Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

krokiety bez zawijania tomasza strzelczyka
Strzelczyk pokazał wszystkim swój patent na krokiety. Nie trzeba ich nawet zawijać
jak się pozbyć ości ze śledzi
Sięgnij po jeden produkt. W mig pozbędziesz się nawet najmniejszych ości ze śledzi
jak zrobić soczysty schab ze śliwką
Jak zrobić soczysty schab ze śliwką? 1 detal ma ogromne znaczenie. Koniecznie o nim pamiętaj
najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
W żadnej restauracji nie serwują tak pysznej surówki. Zrobisz ją w mgnieniu oka z 2 warzyw
3 sprytne sposoby na obieranie pomarańczy. Będziesz zaskoczony, jak szybko można cieszyć się jej smakiem
3 sprytne sposoby na obranie pomarańczy. Będziesz zaskoczony, jak szybko można cieszyć się jej smakiem
domowy lukier
Przepis na domowy lukier do pierniczków i strucli. Zrobisz go za grosze. Nigdy nie kupisz gotowego
zupa ogórkowa roberta makłowicza
Bez żeberek, bez ziemniaków. Makłowicz zaskoczył wszystkich swoją wersją zupy ogórkowej
Jakie przyprawy warto dodać do wigilijnego kompotu z suszu? Głębia smaku gwarantowana
Jakie przyprawy warto dodać do wigilijnego kompotu z suszu? Głębia smaku gwarantowana
pieczony boczek
Rozpływający się w ustach pieczony boczek. Nigdy nie zapomnij o 2 dodatkach. Są gwarancją smaku
Wigilijne kotlety rybne z dorsza
Kotlety rybne z dorsza. Doskonałe nie tylko na Wigilię
Ziemniaki pieczone z kminkiem. Pełen smaku dodatek do obiadu
Ziemniaki pieczone z kminkiem. Pełen smaku dodatek do obiadu
Pierś kurczaka z patelni. Ekspresowy obiad lepszy niż z restauracji
Pierś kurczaka z patelni. Ekspresowy obiad lepszy niż z restauracji
Świąteczne śledzie w majonezie Magdy Gessler
Gessler pokazała jak robi świąteczne śledzie. Oprócz oleju i cebuli stawia na wyjątkowy sos
Placki ziemniaczane bez mąki i jajek
Żadnej mąki ani jajek. Z 1 dodatkiem zrobisz najlepsze placki ziemniaczane. Złociste i chrupiące
Pierogi z makrelą wędzoną
Najlepsze pierogi na święta zrobisz bez kapusty i grzybów. W roli głównej ulubiona ryba
Surówka colesław lepsza niż z restauracji
Kultowa surówka colesław wyjdzie lepiej niż z restauracji. Wszystko za sprawą 1 dodatku
Bigos się przypalił? Nic straconego!
Przypaliłaś bigos? Nic straconego. Wiemy jak go uratować. Babciny trik jest niezawodny
Gołąbki z mięsem i kalafiorem
Zapomnij o ryżu. Inny dodatek do farszu na gołąbki sprawdza się 100 razy lepiej
Świąteczny makowiec babci Basi
Babcia Basia włączyła kamerę i pokazała jak robi makowiec. Sekret tkwi w 1 sprytnej sztuczce
Pasztet do smarowania z resztek po rosole
Zostało Ci mięso i warzywa po rosole? W 5 minut zrobisz z nich najlepszy dodatek do kanapek
Prosty patent na wilgotną i aksamitną jajecznicę. Już nigdy więcej nie zrobisz jej inaczej
Prosty patent na wilgotną i aksamitną jajecznicę. Nigdy więcej nie zrobisz jej inaczej
syrop piernikowy
Przepis na aromatyczny syrop piernikowy. Doskonały dodatek do świątecznej kawy i deserów
tych ryb najlepiej unikać
Ani do smażenia, ani do galarety. Tych ryb lepiej unikać. Szkoda na nie nawet złamanego grosza
schab faszerowany
Zapomnij o śliwkach. Schab nadziej innym, pysznym składnikiem. Goście będą zachwyceni
Przepis na wyborny farsz do wigilijnych uszek. 1 składnik doskonale podkreśla ich smak
Przepis na wyborny farsz do wigilijnych uszek. 1 składnik doskonale podkreśla ich smak
Jak zrobić kandyzowaną skórkę pomarańczową?
