Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

botwinka
Kupuję botwinkę już teraz i przygotowuję na zimę. Na odporność i redukcję wagi jest niezastąpiona
chleb
Przepis na ten chleb dostałem od znajomej. Pozostaje świeży na długi czas, 1 składnik zadziwia
śniadanie
Zalewam brokuła wodą i łączę z tymi składnikami. Takie śniadanie mogę jeść codziennie
zalewanie bananów ciastem
Kładę banany i zalewam czekoladowym ciastem. Taki deser zrobię na długi weekend
napar z liści laurowych
Pokrusz liście laurowe, zaparz jak herbatę i wypij przed snem. Pożegnasz się z przykrym problemem
sałatka
Żadna jarzynowa i gyros. Na Boże Ciało zrobię sałatkę Joli z sosem tzaziki
Ewa Wachowicz i truskawki
Wachowicz pokazała jak przechowuje truskawki. Nie plesnieją i długo zachowują świeżość
Biedronka i bób
Pójdziesz do Biedronki i przystaniesz z wrażenia. Cena bobu przyprawia o zawrót głowy
pierogi gotowane
Żadne mleko i woda. Ciasto na pierogi jest najbardziej puszyste, gdy wlewam do niego ten składnik
koperek na desce
Najgorszy błąd przy mrożeniu koperku. Traci cenne właściwości
obiad
Kroję, zawijam w papier i wkładam do piekarnika. Prosto obiad, a smakuje nieziemsko
ogórki małosolne
Moje ogórki wychodzą aromatyczne i chrupiące. Stosuję do nich tę sztuczkę, działa za każdym razem
zupa Tomasza Strzelczyka
Strzelczyk w 1 garnku połączył 2 uwielbiane zupy. Pochwałom nie ma końca
surówka
Wszyscy szaleją za mizerią a ja wolę ten przepis. Nie ma bardziej wiosennej surówki do obiadu
ciasto bez pieczenia
Tiramisu z truskawkami to przebój wśród ciast. Jest tak dobre, że mogłabym je jeść na okrągło
kotlety siekane z piekarnika
Mielone i schabowe mogą się schować. Moje kotlety siekane z piekarnika smakują 100 razy lepiej
czereśnie
Zobaczysz to na czereśniach i już wiesz, że są robaczywe. Takich owoców unikaj
kolorowe kubki
Czy kolor kubka wpływa na smak kawy? Ogromna ilość osób nie ma o tym pojęcia
chleb przed pieczeniem
Rozpłaszcz porcję ciasta i weź widelec. Tę sztuczkę stosuję cały czas
filiżanka z kawą
Zawiera niezdrowe składniki, a Polacy wciąż ją piją. To najgorszy rodzaj kawy
rozgniatanie banana
Rozgniatam popularny owoc i mieszam z tymi dodatkami. Po takiej kolacji zasypiam jak dziecko
surówka
Ta surówka z młodej kapusty jest hitem w miom domu. Rodzina mówi, że smakuje lepiej, niż w restauracji
zapiekany bakłażan
Nacinam bakłażana i zapiekam z tym farszem. Rodzina ciągle dopomina się o dokładki
deser bez pieczenia
Ułóż biszkopty w naczyniu i zalej tą masą. Ten deser bez pieczenia to prawdziwy hit
Książulo
Miesiąc temu gościła słynnego youtubera. Dziś opowiada o skutkach tamtego dnia
rosół
Znajoma kucharka doradziła mi czym doprawić rosół. W życiu bym nie wpadł na taki dodatek
El Califa de Leon
Uliczna budka dostała prestiżowe wyróżnienie. Znalazła się w gronie najlepszych restauracji świata
mleko i papryka
Dodaję do mleka paprykę w proszku. Niebywałe, jaki przysmak z tego wychodzi
botwinka
Katarzyna Rachańska Kupuję botwinkę już teraz i przygotowuję na zimę. Na odporność i redukcję wagi jest niezastąpiona
Czytaj więcej >
chleb
Maciej Jurczyk Przepis na ten chleb dostałem od znajomej. Pozostaje świeży na długi czas, 1 składnik zadziwia
Czytaj więcej >
