Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

jak smażyć wątróbkę
Jak smażyć wątróbkę, żeby nie pryskała? Nasz patent, zwiększy też jej soczystość
kapuśniak ewy wachowicz
Wyśmienity kapuśniak Wachowicz. Smaku nadaje mu 1 rodzaj mięsa i 1 obowiązkowy dodatek
Jak prawidłowo gotować makaron? Przez 1 błąd będzie kompletnie do niczego
Jak prawidłowo gotować makaron? Przez 1 błąd będzie kompletnie do niczego
Surówka z selera lepsza niż z restauracji. Sekret tkwi w 2 dodatkach
Surówka z selera lepsza niż z restauracji. Sekret tkwi w 2 składnikach
Gessler zdradziła jak robić idealne naleśniki. Wytknęła 1 poważny błąd. Masa osób nagminnie go popełnia
Gessler zdradziła jak robić idealne naleśniki. Wytknęła 1 poważny błąd
Dodajesz do farszu na pierogi ruskie ziemniaki i twaróg? Sięgnij po jeszcze 1 dodatek. Nigdy nie zrobisz inaczej
Dodajesz do farszu na pierogi ruskie ziemniaki i twaróg? Sięgnij po jeszcze 1 cudowny dodatek
Zapomnij o zwykłych mielonych. Kotlety z pyszną niespodzianką smakują 100 razy lepiej
Zapomnij o zwykłych mielonych. Kotlety z pyszną niespodzianką smakują 100 razy lepiej
Kuroń przypomniał wszystkim o wigilijnym klasyku. Nie może go zabraknąć podczas świątecznej uczty
Wigilijny karp w galarecie od Jakuba Kuronia. Specjału nie może zabraknąć na świątecznym stole
Kapustę na gołąbki zmiękczysz w 10 minut. Nie musisz jej nawet gotować. Patent podbija Internet
Kapustę na gołąbki zmiękczysz w 10 minut. Nie musisz jej nawet gotować. Patent podbija Internet
Puszyste racuchy zrobisz bez drożdży i proszku do pieczenia. Wystarczy 1 sztuczka najlepszych gospodyń
Puszyste racuchy zrobisz bez drożdży i proszku do pieczenia. Wystarczy 1 sztuczka gospodyń
Makowiec
Świąteczny makowiec z niespodzianką. Inny niż wszystkie, ale jaki smaczny
ciasto bez pieczenia
Idealne na zimę ciasto bez pieczenia - Śnieżny Puch. Rozkosznie puszyste i łatwe w przygotowaniu
jak smażyć karpia, aby miał chrupiącą skórkę
Jak smażyć karpia, aby miał chrupiącą skórkę? Mamy sprytny patent
Surówka lepsza niż z restauracji
Surówka "Zachciewajka" lepsza niż z restauracji. Idealna do każdego drugiego dania
Soczysty farsz na gołąbki
Koniecznie dolej go do farszu na gołąbki. Wyjdzie idealnie soczysty
ocet jabłkowy
Syn Gessler pokazał, jak z łatwością zrobić ocet jabłkowy. Wyśmienity patent
kutia
Jak przygotować mak i pszenicę na kutię? Podajemy patent babć
Jak zmiękczyć twarde pierniczki? Sposobów jest kilka, każdy banalny
Jak zmiękczyć twarde pierniczki? Sposobów jest kilka, każdy banalny i skuteczny
Farsz do pierogów wigilijnych
Nie z grzybów, nie z kiszonej kapusty. Pyszny farsz do wigilijnych pierogów zrobisz z innego składnika
Czy trzeba schładzać masę na kotlety mielone? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Czy trzeba schładzać masę na kotlety mielone? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Placki ziemniaczane z pyszną niespodzianką
Placki ziemniaczane z pyszną niespodzianką. Doskonałe na obiad. Prawdziwa rewelacja!