Jak zrobić kandyzowaną skórkę pomarańczową? Domowy dodatek do ciast nie ma sobie równych
jak smażyć wątróbkę
Jak smażyć wątróbkę, żeby nie pryskała? Nasz patent, zwiększy też jej soczystość
kapuśniak ewy wachowicz
Wyśmienity kapuśniak Wachowicz. Smaku nadaje mu 1 rodzaj mięsa i 1 obowiązkowy dodatek
krokiety bez zawijania tomasza strzelczyka
Aleksandra Proch Strzelczyk pokazał wszystkim swój patent na krokiety. Nie trzeba ich nawet zawijać
Czytaj więcej >
jak się pozbyć ości ze śledzi
Aleksandra Proch Sięgnij po jeden produkt. W mig pozbędziesz się nawet najmniejszych ości ze śledzi
Czytaj więcej >
jak zrobić soczysty schab ze śliwką
Aleksandra Proch Jak zrobić soczysty schab ze śliwką? 1 detal ma ogromne znaczenie. Koniecznie o nim pamiętaj
Czytaj więcej >
najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
Aleksandra Proch W żadnej restauracji nie serwują tak pysznej surówki. Zrobisz ją w mgnieniu oka z 2 warzyw
Czytaj więcej >
3 sprytne sposoby na obieranie pomarańczy. Będziesz zaskoczony, jak szybko można cieszyć się jej smakiem
Magdalena Patacz 3 sprytne sposoby na obranie pomarańczy. Będziesz zaskoczony, jak szybko można cieszyć się jej smakiem
Czytaj więcej >
domowy lukier
Aleksandra Proch Przepis na domowy lukier do pierniczków i strucli. Zrobisz go za grosze. Nigdy nie kupisz gotowego
Czytaj więcej >
zupa ogórkowa roberta makłowicza
Aleksandra Proch Bez żeberek, bez ziemniaków. Makłowicz zaskoczył wszystkich swoją wersją zupy ogórkowej
Czytaj więcej >
Jakie przyprawy warto dodać do wigilijnego kompotu z suszu? Głębia smaku gwarantowana
Magdalena Patacz Jakie przyprawy warto dodać do wigilijnego kompotu z suszu? Głębia smaku gwarantowana
Czytaj więcej >
pieczony boczek
Magdalena Patacz Rozpływający się w ustach pieczony boczek. Nigdy nie zapomnij o 2 dodatkach. Są gwarancją smaku
Czytaj więcej >
Wigilijne kotlety rybne z dorsza
Magdalena Patacz Kotlety rybne z dorsza. Doskonałe nie tylko na Wigilię
Czytaj więcej >
Ziemniaki pieczone z kminkiem. Pełen smaku dodatek do obiadu
Magdalena Patacz Ziemniaki pieczone z kminkiem. Pełen smaku dodatek do obiadu
Czytaj więcej >
Pierś kurczaka z patelni. Ekspresowy obiad lepszy niż z restauracji
Magdalena Patacz Pierś kurczaka z patelni. Ekspresowy obiad lepszy niż z restauracji
Czytaj więcej >
Świąteczne śledzie w majonezie Magdy Gessler
Emilia Maciejewska-Latosińska Gessler pokazała jak robi świąteczne śledzie. Oprócz oleju i cebuli stawia na wyjątkowy sos
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane bez mąki i jajek
Emilia Maciejewska-Latosińska Żadnej mąki ani jajek. Z 1 dodatkiem zrobisz najlepsze placki ziemniaczane. Złociste i chrupiące
Czytaj więcej >
Pierogi z makrelą wędzoną
Emilia Maciejewska-Latosińska Najlepsze pierogi na święta zrobisz bez kapusty i grzybów. W roli głównej ulubiona ryba
Czytaj więcej >
Surówka colesław lepsza niż z restauracji
Emilia Maciejewska-Latosińska Kultowa surówka colesław wyjdzie lepiej niż z restauracji. Wszystko za sprawą 1 dodatku
Czytaj więcej >
Bigos się przypalił? Nic straconego!