śniadanie
Katarzyna Rachańska Zalewam brokuła wodą i łączę z tymi składnikami. Takie śniadanie mogę jeść codziennie
Czytaj więcej >
zalewanie bananów ciastem
Przemysław Bociąga Kładę banany i zalewam czekoladowym ciastem. Taki deser zrobię na długi weekend
Czytaj więcej >
napar z liści laurowych
Przemysław Bociąga Pokrusz liście laurowe, zaparz jak herbatę i wypij przed snem. Pożegnasz się z przykrym problemem
Czytaj więcej >
sałatka
Katarzyna Rachańska Żadna jarzynowa i gyros. Na Boże Ciało zrobię sałatkę Joli z sosem tzaziki
Czytaj więcej >
Ewa Wachowicz i truskawki
Przemysław Bociąga Wachowicz pokazała jak przechowuje truskawki. Nie plesnieją i długo zachowują świeżość
Czytaj więcej >
Biedronka i bób
Przemysław Bociąga Pójdziesz do Biedronki i przystaniesz z wrażenia. Cena bobu przyprawia o zawrót głowy
Czytaj więcej >
pierogi gotowane
Przemysław Bociąga Żadne mleko i woda. Ciasto na pierogi jest najbardziej puszyste, gdy wlewam do niego ten składnik
Czytaj więcej >
koperek na desce
Przemysław Bociąga Najgorszy błąd przy mrożeniu koperku. Traci cenne właściwości
Czytaj więcej >
obiad
Katarzyna Rachańska Kroję, zawijam w papier i wkładam do piekarnika. Prosto obiad, a smakuje nieziemsko
Czytaj więcej >
ogórki małosolne
Katarzyna Rachańska Moje ogórki wychodzą aromatyczne i chrupiące. Stosuję do nich tę sztuczkę, działa za każdym razem
Czytaj więcej >
zupa Tomasza Strzelczyka
Przemysław Bociąga Strzelczyk w 1 garnku połączył 2 uwielbiane zupy. Pochwałom nie ma końca
Czytaj więcej >
surówka
Katarzyna Rachańska Wszyscy szaleją za mizerią a ja wolę ten przepis. Nie ma bardziej wiosennej surówki do obiadu
Czytaj więcej >
ciasto bez pieczenia
Katarzyna Rachańska Tiramisu z truskawkami to przebój wśród ciast. Jest tak dobre, że mogłabym je jeść na okrągło
Czytaj więcej >
kotlety siekane z piekarnika
Maciej Jurczyk Mielone i schabowe mogą się schować. Moje kotlety siekane z piekarnika smakują 100 razy lepiej
Czytaj więcej >
czereśnie
Katarzyna Rachańska Zobaczysz to na czereśniach i już wiesz, że są robaczywe. Takich owoców unikaj
Czytaj więcej >
kolorowe kubki
Przemysław Bociąga Czy kolor kubka wpływa na smak kawy? Ogromna ilość osób nie ma o tym pojęcia
Czytaj więcej >
chleb przed pieczeniem
Maciej Jurczyk Rozpłaszcz porcję ciasta i weź widelec. Tę sztuczkę stosuję cały czas
Czytaj więcej >
filiżanka z kawą
Maciej Jurczyk Zawiera niezdrowe składniki, a Polacy wciąż ją piją. To najgorszy rodzaj kawy
Czytaj więcej >
rozgniatanie banana
Maciej Jurczyk Rozgniatam popularny owoc i mieszam z tymi dodatkami. Po takiej kolacji zasypiam jak dziecko
Czytaj więcej >
surówka
Maciej Jurczyk Ta surówka z młodej kapusty jest hitem w miom domu. Rodzina mówi, że smakuje lepiej, niż w restauracji
Czytaj więcej >
zapiekany bakłażan
Maciej Jurczyk Nacinam bakłażana i zapiekam z tym farszem. Rodzina ciągle dopomina się o dokładki
Czytaj więcej >
deser bez pieczenia
Maciej Jurczyk Ułóż biszkopty w naczyniu i zalej tą masą. Ten deser bez pieczenia to prawdziwy hit
Czytaj więcej >
Książulo
Maciej Jurczyk Miesiąc temu gościła słynnego youtubera. Dziś opowiada o skutkach tamtego dnia
Czytaj więcej >
rosół
Maciej Jurczyk Znajoma kucharka doradziła mi czym doprawić rosół. W życiu bym nie wpadł na taki dodatek