Jak smażyć rybę, by nie było jej czuć w całym domu? Na pomoc przychodzą 2 popularne produkty
Jak smażyć rybę, by nie było jej czuć w całym domu? Z pomocą przychodzą 2 popularne produkty
Hitowy tort makowy Marioli Bojarskiej-Ferenc. Niepowtarzalny wypiek zachwyca smakiem i wilgotnością
Hitowy tort makowy Marioli Bojarskiej-Ferenc. Niepowtarzalny wypiek zachwyca smakiem i wilgotnością
Śledzie imbirowe z sosem orzechowym. Zaskocz gości niezwykłą wersją uwielbianej ryby
Śledzie imbirowe z sosem orzechowym. Zaskocz gości niezwykłą wersją uwielbianej ryby
Prosta i pyszna sałatka tatarska. Najdłużej zejdzie się z gotowaniem jajek
Prosta i pyszna sałatka tatarska. Najdłużej zejdzie się z gotowaniem jajek
Kruche ciasteczka cynamonowe na Boże Narodzenie
Kruche ciasteczka cynamonowe na Boże Narodzenie
staropolskie pierogi z kapustą i grzybami
Staropolskie pierogi z kapustą i grzybami. Tradycyjna receptura zachwyca do dziś
zupa grzybowa karola okrasy
Okrasa gotuje niezwykłą zupę grzybową. Podaje ją z dodatkiem, o jakim mało kto by pomyślał
jak smażyć wątróbkę
Aleksandra Proch Jak smażyć wątróbkę, żeby nie pryskała? Nasz patent, zwiększy też jej soczystość
Czytaj więcej >
kapuśniak ewy wachowicz
Aleksandra Proch Wyśmienity kapuśniak Wachowicz. Smaku nadaje mu 1 rodzaj mięsa i 1 obowiązkowy dodatek
Czytaj więcej >
Jak prawidłowo gotować makaron? Przez 1 błąd będzie kompletnie do niczego
Magdalena Patacz Jak prawidłowo gotować makaron? Przez 1 błąd będzie kompletnie do niczego
Czytaj więcej >
Surówka z selera lepsza niż z restauracji. Sekret tkwi w 2 dodatkach
Magdalena Patacz Surówka z selera lepsza niż z restauracji. Sekret tkwi w 2 składnikach
Czytaj więcej >
Gessler zdradziła jak robić idealne naleśniki. Wytknęła 1 poważny błąd. Masa osób nagminnie go popełnia
Magdalena Patacz Gessler zdradziła jak robić idealne naleśniki. Wytknęła 1 poważny błąd
Czytaj więcej >
Dodajesz do farszu na pierogi ruskie ziemniaki i twaróg? Sięgnij po jeszcze 1 dodatek. Nigdy nie zrobisz inaczej
Magdalena Patacz Dodajesz do farszu na pierogi ruskie ziemniaki i twaróg? Sięgnij po jeszcze 1 cudowny dodatek
Czytaj więcej >
Zapomnij o zwykłych mielonych. Kotlety z pyszną niespodzianką smakują 100 razy lepiej
Magdalena Patacz Zapomnij o zwykłych mielonych. Kotlety z pyszną niespodzianką smakują 100 razy lepiej
Czytaj więcej >
Kuroń przypomniał wszystkim o wigilijnym klasyku. Nie może go zabraknąć podczas świątecznej uczty
Magdalena Patacz Wigilijny karp w galarecie od Jakuba Kuronia. Specjału nie może zabraknąć na świątecznym stole
Czytaj więcej >
Kapustę na gołąbki zmiękczysz w 10 minut. Nie musisz jej nawet gotować. Patent podbija Internet
Magdalena Patacz Kapustę na gołąbki zmiękczysz w 10 minut. Nie musisz jej nawet gotować. Patent podbija Internet
Czytaj więcej >
Puszyste racuchy zrobisz bez drożdży i proszku do pieczenia. Wystarczy 1 sztuczka najlepszych gospodyń
Magdalena Patacz Puszyste racuchy zrobisz bez drożdży i proszku do pieczenia. Wystarczy 1 sztuczka gospodyń
Czytaj więcej >
Makowiec
Aleksandra Proch Świąteczny makowiec z niespodzianką. Inny niż wszystkie, ale jaki smaczny
Czytaj więcej >
ciasto bez pieczenia
Aleksandra Proch Idealne na zimę ciasto bez pieczenia - Śnieżny Puch. Rozkosznie puszyste i łatwe w przygotowaniu
Czytaj więcej >
jak smażyć karpia, aby miał chrupiącą skórkę