Emilia Maciejewska-Latosińska Przypaliłaś bigos? Nic straconego. Wiemy jak go uratować. Babciny trik jest niezawodny
Czytaj więcej >
Gołąbki z mięsem i kalafiorem
Emilia Maciejewska-Latosińska Zapomnij o ryżu. Inny dodatek do farszu na gołąbki sprawdza się 100 razy lepiej
Czytaj więcej >
Świąteczny makowiec babci Basi
Emilia Maciejewska-Latosińska Babcia Basia włączyła kamerę i pokazała jak robi makowiec. Sekret tkwi w 1 sprytnej sztuczce
Czytaj więcej >
Pasztet do smarowania z resztek po rosole
Emilia Maciejewska-Latosińska Zostało Ci mięso i warzywa po rosole? W 5 minut zrobisz z nich najlepszy dodatek do kanapek
Czytaj więcej >
Prosty patent na wilgotną i aksamitną jajecznicę. Już nigdy więcej nie zrobisz jej inaczej
Magdalena Patacz Prosty patent na wilgotną i aksamitną jajecznicę. Nigdy więcej nie zrobisz jej inaczej
Czytaj więcej >
syrop piernikowy
Aleksandra Proch Przepis na aromatyczny syrop piernikowy. Doskonały dodatek do świątecznej kawy i deserów
Czytaj więcej >
tych ryb najlepiej unikać
Aleksandra Proch Ani do smażenia, ani do galarety. Tych ryb lepiej unikać. Szkoda na nie nawet złamanego grosza
Czytaj więcej >
schab faszerowany
Aleksandra Proch Zapomnij o śliwkach. Schab nadziej innym, pysznym składnikiem. Goście będą zachwyceni
Czytaj więcej >
Przepis na wyborny farsz do wigilijnych uszek. 1 składnik doskonale podkreśla ich smak
Magdalena Patacz Przepis na wyborny farsz do wigilijnych uszek. 1 składnik doskonale podkreśla ich smak
Czytaj więcej >
Jak zrobić kandyzowaną skórkę pomarańczową?
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak zrobić kandyzowaną skórkę pomarańczową? Domowy dodatek do ciast nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
jak smażyć wątróbkę
Aleksandra Proch Jak smażyć wątróbkę, żeby nie pryskała? Nasz patent, zwiększy też jej soczystość
Czytaj więcej >
kapuśniak ewy wachowicz
Aleksandra Proch Wyśmienity kapuśniak Wachowicz. Smaku nadaje mu 1 rodzaj mięsa i 1 obowiązkowy dodatek
Czytaj więcej >
krokiety bez zawijania tomasza strzelczyka
Strzelczyk pokazał wszystkim swój patent na krokiety. Nie trzeba ich nawet zawijać
jak się pozbyć ości ze śledzi
Sięgnij po jeden produkt. W mig pozbędziesz się nawet najmniejszych ości ze śledzi
jak zrobić soczysty schab ze śliwką
Jak zrobić soczysty schab ze śliwką? 1 detal ma ogromne znaczenie. Koniecznie o nim pamiętaj
najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
W żadnej restauracji nie serwują tak pysznej surówki. Zrobisz ją w mgnieniu oka z 2 warzyw
3 sprytne sposoby na obieranie pomarańczy. Będziesz zaskoczony, jak szybko można cieszyć się jej smakiem
3 sprytne sposoby na obranie pomarańczy. Będziesz zaskoczony, jak szybko można cieszyć się jej smakiem
domowy lukier
Przepis na domowy lukier do pierniczków i strucli. Zrobisz go za grosze. Nigdy nie kupisz gotowego