Czytaj więcej >
El Califa de Leon
Przemysław Bociąga Uliczna budka dostała prestiżowe wyróżnienie. Znalazła się w gronie najlepszych restauracji świata
Czytaj więcej >
mleko i papryka
Przemysław Bociąga Dodaję do mleka paprykę w proszku. Niebywałe, jaki przysmak z tego wychodzi
Czytaj więcej >
botwinka
Kupuję botwinkę już teraz i przygotowuję na zimę. Na odporność i redukcję wagi jest niezastąpiona
chleb
Przepis na ten chleb dostałem od znajomej. Pozostaje świeży na długi czas, 1 składnik zadziwia
śniadanie
Zalewam brokuła wodą i łączę z tymi składnikami. Takie śniadanie mogę jeść codziennie
zalewanie bananów ciastem
Kładę banany i zalewam czekoladowym ciastem. Taki deser zrobię na długi weekend
napar z liści laurowych
Pokrusz liście laurowe, zaparz jak herbatę i wypij przed snem. Pożegnasz się z przykrym problemem
sałatka
Żadna jarzynowa i gyros. Na Boże Ciało zrobię sałatkę Joli z sosem tzaziki
Ewa Wachowicz i truskawki
Wachowicz pokazała jak przechowuje truskawki. Nie plesnieją i długo zachowują świeżość
Biedronka i bób
Pójdziesz do Biedronki i przystaniesz z wrażenia. Cena bobu przyprawia o zawrót głowy
pierogi gotowane
Żadne mleko i woda. Ciasto na pierogi jest najbardziej puszyste, gdy wlewam do niego ten składnik
koperek na desce
Najgorszy błąd przy mrożeniu koperku. Traci cenne właściwości
obiad
Kroję, zawijam w papier i wkładam do piekarnika. Prosto obiad, a smakuje nieziemsko
ogórki małosolne
Moje ogórki wychodzą aromatyczne i chrupiące. Stosuję do nich tę sztuczkę, działa za każdym razem
zupa Tomasza Strzelczyka
Strzelczyk w 1 garnku połączył 2 uwielbiane zupy. Pochwałom nie ma końca
surówka
Wszyscy szaleją za mizerią a ja wolę ten przepis. Nie ma bardziej wiosennej surówki do obiadu
ciasto bez pieczenia
Tiramisu z truskawkami to przebój wśród ciast. Jest tak dobre, że mogłabym je jeść na okrągło
kotlety siekane z piekarnika
Mielone i schabowe mogą się schować. Moje kotlety siekane z piekarnika smakują 100 razy lepiej
czereśnie
Zobaczysz to na czereśniach i już wiesz, że są robaczywe. Takich owoców unikaj
kolorowe kubki
Czy kolor kubka wpływa na smak kawy? Ogromna ilość osób nie ma o tym pojęcia
chleb przed pieczeniem
Rozpłaszcz porcję ciasta i weź widelec. Tę sztuczkę stosuję cały czas
filiżanka z kawą
Zawiera niezdrowe składniki, a Polacy wciąż ją piją. To najgorszy rodzaj kawy
rozgniatanie banana
Rozgniatam popularny owoc i mieszam z tymi dodatkami. Po takiej kolacji zasypiam jak dziecko
surówka
Ta surówka z młodej kapusty jest hitem w miom domu. Rodzina mówi, że smakuje lepiej, niż w restauracji
zapiekany bakłażan
Nacinam bakłażana i zapiekam z tym farszem. Rodzina ciągle dopomina się o dokładki
deser bez pieczenia
Ułóż biszkopty w naczyniu i zalej tą masą. Ten deser bez pieczenia to prawdziwy hit
Książulo
Miesiąc temu gościła słynnego youtubera. Dziś opowiada o skutkach tamtego dnia
rosół
Znajoma kucharka doradziła mi czym doprawić rosół. W życiu bym nie wpadł na taki dodatek
El Califa de Leon
Uliczna budka dostała prestiżowe wyróżnienie. Znalazła się w gronie najlepszych restauracji świata
mleko i papryka
Dodaję do mleka paprykę w proszku. Niebywałe, jaki przysmak z tego wychodzi