Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

deser
Biorę ciasto francuskie, układam truskawki i zawijam w rulon. Ten deser to hit w moim domu
restauracja
Kupił karkówkę Magdy Gessler za 48 zł. W głowie się nie mieści czego zabrakło
pierogi
Zetrzyj na tarce i dodaj do mięsa. Jak dla mnie nie ma lepszego farszu na pierogi
placki z ziemniaków i cukinii
Te placki biją na głowę nawet ziemniaczane. Jeden dodatek zmienia wszystko
ugniatanie mięsa mielonego
Ułóż mięso mielone na blasze i ugnieć szklanką. Przy tym kotlety mogą się schować
zupa pomidorowa
Najlepszą pomidorówkę zrobisz w 10 minut. Jest tak dobra, że mogłabym ją jeść non stop
ciasteczka
Co roku na Dzień Dziecka robię takie misie. Maluchy uwielbiają te ciasteczka, są pyszne i zdrowe
gołąbki
Wsyp to do farszu zamiast ryżu. Gołąbki wyjdą obłędnie, musisz tego spróbować
sernik na zimno
To najprostszy przepis na sernik na zimno. Używam go od lat i zawsze się udaje
cukinia
Weź cukinię, pokrój na plastry i wydrąż łyżką. Ten patent zasługuje na nagrodę
karkówka na ziemniakach
Nacieram plastry karkówki przyprawami i układam na ziemniakach. Wychodzi lepiej niż z grilla
Mateusz Gessler
Mateusz Gessler otwiera nową restaurację. 1 szczegół zaskoczy wszystkich
kiełbasa z grilla
Czy w piątek po Bożym Ciele katolicy mogą jeść mięso? Kościół mówi jasno
blendowanie kiwi z jajkiem
Kroję kiwi, wlewam jajko i odpalam blender. Wszystkich zaskakuje, co z tego powstaje
czereśnie w pudełku
W tym roku będziemy kupować czereśnie na sztuki? Powód może zasmucać
ciasto francuskie z truskawkami
Henia łączy ciasto francuskie i truskawki. Wychodzi z tego deser marzeń
cukinia w cieście
Zanurzam cukinię w naleśnikowym cieście i wrzucam na patelnię. Latem nie ma lepszej przekąski
ogórki kiszone
Strzelczyk pokazał jak kisi ogórki. Nie obejdzie się bez tych 2 składników
bigos z młodej kapusty
Z młodej kapusty zrobisz obłędny bigos. Jak dla mnie nie ma lepszego smaku wiosny
kurczak w rękawie
Weź udka kurczaka, pokrój cebulę i zawiń w folię. Za ten obiad ktoś powinien dostać medal
strzelczyk pokazuje rybę
Strzelczyk pokazał, gdzie można dostać najlepszą smażoną rybę. „Przychodzę tu od 20 lat”
zawijanie różyczek
Układam plasterki jabłek na cieście i zawijam w rulon. Takie słodkie różyczki zrobię na Boże Ciało
fasolka szparagowa na patelni
Żadna bułka tarta. Jest 100 razy lepszy sposób na fasolkę szparagową, spróbujesz i podziękujesz
zalewanie pieczarek jajkami
Pokrój pieczarki, podsmaż i zalej jajkami. Szkoda, że wcześniej nie znałem tego przepisu
hamburger
Dziś swoje święto ma kultowa kanapka. 28 maja obchodzimy Światowy Dzień Hamburgera
kolorowy sernik
Taki kolorowy sernik podam na Dzień Dziecka. Tylko 3 składniki, a smaku co niemiara
logo sklepu Dino
Dziś ostatni dzień korzystnych promocji w Dino. Pospiesz się, produkty na grilla trudno znaleźć taniej
kiełbasa
Kiełbasa z piekarnika smakuje jak z grilla. Wszystko dzięki 1 konkretnej przyprawie
deser
Katarzyna Rachańska Biorę ciasto francuskie, układam truskawki i zawijam w rulon. Ten deser to hit w moim domu
Czytaj więcej >
restauracja
Katarzyna Rachańska Kupił karkówkę Magdy Gessler za 48 zł. W głowie się nie mieści czego zabrakło
Czytaj więcej >
pierogi