zupa ogórkowa roberta makłowicza
Bez żeberek, bez ziemniaków. Makłowicz zaskoczył wszystkich swoją wersją zupy ogórkowej
Jakie przyprawy warto dodać do wigilijnego kompotu z suszu? Głębia smaku gwarantowana
Jakie przyprawy warto dodać do wigilijnego kompotu z suszu? Głębia smaku gwarantowana
pieczony boczek
Rozpływający się w ustach pieczony boczek. Nigdy nie zapomnij o 2 dodatkach. Są gwarancją smaku
Wigilijne kotlety rybne z dorsza
Kotlety rybne z dorsza. Doskonałe nie tylko na Wigilię
Ziemniaki pieczone z kminkiem. Pełen smaku dodatek do obiadu
Ziemniaki pieczone z kminkiem. Pełen smaku dodatek do obiadu
Pierś kurczaka z patelni. Ekspresowy obiad lepszy niż z restauracji
Pierś kurczaka z patelni. Ekspresowy obiad lepszy niż z restauracji
Świąteczne śledzie w majonezie Magdy Gessler
Gessler pokazała jak robi świąteczne śledzie. Oprócz oleju i cebuli stawia na wyjątkowy sos
Placki ziemniaczane bez mąki i jajek
Żadnej mąki ani jajek. Z 1 dodatkiem zrobisz najlepsze placki ziemniaczane. Złociste i chrupiące
Pierogi z makrelą wędzoną
Najlepsze pierogi na święta zrobisz bez kapusty i grzybów. W roli głównej ulubiona ryba
Surówka colesław lepsza niż z restauracji
Kultowa surówka colesław wyjdzie lepiej niż z restauracji. Wszystko za sprawą 1 dodatku
Bigos się przypalił? Nic straconego!
Przypaliłaś bigos? Nic straconego. Wiemy jak go uratować. Babciny trik jest niezawodny
Gołąbki z mięsem i kalafiorem
Zapomnij o ryżu. Inny dodatek do farszu na gołąbki sprawdza się 100 razy lepiej
Świąteczny makowiec babci Basi
Babcia Basia włączyła kamerę i pokazała jak robi makowiec. Sekret tkwi w 1 sprytnej sztuczce
Pasztet do smarowania z resztek po rosole
Zostało Ci mięso i warzywa po rosole? W 5 minut zrobisz z nich najlepszy dodatek do kanapek
Prosty patent na wilgotną i aksamitną jajecznicę. Już nigdy więcej nie zrobisz jej inaczej
Prosty patent na wilgotną i aksamitną jajecznicę. Nigdy więcej nie zrobisz jej inaczej
syrop piernikowy
Przepis na aromatyczny syrop piernikowy. Doskonały dodatek do świątecznej kawy i deserów
tych ryb najlepiej unikać
Ani do smażenia, ani do galarety. Tych ryb lepiej unikać. Szkoda na nie nawet złamanego grosza
schab faszerowany
Zapomnij o śliwkach. Schab nadziej innym, pysznym składnikiem. Goście będą zachwyceni
Przepis na wyborny farsz do wigilijnych uszek. 1 składnik doskonale podkreśla ich smak
Przepis na wyborny farsz do wigilijnych uszek. 1 składnik doskonale podkreśla ich smak
Jak zrobić kandyzowaną skórkę pomarańczową?
Jak zrobić kandyzowaną skórkę pomarańczową? Domowy dodatek do ciast nie ma sobie równych
jak smażyć wątróbkę
Jak smażyć wątróbkę, żeby nie pryskała? Nasz patent, zwiększy też jej soczystość
kapuśniak ewy wachowicz
Wyśmienity kapuśniak Wachowicz. Smaku nadaje mu 1 rodzaj mięsa i 1 obowiązkowy dodatek