Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Masło - jak je rozmrażać?
Jak rozmrozić zamarznięte masło ? Jest najszybszy sposób
bigos
Okrasa pokazał najszybszy przepis na bigos. Robi go w 25 minut
Dlaczego warto jeść granaty?
Dlaczego warto jeść owoc granatu?
Ziemniaki
Francuska zapiekanka ziemniaczana, która już zdobyła status kultowej. Dodatek boczku podkręca smak
Dieta od Małgorzaty Rozenek-Majdan
Płacił 75 zł dziennie za catering od Małgorzaty Rozenek. W 5 dni wydał 375 zł i ocenił kupowane jedzenie
Projekt bez tytułu - 2022-01-03T205650.328
Jak przechowywać ugotowane pierogi, aby zachowały swój smak?
Leczo według Roberta Makłowicza
Makłowicz uważa, że Polacy źle robią leczo. Ma 1 radę
Mąka i jej przechowywanie
Jak przechowywać mąkę? Łatwo o spory błąd
Jajka nie będą pękać
Jak gotować jajka, aby nie pękały? Wystarczy dodać do wody 1 składnik
Ziemniaki jako obiad za 3 złote
Zrobiła bajeczny obiad za 3 zł. Upiekła ziemniaki, wydrążyła miąższ i dodała co miała pod ręką
tłusty czwartek
Kiedy w 2021 roku wypada tłusty czwartek? "Święto pączka" zbliża się wielkimi krokami
Pizza za grosze
Niewiarygodne, zdradził jak zrobić za 1,75 zł pizzę w 10 minut w najłatwiejszy sposób
Rachunek na 2700 złotych
Niewyobrażalny paragon z polskiej restauracji. Zapłacił 2700 złotych za jedną pozycję
ugotowane jajka
Na czym polega dieta jajeczna?
Magda Gessler
Gessler namawia do zamówienia dziś obiadu. Kaczka za 120 zł, sałatka za 46 zł i beza za 190 zł, dalej tylko drożej
Piotr Żyła pokazał swoją kolację
Małysz stawiał na "bułkę z bananem", a Piotr Żyła? Skoczek zaskoczył wszystkich swoją kolacją
Kotlety
Kotlety schabowe z mięsa mielonego? Pyszne danie za grosze
Barszcz czerwony Ewy Wachowicz
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na barszczyk wigilijny. Magia Świąt wyczuwalna w każdej łyżce
Pierogi siostry Anastazji
Na Wigilię tylko pierogi z kapustą według siostry Anastazji. Ich sekretem jest 1 dodatek do ciasta
Śledzie - jak je przechowywać?
Jak długo można przechowywać śledzie w lodówce? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Krokiety - Robert Makłowicz przedstawił nieziemski przepis
Makłowicz przedstawił ziemniaczane krokiety ze składnikiem niespodzianką. Absolutny ideał na świąteczny stół
Jak mrozić pierogi?
Pierogi i uszka mrozić surowe czy ugotowane? Rozmrażać wrzucając od razu na wrzątek?
Marynata do karpia
Samo moczenie karpia w mleku nie wystarczy. Musisz dorzucić do marynaty jeszcze kilka dodatków
Bigos wyszedł gorzki?
Wszystko robisz według receptury, a bigos wyszedł gorzki? Ratunkiem jest 1 składnik
Mleko i karp
W jakim celu moczy się karpia w mleku? Podpowiadamy czy warto tak robić
Ekspresowe pieczenie makowca
Babcia Ewa podała błyskawiczny przepis na makowiec zwijany na biszkopcie
Ciasto bez pieczenia
Przepyszne ciasto Śnieżny Puch nie wymaga pieczenia. Znika z talerzy tak szybko jak topiący się śnieg
Gołąbki
Farsz do gołąbków wychodzi suchy i twardy? Wystarczy 1 dodatek i problem znika
Masło - jak je rozmrażać?
Adam Moskal Jak rozmrozić zamarznięte masło ? Jest najszybszy sposób
Czytaj więcej >
bigos
Monika Dec Okrasa pokazał najszybszy przepis na bigos. Robi go w 25 minut
Czytaj więcej >
Dlaczego warto jeść granaty?
Emilia Maciejewska-Latosińska Dlaczego warto jeść owoc granatu?