Katarzyna Rachańska Zetrzyj na tarce i dodaj do mięsa. Jak dla mnie nie ma lepszego farszu na pierogi
Czytaj więcej >
placki z ziemniaków i cukinii
Katarzyna Rachańska Te placki biją na głowę nawet ziemniaczane. Jeden dodatek zmienia wszystko
Czytaj więcej >
ugniatanie mięsa mielonego
Przemysław Bociąga Ułóż mięso mielone na blasze i ugnieć szklanką. Przy tym kotlety mogą się schować
Czytaj więcej >
zupa pomidorowa
Katarzyna Rachańska Najlepszą pomidorówkę zrobisz w 10 minut. Jest tak dobra, że mogłabym ją jeść non stop
Czytaj więcej >
ciasteczka
Katarzyna Rachańska Co roku na Dzień Dziecka robię takie misie. Maluchy uwielbiają te ciasteczka, są pyszne i zdrowe
Czytaj więcej >
gołąbki
Katarzyna Rachańska Wsyp to do farszu zamiast ryżu. Gołąbki wyjdą obłędnie, musisz tego spróbować
Czytaj więcej >
sernik na zimno
Katarzyna Rachańska To najprostszy przepis na sernik na zimno. Używam go od lat i zawsze się udaje
Czytaj więcej >
cukinia
Katarzyna Rachańska Weź cukinię, pokrój na plastry i wydrąż łyżką. Ten patent zasługuje na nagrodę
Czytaj więcej >
karkówka na ziemniakach
Katarzyna Rachańska Nacieram plastry karkówki przyprawami i układam na ziemniakach. Wychodzi lepiej niż z grilla
Czytaj więcej >
Mateusz Gessler
Przemysław Bociąga Mateusz Gessler otwiera nową restaurację. 1 szczegół zaskoczy wszystkich
Czytaj więcej >
kiełbasa z grilla
Przemysław Bociąga Czy w piątek po Bożym Ciele katolicy mogą jeść mięso? Kościół mówi jasno
Czytaj więcej >
blendowanie kiwi z jajkiem
Przemysław Bociąga Kroję kiwi, wlewam jajko i odpalam blender. Wszystkich zaskakuje, co z tego powstaje
Czytaj więcej >
czereśnie w pudełku
Przemysław Bociąga W tym roku będziemy kupować czereśnie na sztuki? Powód może zasmucać
Czytaj więcej >
ciasto francuskie z truskawkami
Przemysław Bociąga Henia łączy ciasto francuskie i truskawki. Wychodzi z tego deser marzeń
Czytaj więcej >
cukinia w cieście
Przemysław Bociąga Zanurzam cukinię w naleśnikowym cieście i wrzucam na patelnię. Latem nie ma lepszej przekąski
Czytaj więcej >
ogórki kiszone
Przemysław Bociąga Strzelczyk pokazał jak kisi ogórki. Nie obejdzie się bez tych 2 składników
Czytaj więcej >
bigos z młodej kapusty
Przemysław Bociąga Z młodej kapusty zrobisz obłędny bigos. Jak dla mnie nie ma lepszego smaku wiosny
Czytaj więcej >
kurczak w rękawie
Przemysław Bociąga Weź udka kurczaka, pokrój cebulę i zawiń w folię. Za ten obiad ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
strzelczyk pokazuje rybę
Przemysław Bociąga Strzelczyk pokazał, gdzie można dostać najlepszą smażoną rybę. „Przychodzę tu od 20 lat”
Czytaj więcej >
zawijanie różyczek
Przemysław Bociąga Układam plasterki jabłek na cieście i zawijam w rulon. Takie słodkie różyczki zrobię na Boże Ciało
Czytaj więcej >
fasolka szparagowa na patelni
Przemysław Bociąga Żadna bułka tarta. Jest 100 razy lepszy sposób na fasolkę szparagową, spróbujesz i podziękujesz
Czytaj więcej >
zalewanie pieczarek jajkami
Przemysław Bociąga Pokrój pieczarki, podsmaż i zalej jajkami. Szkoda, że wcześniej nie znałem tego przepisu
Czytaj więcej >
hamburger
Maciej Jurczyk Dziś swoje święto ma kultowa kanapka. 28 maja obchodzimy Światowy Dzień Hamburgera
Czytaj więcej >
kolorowy sernik
