyca
Magdalena Patacz Masz cebulę i chleb? Szybko przygotujesz z nich aromatyczną zupę. Staropolski przysmak zachwyca
Czytaj więcej >
Świąteczny kulebiak z ciasta drożdżowego z kapustą i suszonymi grzybami
Magdalena Patacz Świąteczny kulebiak z ciasta drożdżowego z kapustą i suszonymi grzybami
Czytaj więcej >
Która ryba nadaje się do galarety?
Emilia Maciejewska-Latosińska Która ryba najlepiej nadaje się do galarety? Możesz tak przyrządzić nie tylko karpia
Czytaj więcej >
Pasztet z soczewicy. Przepyszna i równie pożywna alternatywa mięsnej wersji
Magdalena Patacz Pasztet z soczewicy. Przepyszna i równie pożywna alternatywa mięsnej wersji
Czytaj więcej >
Bigos z miodem
Emilia Maciejewska-Latosińska Bigos wyszedł zbyt kwaśny? 2 łyżki pysznego produktu uratują potrawę i dodadzą jej szlachetności
Czytaj więcej >
maslane ciasteczka
Aleksandra Proch Przepis na rozpływające się w ustach maślane ciasteczka. 1 składnik dodaje im niezwykłego smaku
Czytaj więcej >
Delikatne ciasto na pierogi
Emilia Maciejewska-Latosińska Szef kuchni zdradził nam przepis na delikatne ciasto na pierogi. Gorącą wodę zastępuje innym płynem
Czytaj więcej >
Ekspresowa surówka do obiadu. W roli głównej kiszone ogórki
Magdalena Patacz Ekspresowa surówka do obiadu. W roli głównej kiszone ogórki
Czytaj więcej >
mięsna rolada
Emilia Maciejewska-Latosińska Żadne kotlety, żadna patelnia. Z mielonego mięsa przygotujesz soczystą roladę. Rodzina Ci podziękuje
Czytaj więcej >
Rosół podajesz zwykle z krajanką? Tym razem zaserwuj go z innym dodatkiem. Będzie smaczniejszy
Magdalena Patacz Rosół podajesz zwykle z krajanką? Tym razem zaserwuj go z innym dodatkiem. Posmakuje jak u babci
Czytaj więcej >
Dobroczynna kawa Anny Lewandowskiej
Emilia Maciejewska-Latosińska Ania Lewandowska zdradziła recepturę na odchudzającą kawę. Wszystko dzięki 3 dodatkom
Czytaj więcej >
Zachwycająca pieczeń z selera
Emilia Maciejewska-Latosińska Zachwycająca pieczeń z selera. Zdrowe i lubiane warzywo w eleganckim wydaniu. Aż ślinka cieknie
Czytaj więcej >
Keks ryżowy
Emilia Maciejewska-Latosińska Keks ryżowy lżejszy niż klasyczny. Dodatek 1 owocu zwiększa wilgotność ciasta
Czytaj więcej >
kotlety z grzybów
Emilia Maciejewska-Latosińska Kotlety z suszonych grzybów. Prawdziwy rarytas nie tylko na wigilijny stół
Czytaj więcej >
Placuszki jogurtowo-bananowe
Emilia Maciejewska-Latosińska Placuszki jogurtowo-bananowe. Delikatne, pyszne, posmakują nie tylko dzieciom
Czytaj więcej >
Sałatka ziemniaczana Ewy Wachowicz
Emilia Maciejewska-Latosińska Sałatka ziemniaczana Ewy Wachowicz. 1 składnik mocno zaskakuje
Czytaj więcej >
Jak złagodzić smak kompotu z suszu?