Czytaj więcej >
Ziemniaki
Sara Karaszewska Francuska zapiekanka ziemniaczana, która już zdobyła status kultowej. Dodatek boczku podkręca smak
Czytaj więcej >
Dieta od Małgorzaty Rozenek-Majdan
Jakub Kossakowski Płacił 75 zł dziennie za catering od Małgorzaty Rozenek. W 5 dni wydał 375 zł i ocenił kupowane jedzenie
Czytaj więcej >
Projekt bez tytułu - 2022-01-03T205650.328
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak przechowywać ugotowane pierogi, aby zachowały swój smak?
Czytaj więcej >
Leczo według Roberta Makłowicza
Adam Moskal Makłowicz uważa, że Polacy źle robią leczo. Ma 1 radę
Czytaj więcej >
Mąka i jej przechowywanie
Adam Moskal Jak przechowywać mąkę? Łatwo o spory błąd
Czytaj więcej >
Jajka nie będą pękać
Adam Moskal Jak gotować jajka, aby nie pękały? Wystarczy dodać do wody 1 składnik
Czytaj więcej >
Ziemniaki jako obiad za 3 złote
Jakub Kossakowski Zrobiła bajeczny obiad za 3 zł. Upiekła ziemniaki, wydrążyła miąższ i dodała co miała pod ręką
Czytaj więcej >
tłusty czwartek
Monika Dec Kiedy w 2021 roku wypada tłusty czwartek? "Święto pączka" zbliża się wielkimi krokami
Czytaj więcej >
Pizza za grosze
Jakub Kossakowski Niewiarygodne, zdradził jak zrobić za 1,75 zł pizzę w 10 minut w najłatwiejszy sposób
Czytaj więcej >
Rachunek na 2700 złotych
Jakub Kossakowski Niewyobrażalny paragon z polskiej restauracji. Zapłacił 2700 złotych za jedną pozycję
Czytaj więcej >
ugotowane jajka
Renata Materlińska Na czym polega dieta jajeczna?
Czytaj więcej >
Magda Gessler
Sara Karaszewska Gessler namawia do zamówienia dziś obiadu. Kaczka za 120 zł, sałatka za 46 zł i beza za 190 zł, dalej tylko drożej
Czytaj więcej >
Piotr Żyła pokazał swoją kolację
Jakub Kossakowski Małysz stawiał na "bułkę z bananem", a Piotr Żyła? Skoczek zaskoczył wszystkich swoją kolacją
Czytaj więcej >
Kotlety
Sara Karaszewska Kotlety schabowe z mięsa mielonego? Pyszne danie za grosze
Czytaj więcej >
Barszcz czerwony Ewy Wachowicz
Adam Moskal Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na barszczyk wigilijny. Magia Świąt wyczuwalna w każdej łyżce
Czytaj więcej >
Pierogi siostry Anastazji
Adam Moskal Na Wigilię tylko pierogi z kapustą według siostry Anastazji. Ich sekretem jest 1 dodatek do ciasta
Czytaj więcej >
Śledzie - jak je przechowywać?
Adam Moskal Jak długo można przechowywać śledzie w lodówce? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Czytaj więcej >
Krokiety - Robert Makłowicz przedstawił nieziemski przepis
Jakub Kossakowski Makłowicz przedstawił ziemniaczane krokiety ze składnikiem niespodzianką. Absolutny ideał na świąteczny stół
Czytaj więcej >
Jak mrozić pierogi?
Adam Moskal Pierogi i uszka mrozić surowe czy ugotowane? Rozmrażać wrzucając od razu na wrzątek?
Czytaj więcej >
Marynata do karpia
Adam Moskal Samo moczenie karpia w mleku nie wystarczy. Musisz dorzucić do marynaty jeszcze kilka dodatków
Czytaj więcej >
Bigos wyszedł gorzki?