Maciej Jurczyk Taki kolorowy sernik podam na Dzień Dziecka. Tylko 3 składniki, a smaku co niemiara
Czytaj więcej >
logo sklepu Dino
Maciej Jurczyk Dziś ostatni dzień korzystnych promocji w Dino. Pospiesz się, produkty na grilla trudno znaleźć taniej
Czytaj więcej >
kiełbasa
Maciej Jurczyk Kiełbasa z piekarnika smakuje jak z grilla. Wszystko dzięki 1 konkretnej przyprawie
Czytaj więcej >
deser
Biorę ciasto francuskie, układam truskawki i zawijam w rulon. Ten deser to hit w moim domu
restauracja
Kupił karkówkę Magdy Gessler za 48 zł. W głowie się nie mieści czego zabrakło
pierogi
Zetrzyj na tarce i dodaj do mięsa. Jak dla mnie nie ma lepszego farszu na pierogi
placki z ziemniaków i cukinii
Te placki biją na głowę nawet ziemniaczane. Jeden dodatek zmienia wszystko
ugniatanie mięsa mielonego
Ułóż mięso mielone na blasze i ugnieć szklanką. Przy tym kotlety mogą się schować
zupa pomidorowa
Najlepszą pomidorówkę zrobisz w 10 minut. Jest tak dobra, że mogłabym ją jeść non stop
ciasteczka
Co roku na Dzień Dziecka robię takie misie. Maluchy uwielbiają te ciasteczka, są pyszne i zdrowe
gołąbki
Wsyp to do farszu zamiast ryżu. Gołąbki wyjdą obłędnie, musisz tego spróbować
sernik na zimno
To najprostszy przepis na sernik na zimno. Używam go od lat i zawsze się udaje
cukinia
Weź cukinię, pokrój na plastry i wydrąż łyżką. Ten patent zasługuje na nagrodę
karkówka na ziemniakach
Nacieram plastry karkówki przyprawami i układam na ziemniakach. Wychodzi lepiej niż z grilla
Mateusz Gessler
Mateusz Gessler otwiera nową restaurację. 1 szczegół zaskoczy wszystkich
kiełbasa z grilla
Czy w piątek po Bożym Ciele katolicy mogą jeść mięso? Kościół mówi jasno
blendowanie kiwi z jajkiem
Kroję kiwi, wlewam jajko i odpalam blender. Wszystkich zaskakuje, co z tego powstaje
czereśnie w pudełku
W tym roku będziemy kupować czereśnie na sztuki? Powód może zasmucać
ciasto francuskie z truskawkami
Henia łączy ciasto francuskie i truskawki. Wychodzi z tego deser marzeń
cukinia w cieście
Zanurzam cukinię w naleśnikowym cieście i wrzucam na patelnię. Latem nie ma lepszej przekąski
ogórki kiszone
Strzelczyk pokazał jak kisi ogórki. Nie obejdzie się bez tych 2 składników
bigos z młodej kapusty
Z młodej kapusty zrobisz obłędny bigos. Jak dla mnie nie ma lepszego smaku wiosny
kurczak w rękawie
Weź udka kurczaka, pokrój cebulę i zawiń w folię. Za ten obiad ktoś powinien dostać medal
strzelczyk pokazuje rybę
Strzelczyk pokazał, gdzie można dostać najlepszą smażoną rybę. „Przychodzę tu od 20 lat”
zawijanie różyczek
Układam plasterki jabłek na cieście i zawijam w rulon. Takie słodkie różyczki zrobię na Boże Ciało
fasolka szparagowa na patelni
Żadna bułka tarta. Jest 100 razy lepszy sposób na fasolkę szparagową, spróbujesz i podziękujesz
zalewanie pieczarek jajkami
Pokrój pieczarki, podsmaż i zalej jajkami. Szkoda, że wcześniej nie znałem tego przepisu
hamburger
Dziś swoje święto ma kultowa kanapka. 28 maja obchodzimy Światowy Dzień Hamburgera
kolorowy sernik
Taki kolorowy sernik podam na Dzień Dziecka. Tylko 3 składniki, a smaku co niemiara
logo sklepu Dino
Dziś ostatni dzień korzystnych promocji w Dino. Pospiesz się, produkty na grilla trudno znaleźć taniej
kiełbasa
Kiełbasa z piekarnika smakuje jak z grilla. Wszystko dzięki 1 konkretnej przyprawie