Aleksandra Proch Jak smażyć karpia, aby miał chrupiącą skórkę? Mamy sprytny patent
Czytaj więcej >
Surówka lepsza niż z restauracji
Emilia Maciejewska-Latosińska Surówka "Zachciewajka" lepsza niż z restauracji. Idealna do każdego drugiego dania
Czytaj więcej >
Soczysty farsz na gołąbki
Emilia Maciejewska-Latosińska Koniecznie dolej go do farszu na gołąbki. Wyjdzie idealnie soczysty
Czytaj więcej >
ocet jabłkowy
Aleksandra Proch Syn Gessler pokazał, jak z łatwością zrobić ocet jabłkowy. Wyśmienity patent
Czytaj więcej >
kutia
Aleksandra Proch Jak przygotować mak i pszenicę na kutię? Podajemy patent babć
Czytaj więcej >
Jak zmiękczyć twarde pierniczki? Sposobów jest kilka, każdy banalny
Magdalena Patacz Jak zmiękczyć twarde pierniczki? Sposobów jest kilka, każdy banalny i skuteczny
Czytaj więcej >
Farsz do pierogów wigilijnych
Emilia Maciejewska-Latosińska Nie z grzybów, nie z kiszonej kapusty. Pyszny farsz do wigilijnych pierogów zrobisz z innego składnika
Czytaj więcej >
Czy trzeba schładzać masę na kotlety mielone? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Magdalena Patacz Czy trzeba schładzać masę na kotlety mielone? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane z pyszną niespodzianką
Emilia Maciejewska-Latosińska Placki ziemniaczane z pyszną niespodzianką. Doskonałe na obiad. Prawdziwa rewelacja!
Czytaj więcej >
Jak smażyć rybę, by nie było jej czuć w całym domu? Na pomoc przychodzą 2 popularne produkty
Magdalena Patacz Jak smażyć rybę, by nie było jej czuć w całym domu? Z pomocą przychodzą 2 popularne produkty
Czytaj więcej >
Hitowy tort makowy Marioli Bojarskiej-Ferenc. Niepowtarzalny wypiek zachwyca smakiem i wilgotnością
Magdalena Patacz Hitowy tort makowy Marioli Bojarskiej-Ferenc. Niepowtarzalny wypiek zachwyca smakiem i wilgotnością
Czytaj więcej >
Śledzie imbirowe z sosem orzechowym. Zaskocz gości niezwykłą wersją uwielbianej ryby
Magdalena Patacz Śledzie imbirowe z sosem orzechowym. Zaskocz gości niezwykłą wersją uwielbianej ryby
Czytaj więcej >
Prosta i pyszna sałatka tatarska. Najdłużej zejdzie się z gotowaniem jajek
Magdalena Patacz Prosta i pyszna sałatka tatarska. Najdłużej zejdzie się z gotowaniem jajek
Czytaj więcej >
Kruche ciasteczka cynamonowe na Boże Narodzenie
Magdalena Patacz Kruche ciasteczka cynamonowe na Boże Narodzenie
Czytaj więcej >
staropolskie pierogi z kapustą i grzybami
Aleksandra Proch Staropolskie pierogi z kapustą i grzybami. Tradycyjna receptura zachwyca do dziś
Czytaj więcej >
zupa grzybowa karola okrasy
Aleksandra Proch Okrasa gotuje niezwykłą zupę grzybową. Podaje ją z dodatkiem, o jakim mało kto by pomyślał
Czytaj więcej >
jak smażyć wątróbkę
Jak smażyć wątróbkę, żeby nie pryskała? Nasz patent, zwiększy też jej soczystość
kapuśniak ewy wachowicz
Wyśmienity kapuśniak Wachowicz. Smaku nadaje mu 1 rodzaj mięsa i 1 obowiązkowy dodatek
Jak prawidłowo gotować makaron? Przez 1 błąd będzie kompletnie do niczego
Jak prawidłowo gotować makaron? Przez 1 błąd będzie kompletnie do niczego
Surówka z selera lepsza niż z restauracji. Sekret tkwi w 2 dodatkach
Surówka z selera lepsza niż z restauracji. Sekret tkwi w 2 składnikach
Gessler zdradziła jak robić idealne naleśniki. Wytknęła 1 poważny błąd. Masa osób nagminnie go popełnia
Gessler zdradziła jak robić idealne naleśniki. Wytknęła 1 poważny błąd