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak złagodzić smak wigilijnego kompotu z suszu? Babcia Marta zawsze wzbogaca go o 2 składniki
Czytaj więcej >
Grochówka Koła Gospodyń Wiejskich
Emilia Maciejewska-Latosińska Prosta i sycąca grochówka po mirowsku. Przepis Koła Gospodyń Wiejskich nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
co zrobić, żeby sernik nie opadł i był puszysty
Co robić, żeby sernik nie opadł i był puszysty? Mamy najlepsze sposoby
Śledzie z cebulką są pyszne
Jak zmiękczyć cebulkę do śledzi? Wystarczą 2 kroki
Zupa pomidorowa wyszła za rzadka? 1 trick i po problemie
Zupa pomidorowa wyszła za rzadka? 1 trick i po problemie
jak długo gotować suszone grzyby
Jak długo gotować suszone grzyby do uszek? Podajemy czas co do minuty
Niebywałe, co Ewa Wachowicz wlewa do piernika. Dodatek może zaskoczyć
Niebywałe, co Ewa Wachowicz wlewa do piernika. Dodatek może zaskoczyć
Agata Rubik podała przepis na sałatkę jarzynową. Idealna kompozycja składników
Agata Rubik podała przepis na sałatkę jarzynową. Idealna kompozycja składników
Wytrawne naleśniki z żółtym serem. 1 aromatyczny dodatek nadaje im charakteru
Wytrawne naleśniki z żółtym serem. 1 aromatyczny dodatek nadaje im charakteru
Marchewka à la łosoś
Marchewka à la łosoś. Prosta i pełna smaku roślinna przystawka będzie idealna na wigilijną kolację
Szybka sałatka z tortellini na każdą okazję
Szybka sałatka z tortellini. Idealna na każdą okazję
Jak wykorzystać w kuchni obierki z ziemniaków? Są jadalne, jak cała bulwa
Jak wykorzystać w kuchni obierki z ziemniaków? Są jadalne, jak cała bulwa
Masz cebulę i chleb? Szybko przygotujesz z nich aromatyczną zupę. Staropolski przysmak zachwyca
Masz cebulę i chleb? Szybko przygotujesz z nich aromatyczną zupę. Staropolski przysmak zachwyca
Świąteczny kulebiak z ciasta drożdżowego z kapustą i suszonymi grzybami
Świąteczny kulebiak z ciasta drożdżowego z kapustą i suszonymi grzybami
Która ryba nadaje się do galarety?
Która ryba najlepiej nadaje się do galarety? Możesz tak przyrządzić nie tylko karpia
Pasztet z soczewicy. Przepyszna i równie pożywna alternatywa mięsnej wersji
Pasztet z soczewicy. Przepyszna i równie pożywna alternatywa mięsnej wersji
Bigos z miodem
Bigos wyszedł zbyt kwaśny? 2 łyżki pysznego produktu uratują potrawę i dodadzą jej szlachetności
maslane ciasteczka
Przepis na rozpływające się w ustach maślane ciasteczka. 1 składnik dodaje im niezwykłego smaku
Delikatne ciasto na pierogi
Szef kuchni zdradził nam przepis na delikatne ciasto na pierogi. Gorącą wodę zastępuje innym płynem
Ekspresowa surówka do obiadu. W roli głównej kiszone ogórki
Ekspresowa surówka do obiadu. W roli głównej kiszone ogórki
mięsna rolada
Żadne kotlety, żadna patelnia. Z mielonego mięsa przygotujesz soczystą roladę. Rodzina Ci podziękuje
Rosół podajesz zwykle z krajanką? Tym razem zaserwuj go z innym dodatkiem. Będzie smaczniejszy
Rosół podajesz zwykle z krajanką? Tym razem zaserwuj go z innym dodatkiem. Posmakuje jak u babci
Dobroczynna kawa Anny Lewandowskiej
Ania Lewandowska zdradziła recepturę na odchudzającą kawę. Wszystko dzięki 3 dodatkom
Zachwycająca pieczeń z selera
Zachwycająca pieczeń z selera. Zdrowe i lubiane warzywo w eleganckim wydaniu. Aż ślinka cieknie
Keks ryżowy
Keks ryżowy lżejszy niż klasyczny. Dodatek 1 owocu zwiększa wilgotność ciasta
kotlety z grzybów
Kotlety z suszonych grzybów. Prawdziwy rarytas nie tylko na wigilijny stół
Placuszki jogurtowo-bananowe
Placuszki jogurtowo-bananowe. Delikatne, pyszne, posmakują nie tylko dzieciom
Sałatka ziemniaczana Ewy Wachowicz
Sałatka ziemniaczana Ewy Wachowicz. 1 składnik mocno zaskakuje
Jak złagodzić smak kompotu z suszu?
Jak złagodzić smak wigilijnego kompotu z suszu? Babcia Marta zawsze wzbogaca go o 2 składniki
Grochówka Koła Gospodyń Wiejskich
Prosta i sycąca grochówka po mirowsku. Przepis Koła Gospodyń Wiejskich nie ma sobie równych