Jakub Kossakowski Wszystko robisz według receptury, a bigos wyszedł gorzki? Ratunkiem jest 1 składnik
Czytaj więcej >
Mleko i karp
Adam Moskal W jakim celu moczy się karpia w mleku? Podpowiadamy czy warto tak robić
Czytaj więcej >
Ekspresowe pieczenie makowca
Adam Moskal Babcia Ewa podała błyskawiczny przepis na makowiec zwijany na biszkopcie
Czytaj więcej >
Ciasto bez pieczenia
Sara Karaszewska Przepyszne ciasto Śnieżny Puch nie wymaga pieczenia. Znika z talerzy tak szybko jak topiący się śnieg
Czytaj więcej >
Gołąbki
Sara Karaszewska Farsz do gołąbków wychodzi suchy i twardy? Wystarczy 1 dodatek i problem znika
Czytaj więcej >
Masło - jak je rozmrażać?
Jak rozmrozić zamarznięte masło ? Jest najszybszy sposób
bigos
Okrasa pokazał najszybszy przepis na bigos. Robi go w 25 minut
Dlaczego warto jeść granaty?
Dlaczego warto jeść owoc granatu?
Ziemniaki
Francuska zapiekanka ziemniaczana, która już zdobyła status kultowej. Dodatek boczku podkręca smak
Dieta od Małgorzaty Rozenek-Majdan
Płacił 75 zł dziennie za catering od Małgorzaty Rozenek. W 5 dni wydał 375 zł i ocenił kupowane jedzenie
Projekt bez tytułu - 2022-01-03T205650.328
Jak przechowywać ugotowane pierogi, aby zachowały swój smak?
Leczo według Roberta Makłowicza
Makłowicz uważa, że Polacy źle robią leczo. Ma 1 radę
Mąka i jej przechowywanie
Jak przechowywać mąkę? Łatwo o spory błąd
Jajka nie będą pękać
Jak gotować jajka, aby nie pękały? Wystarczy dodać do wody 1 składnik
Ziemniaki jako obiad za 3 złote
Zrobiła bajeczny obiad za 3 zł. Upiekła ziemniaki, wydrążyła miąższ i dodała co miała pod ręką
tłusty czwartek
Kiedy w 2021 roku wypada tłusty czwartek? "Święto pączka" zbliża się wielkimi krokami
Pizza za grosze
Niewiarygodne, zdradził jak zrobić za 1,75 zł pizzę w 10 minut w najłatwiejszy sposób
Rachunek na 2700 złotych
Niewyobrażalny paragon z polskiej restauracji. Zapłacił 2700 złotych za jedną pozycję
ugotowane jajka
Na czym polega dieta jajeczna?
Magda Gessler
Gessler namawia do zamówienia dziś obiadu. Kaczka za 120 zł, sałatka za 46 zł i beza za 190 zł, dalej tylko drożej
Piotr Żyła pokazał swoją kolację
Małysz stawiał na "bułkę z bananem", a Piotr Żyła? Skoczek zaskoczył wszystkich swoją kolacją
Kotlety
Kotlety schabowe z mięsa mielonego? Pyszne danie za grosze
Barszcz czerwony Ewy Wachowicz
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na barszczyk wigilijny. Magia Świąt wyczuwalna w każdej łyżce
Pierogi siostry Anastazji
Na Wigilię tylko pierogi z kapustą według siostry Anastazji. Ich sekretem jest 1 dodatek do ciasta
Śledzie - jak je przechowywać?
Jak długo można przechowywać śledzie w lodówce? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Krokiety - Robert Makłowicz przedstawił nieziemski przepis
Makłowicz przedstawił ziemniaczane krokiety ze składnikiem niespodzianką. Absolutny ideał na świąteczny stół
Jak mrozić pierogi?
Pierogi i uszka mrozić surowe czy ugotowane? Rozmrażać wrzucając od razu na wrzątek?
Marynata do karpia
Samo moczenie karpia w mleku nie wystarczy. Musisz dorzucić do marynaty jeszcze kilka dodatków
Bigos wyszedł gorzki?
Wszystko robisz według receptury, a bigos wyszedł gorzki? Ratunkiem jest 1 składnik
Mleko i karp
W jakim celu moczy się karpia w mleku? Podpowiadamy czy warto tak robić
Ekspresowe pieczenie makowca
Babcia Ewa podała błyskawiczny przepis na makowiec zwijany na biszkopcie
Ciasto bez pieczenia
Przepyszne ciasto Śnieżny Puch nie wymaga pieczenia. Znika z talerzy tak szybko jak topiący się śnieg
Gołąbki
Farsz do gołąbków wychodzi suchy i twardy? Wystarczy 1 dodatek i problem znika