Dodajesz do farszu na pierogi ruskie ziemniaki i twaróg? Sięgnij po jeszcze 1 dodatek. Nigdy nie zrobisz inaczej
Dodajesz do farszu na pierogi ruskie ziemniaki i twaróg? Sięgnij po jeszcze 1 cudowny dodatek
Zapomnij o zwykłych mielonych. Kotlety z pyszną niespodzianką smakują 100 razy lepiej
Zapomnij o zwykłych mielonych. Kotlety z pyszną niespodzianką smakują 100 razy lepiej
Kuroń przypomniał wszystkim o wigilijnym klasyku. Nie może go zabraknąć podczas świątecznej uczty
Wigilijny karp w galarecie od Jakuba Kuronia. Specjału nie może zabraknąć na świątecznym stole
Kapustę na gołąbki zmiękczysz w 10 minut. Nie musisz jej nawet gotować. Patent podbija Internet
Kapustę na gołąbki zmiękczysz w 10 minut. Nie musisz jej nawet gotować. Patent podbija Internet
Puszyste racuchy zrobisz bez drożdży i proszku do pieczenia. Wystarczy 1 sztuczka najlepszych gospodyń
Puszyste racuchy zrobisz bez drożdży i proszku do pieczenia. Wystarczy 1 sztuczka gospodyń
Makowiec
Świąteczny makowiec z niespodzianką. Inny niż wszystkie, ale jaki smaczny
ciasto bez pieczenia
Idealne na zimę ciasto bez pieczenia - Śnieżny Puch. Rozkosznie puszyste i łatwe w przygotowaniu
jak smażyć karpia, aby miał chrupiącą skórkę
Jak smażyć karpia, aby miał chrupiącą skórkę? Mamy sprytny patent
Surówka lepsza niż z restauracji
Surówka "Zachciewajka" lepsza niż z restauracji. Idealna do każdego drugiego dania
Soczysty farsz na gołąbki
Koniecznie dolej go do farszu na gołąbki. Wyjdzie idealnie soczysty
ocet jabłkowy
Syn Gessler pokazał, jak z łatwością zrobić ocet jabłkowy. Wyśmienity patent
kutia
Jak przygotować mak i pszenicę na kutię? Podajemy patent babć
Jak zmiękczyć twarde pierniczki? Sposobów jest kilka, każdy banalny
Jak zmiękczyć twarde pierniczki? Sposobów jest kilka, każdy banalny i skuteczny
Farsz do pierogów wigilijnych
Nie z grzybów, nie z kiszonej kapusty. Pyszny farsz do wigilijnych pierogów zrobisz z innego składnika
Czy trzeba schładzać masę na kotlety mielone? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Czy trzeba schładzać masę na kotlety mielone? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Placki ziemniaczane z pyszną niespodzianką
Placki ziemniaczane z pyszną niespodzianką. Doskonałe na obiad. Prawdziwa rewelacja!
Jak smażyć rybę, by nie było jej czuć w całym domu? Na pomoc przychodzą 2 popularne produkty
Jak smażyć rybę, by nie było jej czuć w całym domu? Z pomocą przychodzą 2 popularne produkty
Hitowy tort makowy Marioli Bojarskiej-Ferenc. Niepowtarzalny wypiek zachwyca smakiem i wilgotnością
Hitowy tort makowy Marioli Bojarskiej-Ferenc. Niepowtarzalny wypiek zachwyca smakiem i wilgotnością
Śledzie imbirowe z sosem orzechowym. Zaskocz gości niezwykłą wersją uwielbianej ryby
Śledzie imbirowe z sosem orzechowym. Zaskocz gości niezwykłą wersją uwielbianej ryby
Prosta i pyszna sałatka tatarska. Najdłużej zejdzie się z gotowaniem jajek
Prosta i pyszna sałatka tatarska. Najdłużej zejdzie się z gotowaniem jajek
Kruche ciasteczka cynamonowe na Boże Narodzenie
Kruche ciasteczka cynamonowe na Boże Narodzenie
staropolskie pierogi z kapustą i grzybami
Staropolskie pierogi z kapustą i grzybami. Tradycyjna receptura zachwyca do dziś
zupa grzybowa karola okrasy
Okrasa gotuje niezwykłą zupę grzybową. Podaje ją z dodatkiem, o jakim mało kto by pomyślał